Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset Etäopiskelu-osioon

Yhteenveto
2-3 vuotta
Jatkuva haku
   
Oulu
Avoin koulutus

EMBA in Safety Management

EMBA in Safety Management / Oulun yliopiston täydennyskoulutuspalvelut

EMBA in Safety Management

Vuonna 2014 uudistettu Oulun yliopiston Executive MBA-ohjelma pureutuu liiketoiminnan uudistamisen ja kasvun kysymyksiin uusien liiketoimintamallien, megatrendien sekä globaalin liiketoiminnan vaatimusten ja muutosten kautta. Talouden johtamisen, johtajuuden ja vastuullisuuden teemat ovat keskeinen osa ohjelman rakennetta ja sisältöä. EMBA in Safety Management-ohjelmassa keskitytään edellä mainittujen teemojen lisäksi erityisesti turvallisuusjohtamisen moninaiseen sisältöön työturvallisuuden, -hyvinvoinnin, -kyvyn, esimiestyön ja riskein hallinnan teemojen kautta.

EMBA-kokonaisuudesta löydät uusia näkökulmia organisaatiosi ja itsesi kehittämiseen riippumatta siitä, edustatko yksityistä vai julkista sektoria, mikä on perustutkintosi tai millainen on työhistoriasi. Jos vastuullasi on liiketoiminnan kehittäminen jossain muodossa, niin ohjelma tuo sinulle punnittua tietoa, uusia käyttökelpoisia työkaluja ja verkostot kehittämistoimille. Lähtökohtaisesti monitaustaisessa opiskelijaryhmässä käydyt keskustelut tutustuttavat opiskelijat liikkeenjohdon monisävyisiin teemoihin useista eri näkökulmista.

Oulun yliopiston kauppakorkeakoululle myönnettiin marraskuussa 2013 arvostettu AACSB -akkreditointi. Tämän laatuleiman on ansainnut vain n. 5 % maailman businesskouluista.

EMBA in Safety Management -ohjelman sisältö

EMBA in Safety Management -ohjelmaan kuuluu pakollisina opintoina neljä sisältömoduulia sekä opinnäyte- eli lopputyö. Sisältömoduuleissa käsitellään liiketoiminnan strategista kehittämistä ja uudistamista, johtamista ja johtajuutta mm. innovaatiotoiminnan, nykyaikaisen markkinoinnin ja myynnin kautta sekä Suomessa ainutlaatuisen turvallisuusjohtamisen sisältökokonaisuuden. Ohjelman opetustavat sisältävät lähiopetusta, verkko-oppimista, ryhmätyöskentelyä ja omaehtoista opiskelua.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta EMBA in Safety Management, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

EMBA in Safety Management -ohjelma on suunnattu eri toimialojen työturvallisuuteen ja työhyvinvointiin liittyvissä johto-, päällikkö- tai vaativissa asiantuntijatehtävissä työskenteleville, jotka hakevat tietotaidollista lisäarvoa: strategisessa johtamisessa, turvallisuus- ja laatujohtamisessa, työturvallisuuden, -terveyden ja -hyvinvoinnin edistämisessä sekä riskienhallinnassa. Yleisiä kohderyhmään kuuluvia ammattinimikkeitä ovat mm. EHS manager, Safety manager, Safety coordinator, turvallisuuspäällikkö, -johtaja tai -asiantuntija, kehityspäällikkö sekä toimitusjohtaja.

Aikataulu

Opintojen moduulirakenne mahdollistaa joustavan ratkaisun ohjelman suorittamiseen. Ohjeellinen opintorupeama on kaksi vuotta, mutta ohjelman voi myös suorittaa pidemmän ajan kuluessa henkilökohtaisen opintosuunnitelman mukaan, moduulit yksitellen suorittaen.

Kokonaan syyslukukaudelle ajoittuvat moduuleista liiketoimintaympäristön muutos ja strategiat, johon sisältyy 15 lähiopetuspäivää sekä turvallisuusjohtamisen moduuli, 11 lähiopetuspäivää.

Kokonaan kevätlukukaudelle ajoittuu johtajuus ja liiketoiminnan johtaminen, joka sisältää 10 lähiopetuspäivää Oulussa. Liiketoiminnan kasvun elementit -moduuli on muodoltaan joustavampi ja siihen sisältyy hieman valinnaisuutta.

Lähiopetuksen lisäksi käytetään monimuoto-opetusta mm. online -oppimispaketti sekä opintovalinnoista riippuen toimeksiantoon perustuva projektityö. Lähiopetusta moduuliin sisältyy vajaat 10 päivää projektityökatselmointeineen edelleen riippuen opiskelijan omista valinnoista.

Kustannukset

Hinnat 1.7.2018 alkaen.

EMBA in Safety Management -ohjelman hinta on 28600 euroa.

Laskutus (kun ohjelma aloitetaan syksyllä) jaksottuu kolmelle kalenterivuodelle (25 % ohjelman aloitusvuotena, 50 % seuraavana vuonna ja loput 25 % ohjelman päätösvuotena). Lisäksi on huomioitava matkoihin, majoitukseen ja oppimateriaaleihin liittyvät kulut, joiden osuus on ohjelmissa 0 - 2 000 euroa osallistujan valinnoista riippuen. Laskutusaikatauluista voidaan myös sopia tapauskohtaisesti. Hintoihin lisätään alv 24 %.

Myös moduulikohtainen opiskelu ja hinnoittelu on mahdollista, mikäli haluaa jaksottaa opiskelunsa pidemmälle ajalle kuin kolme vuotta.

  Ota yhteyttä

  Lisätietoja koulutuksesta löydät klikkaamalla Lue lisää -painiketta tai Oulun yliopiston sivuilta osoitteesta https://www.oulu.fi/taydennyskoulutus/

  Oulun yliopiston täydennyskoulutuspalvelut

  Oulun yliopisto - Täydennyskoulutus

  Vahvista asemaasi ja kilpailukykyäsi työmarkkinoilla

  Oulun yliopisto tarjoaa tutkimuslähtöistä akateemista täydennyskoulutus- ja kehittämisosaamista vuosikymmenten kokemuksella. Toiminnassa yhdistyy uusin tutkimustieto vahvaan käytännön osaamiseen. Täydennyskoulutusta toteutetaan sekä lyhyinä että pitkinä ohjelmina joustavasti siten, että opiskelu onnistuu työn ohessa. Täydennyskoulutus- ja kehittämispalvelut ovat käytössäsi – ota yhteyttä....


  Lue lisää kouluttajasta Oulun yliopiston täydennyskoulutuspalvelut ja katso koulutustarjonta täältä

  Yhteystiedot

  Oulun yliopiston täydennyskoulutuspalvelut

  PL 7910
  90014 OULUN YLIOPISTO

   Näytä puhelinnumero
  www.oulu.fi Linkki kotisivulle

  Arvioinnit
  Arvioinnit
  Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

  Arvioinnit kouluttajasta
  (4,4)
  Perustuu 42 arviointiin
  Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
  Yhteydenotto

  Lisätietoja koulutuksesta löydät klikkaamalla Lue lisää -painiketta tai Oulun yliopiston sivuilta osoitteesta https://www.oulu.fi/taydennyskoulutus/

  Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

  SFS 6002 -koulutus työpöydällesi palveltuna!

  Laadukkailla Primaonline SFS 6002 -verkkokursseilla päivität sähkötyöturvallisuustaitosi kustannus- ja oppimistehokkaasti ajasta ja paikasta riippumatta.

  Saatat olla kiinnostunut myös näistä: