Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset     Etäopiskelu-osioon

Vesityökorttikoulutus

OSAO Edu Oy
Yhteenveto
1 päivä
145,16 EUR + alv 24 % (yht. 180 EUR)
Kysy seuraavaa aloitusta
   
Lähiopetus
Oulu
Koulutus
Vesityökorttikoulutus

Vesityökorttikoulutus

Talousveden vesikortteja on kahdenlaisia: vesilaitoksen ja vesijohtoverkoston vesityökortit. Henkilön työtehtävien sisältö määrittelee, kumpi vesityökortti on suoritettava vai tarvitaanko molemmat.

Koulutuksen tavoitteena on suorittaa Sosiaali- ja terveyshuollon tuotevalvontakeskuksen (STTV) osaamistesti, joka koskee kaikkia työntekijöitä ja urakoitsijoita, joiden toiminnalla on vaikutus veden laatuun.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksessa käydään läpi keskeistä lainsäädäntöä. Koulutuksen aikana opit myös veden mikrobiologiaa, vesikemiaa, käytöntarkkailua ja henkilökohtaista hygieniaa (Allasvesi). Lisäksi opit myös vedenhankinta ja -käsittelyprosessista, vesijohtoverkostosta sekä kunnossa- ja käynnissäpidosta sekä hygieniasta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Vesityökorttikoulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Allasveden ja talousveden laatuun vaikuttavat toiminnanharjoittajat, työtekijät ja urakoitsijat.

Tutkinto / todistus

Todistus annetaan henkilölle, joka on suorittanut hyväksytysti laitosteknistä ja allas-/talousvesihygieenistä osaamista arvioivan testin. Todistus on voimassa 5 vuotta.

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 180 € (sis. alv 25 %).

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Vesityökorttikoulutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

OSAO Edu Oy

OSAO Edu

Täydennyskoulutuksen moniosaaja

OSAO Edu Oy tarjoaa monipuolisia ja laadukkaita täydennyskoulutuspalveluja henkilö- ja yritysasiakkaille sekä julkisen sektorin toimijoille.  Palvelutarjonnasta löytyy nopeasti laadukas ratkaisu kaikkiin yrityksesi, organisaatiosi tai sinun itsesi tarvitsemiin koulutustarpeisiin. OSAO Edu Oy on luotettava yhteistyökumppani niin kotimaassa kuin kansainvälisesti. Saat lisätietoa...


Lue lisää kouluttajasta OSAO Edu Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

OSAO Edu Oy

Kotkantie 2
90250 Oulu

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Vesityökorttikoulutus täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: