Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Tanssiproduktio

OSAO Edu Oy
Yhteenveto
n. 3 kuukautta
100 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 100 EUR)
Kysy seuraavaa aloitusta
   
Lähiopetus
Oulu
Koulutus
Tanssiproduktio

Tanssiproduktio

Harrastatko tanssia? Haluatko kehittää osaamistasi produktion valmistamisessa ja esiintymisessä? Tanssi itsellesi todistus ja osallistu tanssiproduktioon.

Koulutuksen sisältö

Produktion ideointi ja tuottaminen omista lähtökohdista tanssinopettajan ohjauksessa. Sooloista ja duetoista tehdään kokonaisuus näytökseksi.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tanssiproduktio, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Kohderyhmänä ovat tanssia harrastaneet henkilöt, jotka haluavat kehittää osaamistaan produktion valmistamisessa ja esiintymisessä.

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 100 €  (alv 0 %).

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tanssiproduktio? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

OSAO Edu Oy

Täydennyskoulutuksen moniosaaja

OSAO Edu Oy tarjoaa monipuolisia ja laadukkaita täydennyskoulutuspalveluja henkilö- ja yritysasiakkaille sekä julkisen sektorin toimijoille.  Palvelutarjonnasta löytyy nopeasti laadukas ratkaisu kaikkiin yrityksesi, organisaatiosi tai sinun itsesi tarvitsemiin koulutustarpeisiin. OSAO Edu Oy on luotettava yhteistyökumppani niin kotimaassa kuin kansainvälisesti. Saat lisätietoa...


Lue lisää kouluttajasta OSAO Edu Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

OSAO Edu Oy

Kotkantie 2
90250 Oulu

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Tanssiproduktio täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: