🌲 Metsästätkö tilaisuuteenne valovoimaista puhujaa? Etsitkö oikeanlaista innostajaa? Löydät sivustoltamme nyt uutuutena Speakersforumin laajan puhuja- ja juontajakattauksen »

Voimankäytön kertauskoulutus

OSAO Edu Oy
Yhteenveto
8 tuntia
104,03 EUR + alv 24 % (yht. 129 EUR)
Koulutus
Liminka

Alkavat koulutukset
Liminka
104,03 EUR
Kysy lisätietoja

Liminka
Tilauksesta
Voimankäytön kertauskoulutus | OSAO

Voimankäytön kertauskoulutus

Voimankäyttöä vartijan tai järjestyksenvalvojan työssä hallitaan lainsäädännöllä. Laki velvoittaa, että vartijan ja järjestyksenvalvojan tulee osallistua vuosittain voimankäytön kertauskoulutukseen, jotta hän voi työtehtävissään kantaa voimankäyttövälineitä. Koulutuksen järjestää OSAO Edu Oy.

Koulutuksen sisältö ja tavoite

Koulutuksessa käsitellään voimankäyttöä sekä voimankäyttövälineitä koskeva lainsäädäntö. Koulutus sisältää voimankäytön kertauksen, harjoittelua sekä näytön. Vuosittainen kertaus on pakollinen, jotta työtehtävissään voi kantaa voimankäyttövälinettä.

Koulutuksen toteutus

Koulutus toteutetaan OSAOn Limingan toimipisteellä ja se kestää yhden päivän. Tiedustele seuraavan koulutuksen aikataulua, tai pyydä tarjousta rymälle.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Voimankäytön kertauskoulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu vartijan tehtävissä työskenteleville sekä elinkeinoluvan haltijan palveluksessa oleville järjestyksenvalvojille.

Aikataulu

Kysy seuraavasta koulutuksesta.

Koulutuspaikka

Kempeleen-Limingan yksikkö, Limingan toimipiste
Iivarinpolku 2, 91900 Liminka

Kustannukset

129 € (sis. alv 24%).

Laskutettavilta asiakkailta peritään lisäksi laskutuslisä 6 € (sis. alv 24%).

Pyydä tarjous tilauskoulutuksesta!

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Voimankäytön kertauskoulutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

OSAO Edu Oy

Täydennyskoulutuksen moniosaaja

OSAO Edu Oy tarjoaa monipuolisia ja laadukkaita täydennyskoulutuspalveluja henkilö- ja yritysasiakkaille sekä julkisen sektorin toimijoille.  Palvelutarjonnasta löytyy nopeasti laadukas ratkaisu kaikkiin yrityksesi, organisaatiosi tai sinun itsesi tarvitsemiin koulutustarpeisiin. OSAO Edu Oy on luotettava yhteistyökumppani niin kotimaassa kuin kansainvälisesti. Saat lisätietoa...


Lue lisää kouluttajasta OSAO Edu Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

OSAO Edu Oy

Kotkantie 2
90250 Oulu


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Voimankäytön kertauskoulutus täytä seuraavat tiedot: