Oppimisen johtaminen

Kesto
1 kuukausi
Hinta
1 850 EUR + alv 24 % (yht. 2 294 EUR)
Seuraava toteutus
24 lokakuuta, 2023 (+2 toteutusta)
Viimeinen ilmoittautumispäivä
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 10.10.2023
Toteutustapa
Etätoteutus, Tilauskoulutus
Kesto
1 kuukausi
Hinta
1 850 EUR + alv 24 % (yht. 2 294 EUR)
Seuraava toteutus
24 lokakuuta, 2023 (+2 toteutusta)
Viimeinen ilmoittautumispäivä
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 10.10.2023
Toteutustapa
Etätoteutus, Tilauskoulutus
Katso lisätietoja koulutusorganisaation sivuilta

Oppimisen johtaminen

Oppimisen johtaminen

HR-ammattilainen, johtaja, esihenkilö tai muuten työyhteisön osaamisesta kiinnostunut – joko oppimisen johtaminen on teidän organisaationne supervoima?  

Ketterästi toimintaympäristön muutoksiin reagoiva yritys on uusiutumiskykyinen ja omaa menestyksen avaimet alati muuttuvassa maailmassa. Uusiutumiskyky itsessään vaatii, että organisaatiossa oppiminen ja oppimisen johtaminen on tietoista, tavoitteellista ja jatkuvaa. Tunnistetaanko teillä oppimista mahdollistavat ja estävät tekijät? Tuntuuko, että tarvitsette juuri nyt pienen sysäyksen päästäksenne vauhtiin organisaationne oppimiskyvyn kehittämisessä?  

Oppimisen johtaminen -koulutus on Oulun yliopiston ja Rastor-instituutin yhteistoteutus, jonka tavoitteena on tarjota tutkittua tietoa ja toimivia työkaluja oppimisen johtamiseen omassa organisaatiossanne. Koulutuksessa opit tunnistamaan tekijät, jotka tukevat tai estävät osaamisen kehittymistä, ja pystyt reagoimaan niihin jatkossa tehokkaasti. Syvennyt oppimisen johtamiseen yksilö-, tiimi- ja organisaatiotasolla sekä oppimisen edellytyksiin ja sen tavoitteisiin. Saat myös sparrausta omalle organisaatiollesi rakennettavan mallin luomisessa. Koulutus tarjoaa niin ikään mahdollisuuden keskusteluihin ja vertaisoppimiseen toisilta mukana olevilta organisaatioilta. 

Kotiin viemisinä sinulla on toimintaa ohjaava malli organisaatiosi oppimisen johtamiseen sekä vahvemmat oppimisen johtamisen valmiudet. Pääset viemään opit ja mallin heti käytäntöön ja vahvistamaan siten organisaationne uusiutumiskykyä - tulevaisuuden menestystekijää! 

Koulutus sopii parhaiten HR-ammattilaisille, keskijohdolle, esihenkilöille ja muille asiantuntijoille, jotka ovat mukana organisaation osaamisen kehittämisessä.

Koulutuksessa on kolme 6 tunnin koulutuspäivää ja kahden tunnin päätösseminaari. Koulutus alkaa etukäteistehtävällä, jossa arvioit oman organisaatiosi oppimisen mahdollistajia lyhyen kyselytyökalun avulla. Koulutuksen aikana laadit oman organisaatiosi oppimisen johtamisen mallin, johon saat kouluttajalta tukea ja palautetta. Mallin avulla pääset jalkauttamaan oppimasi heti käytäntöön organisaationne arjessa.

Koulutusta järjestetään myös yrityskohtaisena – kysy lisätietoja!

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Oppimisen johtaminen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 2 toteutusta

24 lokakuuta, 2023

 • Etätoteutus
 • Verkossa
 • Viimeinen ilmoittautumispäivä: 10.10.2023

Sopimuksen mukaan

 • Tilauskoulutus
 • Verkossa

Kohderyhmä

Koulutus sopii parhaiten HR-ammattilaisille, keskijohdolle, esihenkilöille ja muille asiantuntijoille, jotka ovat mukana organisaation osaamisen kehittämisessä.

Aikataulu

Etänä verkossa toteutettava koulutus käynnistyy 24.10.2023. Koulutus kestää noin kuukauden. Siihen sisältyy kolme kuuden tunnin etäkoulutuspäivää sekä kahden tunnin päätösseminaari.

Koulutuspäivät:

 • 24.10.2023
 • 2.11.2023
 • 14.11.2023
 • 20.11.2023

1. koulutuspäivä: Organisaation oppimisen johtaminen

 • Jatkuva oppiminen osana organisaation toimintaa
 • Organisaation jatkuvan oppimisen strategia -Jatkuvalla oppimisella kilpailuetua

2. koulutuspäivä: Tiimin oppimisen johtaminen

 • Psykologisen turvallisuuden rakentaminen
 • Vuorovaikutustaidot
 • Keskustelukulttuuri
 • Oppivan tiimin menestystekijät ja niiden tukeminen

3. koulutuspäivä: Yksilön oppimisen johtaminen

 • Yksilöiden oppimisen mahdollistaminen
 • Yksilön oppiminen ja itseohjautuvuus
 • Itsensä johtamisen taidot ja kehittäminen
 • Työntekijän oppimisen tukeminen organisaatioissa

Päätösseminaari

 • Kehittämistehtävänä olevan oppimisen johtamisen mallin esittely ja palaute.

Koulutuspaikka

online

Kouluttaja

Kouluttajana toimii Marika Koivuniemi, kasvatustieteiden tohtori Oulun yliopistosta. Marika on oppimisen ja työelämäkehittämisen laaja-alainen asiantuntija. Hän on perehtynyt oppimiseen, itsensä johtamiseen ja tiimityöskentelyyn, mutta myös strateginen toiminnan ja liiketoiminnan kehittäminen ovat hänelle tuttuja. Marika on tutkinut oppimista, motivaation ja tunteiden säätelyä sekä tiimityöskentelyä ja sen sisäistä vuorovaikutusta.

Kustannukset

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Lisätietoja koulutuksesta löydät klikkaamalla Lue lisää -painiketta tai Oulun yliopiston sivuilta osoitteesta https://www.oulu.fi/taydennyskoulutus/

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.

Oulun yliopiston täydennyskoulutuspalvelut somessa

Oulun yliopiston täydennyskoulutuspalvelut
PL 7910
90014 OULUN YLIOPISTO

Vahvista asemaasi ja kilpailukykyäsi työmarkkinoilla!

Oulun yliopisto tarjoaa tutkimuslähtöistä akateemista täydennyskoulutus- ja kehittämisosaamista vuosikymmenten kokemuksella. Toiminnassa yhdistyy uusin tutkimustieto vahvaan käytännön osaamiseen. Täydennyskoulutusta toteutetaan sekä lyhyinä että pitkinä ohjelmina joustavasti siten, että opiskelu onnistuu työn ohessa. Jatkuvan oppimisen yliopisto - elämänmittainen kumppani oppimisessa! Ota yhteyttä....

Lue lisää kouluttajasta Oulun yliopiston täydennyskoulutuspalvelut ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu