Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Tutustu hitsaajan osaamispolkuun

OSAO Edu Oy
Yhteenveto
10 päivää
0 EUR + alv 24 % (yht. 0 EUR)
Kysy seuraavaa aloitusta
   
Oulu
Työvoimakoulutus

Tutustu hitsaajan osaamispolkuun

tutustu-hitsaajan-osaamispolkuun-osao-työvoimakoulutus

Tule tutustumaan hitsaajan ammattiin

Metalliala on kauan ollut yksi Suomen tärkeimmistä hyvinvoinnin rakentajista. Suurin osa metallimiehistä tai -naisista työllistyy yrityksiin, jotka tekevät vientituotteita. Useimmilla ihmisillä on täysin väärä kuva nykyaikaisesta kone- ja tuotantotekniikasta, sillä työskentely on pääsääntöisesti sisätyötä, jossa apuna käytetään joko tietokoneohjattuja tai manuaalisia koneita ja laitteita.

Tässä koulutuksessa tutustutaan hitsaajan ammattiin sekä Hitsaajan osaamispolku -koulutukseen. Koulutustarve perustuu kovaan hitsaajapulaan niin Oulun talousalueella kuin koko Suomessa.

Koulutuksen tavoitteet

Tutustumiskoulutuksen tavoitteena on, että opiskelijat saavat ajantasaisen kuvan työskentelystä kone- ja metallialalla ja hakeutuvat varsinaiseen hitsaajan osaamispolku koulutukseen. Päätavoitteena on saada hitsaajia alueen työnantajien työvoimatarpeisiin.

Koulutuksen sisältö

Kyseessä on käytännönläheinen koulutus, jossa opiskelijat pääsevät konkreettisesti kokeilemaan levy- ja hitsaustekniikan eri osa-alueita sekä seuraamaan alan ammatillista opetusta. Kartoitusjaksolla selvitetään opiskelijoiden kiinnostuksen kohteet sekä osaamisen taso seuraavan polkuvaiheen ja sopivan työssäoppimispaikan suunnittelua varten.

Levyseppähitsaaja on oman alansa ammattilainen, joka osaa muuttaa suunnittelijoiden työt käytännön kappaleiksi käyttäen apuna tietokoneavusteisia levytyökoneita ja hitsauslaitteistoja. Työn tuloksena syntyy mm. erilaisia teräsrakennetöitä kuten putkistoja, säiliöitä ja laivoja.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tutustu hitsaajan osaamispolkuun, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutuksen kohderyhmänä ovat TE-toimiston asiakkaat, jotka ovat kiinnostuneita hitsaajan työtehtävistä ja jotka soveltuvat koulutukseen ja sen tavoiteammatissa työskentelemiseen.

Aikataulu

Tutustuminen kestää 10 päivää ja siihen otetaan kerrallaan 15 hakijaa. Koulutus järjestetään ajalla 11.-22.11.2019.

Koulutuspaikka

Kotkantie 3, Oulu

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tutustu hitsaajan osaamispolkuun? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

OSAO Edu Oy

OSAO Edu

Täydennyskoulutuksen moniosaaja

OSAO Edu Oy tarjoaa monipuolisia ja laadukkaita täydennyskoulutuspalveluja henkilö- ja yritysasiakkaille sekä julkisen sektorin toimijoille.  Palvelutarjonnasta löytyy nopeasti laadukas ratkaisu kaikkiin yrityksesi, organisaatiosi tai sinun itsesi tarvitsemiin koulutustarpeisiin. OSAO Edu Oy on luotettava yhteistyökumppani niin kotimaassa kuin kansainvälisesti. Saat lisätietoa...


Lue lisää kouluttajasta OSAO Edu Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

OSAO Edu Oy

Kotkantie 2
90250 Oulu

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Tutustu hitsaajan osaamispolkuun täytä seuraavat tiedot: