Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Integratiivinen yksilöpsykoterapeuttikoulutus

Oulun yliopiston täydennyskoulutuspalvelut
Yhteenveto
4 vuotta
21 000 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 21 000 EUR)
1.11.2022
Haku päättyy: 31.7.2022
   
Lähiopetus
Seinäjoki
Koulutus
 Integratiivinen yksilöpsykoterapeuttikoulutus | Oulun yliopiston täydennyskoulutuspalvelut

Integratiivinen yksilöpsykoterapeuttikoulutus

Opiskelijan suoritettua koulutuksen hyväksytysti, Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto (Valvira) myöntää opiskelijalle hakemuksesta oikeuden käyttää psykoterapeutin ammattinimikettä.

Integratiivinen psykoterapia perustuu näkökulmaan psykoterapeuttisesta hoidosta, jossa keskitytään eri psykoterapiasuuntauksille yhteisiin tutkitusti muutosta tuottaviin tekijöihin. Koulutuksessa huomioidaan erityisesti psykoterapeuttisen vuorovaikutussuhteen, muutosmekanismien ja tehokkaiden tekniikoiden sekä psykoterapeutin oman toiminnan ja ominaisuuksien merkitys psykoterapeuttisen muutoksen edistämisessä.

Koulutuksen tavoite

Koulutuksen tavoitteena on oppia viemään itsenäisesti läpi yksilöpsykoterapeuttinen hoitoprosessi soveltaen integratiivisen psykoterapian periaatteita ja työtapaa. Integratiivisen psykoterapian lähtökohtana on asiakkaan ja terapeutin välinen hyvä yhteistyösuhde, ja lähestymistavan luonteeseen kuuluu joustavuus ja avoimuus eri koulukuntien käsitteellistämis- ja työtapoja kohtaan. Tämän vuoksi se soveltuu kaikkien keskeisten mielenterveyshäiriöiden hoitomenetelmäksi. Koulutuksen tuomien valmiuksien yleisin sovellusympäristö on nuorille ja aikuisille annettava yksilöpsykoterapia.

Koulutuksen toteutus

Koulutus toteutetaan lähiopetuksena. Koulutukseen kuuluu teoria- ja menetelmäopintoja, ryhmätyönohjausta, yksillöllistä koulutuspsykoterapiaa, psykoterapeuttista potilastyötä, perehtymistä kirjallisuuteen (myös englannin kielellä) ja opinnäytetyö.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Integratiivinen yksilöpsykoterapeuttikoulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Psykoterapeuttikoulutukseen hakeutuvilta edellytetään soveltuva perustutkinto, vähintään 30 op psykologian ja/tai psykiatrian opintoja sekä vähintään kahden vuoden kokoaikainen työkokemus mielenterveystyössä tai sen kaltaisessa työssä. Lisäksi hakijalla tulee olla mahdollisuus tehdä psykoterapeuttista potilastyötä koulutuksen aikana.

Aikataulu

01.11.2022 – 30.06.2026 (Seinäjoki

Kustannukset

Koulutusohjelman hinta on 21 000 euroa. Lisäksi opiskelija maksaa itse yksilöpsykoterapian.

Ota yhteyttä

Lisätietoja koulutuksesta löydät klikkaamalla Lue lisää -painiketta tai Oulun yliopiston sivuilta osoitteesta https://www.oulu.fi/taydennyskoulutus/

Oulun yliopiston täydennyskoulutuspalvelut somessa

Oulun yliopiston täydennyskoulutuspalvelut

Vahvista asemaasi ja kilpailukykyäsi työmarkkinoilla!

Oulun yliopisto tarjoaa tutkimuslähtöistä akateemista täydennyskoulutus- ja kehittämisosaamista vuosikymmenten kokemuksella. Toiminnassa yhdistyy uusin tutkimustieto vahvaan käytännön osaamiseen. Täydennyskoulutusta toteutetaan sekä lyhyinä että pitkinä ohjelmina joustavasti siten, että opiskelu onnistuu työn ohessa. Jatkuvan oppimisen yliopisto - elämänmittainen kumppani oppimisessa! Ota yhteyttä....


Lue lisää kouluttajasta Oulun yliopiston täydennyskoulutuspalvelut ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Oulun yliopiston täydennyskoulutuspalvelut

PL 7910
90014 OULUN YLIOPISTO

 Näytä puhelinnumero


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,4)
Perustuu 42 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Lisätietoja koulutuksesta löydät klikkaamalla Lue lisää -painiketta tai Oulun yliopiston sivuilta osoitteesta https://www.oulu.fi/taydennyskoulutus/