Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

Yhteenveto
1 vuosi
9 000 EUR + alv 24 %
Kysy seuraavaa aloitusta
   
Lähiopetus
Oulu
Koulutus

Master of Safety™

Master of Safety™ / Oulun yliopiston täydennyskoulutuspalvelut

Askeleen edellä työturvallisuudessa

Vuonna 2016 uudistettu Master of Safety™ -täydennysoulutusohjelma on suunnattu eri toimialojen työturvallisuuteen ja työhyvinvointiin liittyvissä johto-, päällikkö- tai vaativissa asiantuntijatehtävissä työskenteleville, jotka hakevat tietotaidollista lisäarvoa: strategisessa johtamisessa, turvallisuus- ja laatujohtamisessa, työturvallisuuden, -terveyden ja -hyvinvoinnin edistämisessä sekä riskienhallinnassa.

Koulutusohjelma on rakennettu yhteistyössä Työsuojelupäälliköt ry:n (Finnsafe Institute) kanssa. Ohjelman viitekehyksenä on yhdistetty laatukokonaisuuden johtamismalli (IMS) sekä Corporate Social Responsibility -laatujärjestelmä (ISO 26000). Ohjelma täydentää mm. Turvallisuustutkintoa (TUT) ja Ylempää turvallisuustutkintoa (YTU).

Koulutusohjelman sisältö

Master of Safety™ -ohjelman laajuus on 80 opintopistettä. Ohjelma sisältää lähiopetusta, kirjallisia töitä, projektityön, etäopiskelua, case-esimerkkejä ja -työskentelyä. Ohjelmaan osallistumisessa ja suorittamisessa arvioidaan ja huomioidaan hakijan aikaisempi koulutustausta ja työkokemus (AHOT) seuraavasti:

aiempien opintojen ja työkokemuksen tunnistaminen ja hyväksilukeminen (50 op), kun opiskelijalla on

  • vähintään 3 vuoden työkokemus turvallisuusalalta ja korkeakouluasteen tutkinto tai vähintään 5 vuoden työkokemus turvallisuusalalta ja toisen asteen tutkinto 
  • turvallisuusalan koulutuksia, kurssituksia ja/tai täydentäviä opintoja vähintään 20 opintopisteen verran (esim. Ylempi turvallisuustutkinto, YTU 20 op)

Em. kohdat ovat myös edellytyksiä Master of Safety™ -todistuksen saamiseen. Hyväksilukeminen tehdään perustuen opiskelijan täyttämään AHOT-hakemukseen.

Ohjelman rakenne

Oulussa toteutettavan johtamiskoulutuksen lähiopetus koostuu turvallisuusjohtamisen moduulista (15 op) sekä kahdesta johtajuuteen keskittyvästä kurssista (á 6 op) Executive MBA -ohjelman tarjonnasta. Lisäksi ohjelmaan kuuluu ja kirjallinen kolmen opintopisteen työ. Lähiopetuskurssit ja niiden ajoitus on seuraava:

1. Työorganisaatio oikeussubjektina ja sosiaalisena järjestelmänä, 2 pv syyskuussa
2. Turvallisuusjohtaminen ja esimiestyö, 3 pv lokakuussa
3. Työhyvinvointi ja työkykyjohtaminen, 3 pv marraskuussa
4. Turvallisuusriskien hallinta, 3 pv joulukuussa
5. Vastuullinen johtaminen ja johtajana kehittyminen, 5 pv helmi-maaliskuussa
6. Uudistava johtajuus organisaatiossa, 5 pv maalis-huhtikuussa

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Master of Safety™, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Yleisiä koulutusohjelman kohderyhmään kuuluvia ammattinimikkeitä ovat mm. EHS manager, Safety manager, Safety coordinator, turvallisuuspäällikkö, -johtaja tai -asiantuntija, kehityspäällikkö sekä toimitusjohtaja.

Kustannukset

Master of Safety™ -ohjelman hinta on 9000 € (+ alv 24 %).

Osallistuja voi myös suorittaa ensin ohjelmaan sisältyvän turvallisuuusjohtamisen moduulin erillishintaan 4600 €  ja jatkaa Master of Safety™ -ohjelmassa myöhemmin (AHOT-osan hyväksymisen jälkeen). Jatkamisen tapahtuessa välittömästi, hyvitetään koko erikoistumisohjelman hinta Master of Safety™ -ohjelman hinnassa. Myöhemmin hyvitetään 50 % erikoistumisohjelman maksetusta hinnasta.

Mikäli opiskelija jatkaa Executive MBA OULU -ohjelmassa heti Master of Safety™ tai Turvallisuusjohtamisen moduulin suorittamisen jälkeen, hyvitetään suoritetut opiskelumaksut kokonaan EMBA -ohjelman hinnassa. Jos jatkaminen tapahtuu myöhemmin, hyvitetään 50 % suoritetuista maksuista.

Ota yhteyttä

Lisätietoja koulutuksesta löydät klikkaamalla Lue lisää -painiketta tai Oulun yliopiston sivuilta osoitteesta https://www.oulu.fi/taydennyskoulutus/

Oulun yliopiston täydennyskoulutuspalvelut

Oulun yliopisto - Täydennyskoulutus

Vahvista asemaasi ja kilpailukykyäsi työmarkkinoilla

Oulun yliopisto tarjoaa tutkimuslähtöistä akateemista täydennyskoulutus- ja kehittämisosaamista vuosikymmenten kokemuksella. Toiminnassa yhdistyy uusin tutkimustieto vahvaan käytännön osaamiseen. Täydennyskoulutusta toteutetaan sekä lyhyinä että pitkinä ohjelmina joustavasti siten, että opiskelu onnistuu työn ohessa. Täydennyskoulutus- ja kehittämispalvelut ovat käytössäsi – ota yhteyttä....


Lue lisää kouluttajasta Oulun yliopiston täydennyskoulutuspalvelut ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Oulun yliopiston täydennyskoulutuspalvelut

PL 7910
90014 OULUN YLIOPISTO

 Näytä puhelinnumero

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,4)
Perustuu 42 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Lisätietoja koulutuksesta löydät klikkaamalla Lue lisää -painiketta tai Oulun yliopiston sivuilta osoitteesta https://www.oulu.fi/taydennyskoulutus/

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Motivoiva ja valmentava esimies 8.10.

Jokainen työntekijä pitää 100 kertaa enemmän omasta ideastaan kuin pomonsa parhaimmastakaan. Miten hyödynnän tämän? Varaa nyt paikkasi valmennuksesta.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: