Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

Moniammatilliset sosiaali- ja terveydenhuollon johtamisopinnot 2019-2020 30 op

Oulun yliopiston täydennyskoulutuspalvelut
Yhteenveto
1,5 vuotta
3 500 EUR + alv 24 %
Kysy seuraavaa aloitusta
suomi
   
Lähiopetus
Oulu
Koulutus
Moniammatilliset sosiaali- ja terveydenhuollon johtamisopinnot 2019-2020 30 op / Oulun yliopiston täydennyskoulutuspalvelut

Moniammatilliset sosiaali- ja terveydenhuollon johtamisopinnot 2019-2020 30 op

Hanki vankkaa johtamisosaamista alaltasi! Hae mukaan 12. kertaa järjestettäviin, erinomaista palautetta saaneisiin moniammatillisiin sosiaali- ja terveydenhuollon johtamisopintoihin. Kehitämme koulutusta kerta kerran jälkeen ja saamamme palautteen perusteella olemme onnistuneet hyvin. Koulutus käynnistyy syyskuussa 2019 ja kestää vuoden 2020 loppuun.

Sosiaali- ja terveysalan palvelujen toimintaympäristö muuttuu nyt erittäin nopeasti. Koulutus antaa valmiuksia johtajana vastata näihin tarpeisiin sekä aktiivisesti kehittää omaa jo

Koulutuksen sisältö

Koulutuksessa on vahva kytkös uusimpaan johtamis- ja organisaatiotutkimukseen, minkä myötä tietoon perustuva johtaminen nousee keskiöön. Opinnot lisäävät ja syventävät johtajien yhteistä arvoperustaa moniammatillisessa toimintarakenteessa sekä osaamista henkilöstön, rakenteiden ja toiminnan kehittämisessä.

Koulutuksen laajuus on 30 opintopistettä ja opintojen kesto on puolitoista vuotta. Opinnot koostuvat lähitapaamisista, osallistujan työhön kytkeytyvistä soveltavista tehtävistä, osallistujan oman organisaation muutostarpeisiin perustuvasta kehittämistehtävästä sekä johtamisportfoliosta. Koulutuksessa korostuu yhteisöllinen oppiminen ja vertaisryhmätyöskentely. Siinä hyödynnetään Moodle-oppimisympäristöä.

Koulutuksen toteutus

Koulutus koostuu sekä lähiopetuksesta että itsenäisestä työskentelystä, ja siinä hyödynnetään myös yhteisöllistä oppimista ja vertaisryhmätyöskentelyä toisten johtajien kanssa. Koulutus käynnistyy syyskuussa 2019 ja päättyy vuoden 2020 lopussa. Koulutus koostuu viidestä Oulussa järjestettävästä kahden päivän lähiopintojaksosta ja itsenäisestä työskentelystä. Koulutukseen valitaan 25 osallistujaa.

Moniammatilliset sosiaali- ja terveysalan johtamisopinnot ovat Yliopistolain (558/2009) määrittämän yliopistojen perustehtävän mukaista aikuiskoulutusta ja koulutus järjestetään maksullisena täydennyskoulutuksena.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Moniammatilliset sosiaali- ja terveydenhuollon johtamisopinnot 2019-2020 30 op, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Moniammatilliset sosiaali- ja terveydenhuollon johtamisopinnot on suunnattu sosiaali- ja terveysalan keskijohtajille (palvelupäällikkö, ylihoitaja, ylilääkäri, vastuualuejohtaja jne.). Koulutukseen hakevien keskijohtajien tausta voi olla hyvin erilainen: koulutukseen voi osallistua ilman aiempaa johtamiskoulutusta tai tulla syventämään aiempaa tietotaitoa.

Aikataulu

Koulutuksen rakenne ja sisältö

1. Lähiopiskelujaksot (15 op)

Koulutukseen kuuluu viisi kaksipäiväistä lähiopiskelujaksoa, joihin sisältyy asiantuntijaluentoja, vertaisryhmätyöskentelyä sekä osallistujan työhön kytkeytyviä yksilöllisiä tehtäviä. Lisäksi koulutukseen sisältyy yhden päivän kehittämistehtäväseminaari.

2. Kehittämistehtävä ja portfolio (15 op)

Kehittämistehtävä (10 op) liittyy kiinteästi osallistujan omalla työpaikalla tehtävään johtamistyöhön. Portfoliotyöskentely (5 op) mahdollistaa itsereflektion ja kehittymisen johtajana. Johtamisportfoliossaan osallistuja tarkastelee oppimistaan omien työtehtävien kautta.

Lähiopiskelujaksojen ohjelmat (alustava, täydentyy):

  • I jakso: Moniammatillisuus ja kompleksisuus johtamisessa, johtaminen asiantuntijaorganisaatiossa
  • II jakso: Sosiaali- ja terveydenhuollon toimintaympäristö ja lainsäädäntö, tiedolla johtaminen
  • III jakso: Henkilöstövoimavarojen johtaminen muutosprosessissa
  • IV jakso: Johtajan vuorovaikutustaidot
  • V jakso: Johtamisen välineitä muuttuvassa toimintaympäristössä
  • Koulutuksen loppuseminaari ja päätösjuhla: ajankohta ilmoitetaan myöhemmin 

Kustannukset

3500 euroa (+ alv 24 %, 840 e). Kaikista matka-, majoitus- ja ruokailukustannuksista

Ota yhteyttä

Lisätietoja koulutuksesta löydät klikkaamalla Lue lisää -painiketta tai Oulun yliopiston sivuilta osoitteesta https://www.oulu.fi/taydennyskoulutus/

Oulun yliopiston täydennyskoulutuspalvelut

Oulun yliopisto - Täydennyskoulutus

Vahvista asemaasi ja kilpailukykyäsi työmarkkinoilla

Oulun yliopisto tarjoaa tutkimuslähtöistä akateemista täydennyskoulutus- ja kehittämisosaamista vuosikymmenten kokemuksella. Toiminnassa yhdistyy uusin tutkimustieto vahvaan käytännön osaamiseen. Täydennyskoulutusta toteutetaan sekä lyhyinä että pitkinä ohjelmina joustavasti siten, että opiskelu onnistuu työn ohessa. Täydennyskoulutus- ja kehittämispalvelut ovat käytössäsi – ota yhteyttä....


Lue lisää kouluttajasta Oulun yliopiston täydennyskoulutuspalvelut ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Oulun yliopiston täydennyskoulutuspalvelut

PL 7910
90014 OULUN YLIOPISTO

 Näytä puhelinnumero

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,4)
Perustuu 42 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Lisätietoja koulutuksesta löydät klikkaamalla Lue lisää -painiketta tai Oulun yliopiston sivuilta osoitteesta https://www.oulu.fi/taydennyskoulutus/

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: