Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Webinaaripäivän 20.5. aiheina projektinhallinta, johtaminen ja coaching. Ilmoittaudu mukaan maksutta! 💻✨

Yhteenveto
2 vuotta
   
Oulu
Koulutus

Executive MBA

Executive MBA / Oulun yliopiston täydennyskoulutuspalvelut

Liikkeenjohdon koulutus – Executive MBA

Vuonna 2014 uudistettu EMBA-ohjelma pureutuu liiketoiminnan uudistamisen ja kasvun kysymyksiin uusien liiketoimintamallien, megatrendien sekä globaalin liiketoiminnan vaatimusten ja muutosten kautta. Talouden johtamisen, johtajuuden ja vastuullisuuden teemat ovat keskeinen osa ohjelman rakennetta ja sisältöä.

EMBA-kokonaisuudesta löydät uusia näkökulmia organisaatiosi ja itsesi kehittämiseen riippumatta siitä, edustatko yksityistä vai julkista sektoria, mikä on perustutkintosi tai millainen on työhistoriasi. Jos vastuullasi on liiketoiminnan kehittäminen jossain muodossa, niin ohjelma tuo sinulle tutkittua tietoa, uusia käyttökelpoisia työkaluja ja verkostot kehittämistoimille. Lähtökohtaisesti monitaustaisessa opiskelijaryhmässä käydyt keskustelut tutustuttavat opiskelijat liikkeenjohdon monisävyisiin teemoihin useista eri näkökulmista.

EMBA-koulutus

EMBA-ohjelmaan kuuluu pakollisina opintoina kolme sisältömoduulia sekä opinnäyte- eli lopputyö. Moduuleissa käsitellään liiketoiminnan strategista kehittämistä ja uudistamista, johtamista ja johtajuutta mm. innovaatiotoiminnan, nykyaikaisen markkinoinnin ja myynnin kautta. Lisäksi tarjoamme valtakunnallisesti ainutlaatuisen turvallisuusjohtamisen sisältökokonaisuuden yhtenä valinnaisena EMBA-moduulina. Se sisältyy pakollisena EMBA in Safety Management ja Master of Safety -ohjelmiin. Opetustavat ohjelmassamme sisältävät lähiopetusta, verkko-oppimista, projektityöskentelyä sekä omaehtoista opiskelua.

Ohjelma on joustava

EMBA-kokonaisuuden moduulirakenne mahdollistaa joustavan ratkaisun ohjelman suorittamiseen. Ohjeellinen suoritusaika on kaksi vuotta, mutta ohjelman voi myös suorittaa nopeammin, jopa yhdessä vuodessa tai pidemmän ajan kuluessa henkilökohtaisen opintosuunnitelman mukaan.

Syyslukukaudelle ajoittuvat pakollisista moduuleista liiketoimintaympäristön muutos ja strategiat, johon sisältyy 15 lähiopetuspäivää sekä turvallisuusjohtamisen moduuli, 11 lähiopetuspäivää. Kevätlukukaudelle ajoittuu johtajuus ja liiketoiminnan johtaminen, joka sisältää mm. Ranskassa, Lyonissa järjestettävän viikon kestävän koulutuksen sekä 10 lähiopetuspäivää Oulussa. Liiketoiminnan kasvun elementit -moduuli on muodoltaan joustavampi ja siihen sisältyy lähiopetuksen lisäksi mm. online -oppimispaketti sekä toimeksiantoon perustuva projektityö. Lähiopetusta moduuliin sisältyy vajaat 10 päivää projektityökatselmointeineen.

MBA-tutkinto vai MBA-koulutus?

(E)MBA-koulutukset eivät ole Suomen lainsäädännön mukaan tutkintoja kuten opetus- ja kulttuuriministeriö ne määrittää, vaan täydennyskoulutusohjelmia. Kansainvälisessä käytännössä EMBA ja MBA -koulutukset kuitenkin ovat maisteritutkintoja siten kuin ne ymmärretään akkreditoivissa tahoissa kuten AACSB. Suomessa kuvaava termi kaikille MBA-koulutuksille lienee tutkinnon kaltainen ohjelma. Mikäli opiskelijamme hakevat kansainvälistä uraa, rinnastetaan EMBA-koulutus Suomen rajojen ulkopuolella maisteritutkinnoksi ja AACSB-akkreditointi tekee tarkentavat kysymykset tutkintotodistuksen kirjoittaneen kauppakorkeakoulun luotettavuudesta ja laatutasosta tarpeettomiksi.

EMBA vai MBA -koulutus?

Kansainvälisessä käytännössä EMBA-tutkinnot tai koulutukset ovat perinteisesti liikkeenjohtajille suunnattuja työn ohessa suoritettavia ohjelmia ja sitä kuvaa myös lyhenne E sanasta "Executive". MBA-tutkinnot taas ovat yleisimmin kokopäiväistä opiskelua. Yleensä termin eteen liitetäänkin selvyyden vuoksi vielä tarkennus "full-time". Myös ohjelmien opiskelijaprofiilissa on yleensä kokemusero: Executive MBA-tutkintojen opiskelijoilla on kovemmat kokemusvaatimukset kuin MBA-tutkinnoilla. Jotta asia ei olisi niin yksinkertainen, niin myös "part-time" MBA-tutkintoja on tarjolla eri yliopistoissa. Niissäkin tapauksissa opiskelijoiden työkokemuksen määrä on monesti erottavana tekijänä. Kun puhutaan yhdessä EMBA- ja MBA -koulutuksista, käytetään yleisesti termiä MBA-ohjelmat.

Oulun yliopiston EMBA-koulutus

Oulun yliopiston kauppakorkeakoulussa toteutettava EMBA-koulutusohjelma on perustettu v. 1989 ja se kuuluu Suomen ensimmäisten MBA-ohjelmien joukkoon. Marraskuussa 2013 Oulun yliopiston kauppakorkeakoululle myönnettiin arvostettu AACSB -akkreditointi. Tämän laatuleiman on ansainnut vain n. 5 % maailman businesskouluista.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Executive MBA, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Executive MBA on suunnattu henkilöille, jotka ovat avainasemassa yrityksensä tai tulosyksikkönsä liiketoiminnan johtamisessa ja kehittämisessä.

Kustannukset

Hinnat 1.7.2018 alkaen.

Executive MBA -ohjelman hinta on 24 000 euroa. Ohjelmaan kuuluu kolme pakollista sisältömoduulia sekä opinnäytetyö. Yhteensä 35 lähiopetuspäivää.

EMBA-ohjelmien laskutus (kun ohjelma aloitetaan syksyllä) jaksottuu kolmelle kalenterivuodelle (25 % ohjelman aloitusvuotena, 50 % seuraavana vuonna ja loput 25 % ohjelman päätösvuotena). Lisäksi on huomioitava matkoihin, majoitukseen ja oppimateriaaleihin liittyvät kulut, joiden osuus on ohjelmissa 0 - 2 000 euroa osallistujan valinnoista riippuen. Laskutusaikatauluista voidaan myös sopia tapauskohtaisesti. Hintoihin lisätään alv 24 %.

Alumnit (Executive MBA -ohjelman jo suorittaneet) voivat osallistua tietojensa päivittämiseksi seminaareihin hintaan 250 euroa/päivä.

Muita osallistujia otetaan mukaan seminaareihin 450 euroa/päivä, jos seminaariryhmässä on tilaa (=osallistujia on alle 25).

Ota yhteyttä

Lisätietoja koulutuksesta löydät klikkaamalla Lue lisää -painiketta tai Oulun yliopiston sivuilta osoitteesta https://www.oulu.fi/taydennyskoulutus/

Oulun yliopiston täydennyskoulutuspalvelut

Vahvista asemaasi ja kilpailukykyäsi työmarkkinoilla

Oulun yliopisto tarjoaa tutkimuslähtöistä akateemista täydennyskoulutus- ja kehittämisosaamista vuosikymmenten kokemuksella. Toiminnassa yhdistyy uusin tutkimustieto vahvaan käytännön osaamiseen. Täydennyskoulutusta toteutetaan sekä lyhyinä että pitkinä ohjelmina joustavasti siten, että opiskelu onnistuu työn ohessa. Täydennyskoulutus- ja kehittämispalvelut ovat käytössäsi – ota yhteyttä....


Lue lisää kouluttajasta Oulun yliopiston täydennyskoulutuspalvelut ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Oulun yliopiston täydennyskoulutuspalvelut

PL 7910
90014 OULUN YLIOPISTO

 Näytä puhelinnumero

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,4)
Perustuu 42 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Lisätietoja koulutuksesta löydät klikkaamalla Lue lisää -painiketta tai Oulun yliopiston sivuilta osoitteesta https://www.oulu.fi/taydennyskoulutus/