Koulutus

Ratkaisukeskeinen työnohjaajakoulutus, 70 op (2025-2027)

Kesto
2 vuotta
Hinta
6 000 EUR + alv 24 % (yht. 7 440 EUR)
Seuraava toteutus
17 helmikuuta, 2025 katso lisätiedot
Viimeinen ilmoittautumispäivä
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 31.12.2024
Toteutustapa
Lähiopetus
Kesto
2 vuotta
Hinta
6 000 EUR + alv 24 % (yht. 7 440 EUR)
Seuraava toteutus
17 helmikuuta, 2025 katso lisätiedot
Viimeinen ilmoittautumispäivä
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 31.12.2024
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Ratkaisukeskeinen työnohjaajakoulutus, 70 op (2025-2027)

Haluaisitko olla mukana luomassa merkittävää muutosta työyhteisöissä?

Ratkaisukeskeinen työnohjaajakoulutus on suunniteltu erityisesti sinulle, joka haluat syventää ohjaustaitojasi ja luoda positiivisia muutoksia organisaatioissa. Kaksivuotisen koulutusohjelman tavoitteena on kehittää osallistujien valmiuksia toimia joustavasti ja monipuolisesti kehittämistyön parissa eri toimintaympäristöissä.

Koulutus perehdyttää osallistujat ratkaisukeskeisen lähestymistavan viitekehykseen, sen taustafilosofiaan ja työskentelyprosessiin sekä antaa laajasti malleja ja välineitä yksilön ja ryhmän kanssa työskentelyyn. Koulutus antaa työnohjaajan pätevyyden ja saat valmiudet toimia moniammatillisissa tiimeissä.

Tervetuloa oppimaan ja omaksumaan välineitä erilaisiin yksilöä ja työyhteisöä tukeviin rooleihin, työnohjaajana ja kehittäjänä, ratkaisukeskeistä lähestymistapaa hyödyntäen!

Aloita matkasi kohti unelmatyötä työnohjaajana ja hae mukaan! Seuraava koulutus käynnistyy helmikuussa 2025.

Mitä?

Koulutuksen tavoitteena on antaa osallistujille valmiuksia ja välineitä toimia erilaisissa yksilöä ja työyhteisöä tukevissa rooleissa organisaatiossa – työnohjaajana ja kehittäjänä - ratkaisukeskeistä lähestymistapaa hyödyntäen. Ratkaisukeskeinen työskentely on tulevaisuussuuntautunut lähestymistapa, jossa keskitytään ratkaisun rakentamiseen asiakkaiden kanssa heidän toiveita ja voimavaroja hyödyntäen. Ratkaisukeskeinen työskentely on yksi nopeimmin kasvavia trendejä kehittämisen kentällä maailmanlaajuisesti. Se soveltuu erinomaisesti työelämän tarpeisiin sen myönteisyyden, tavoitteellisuuden ja pragmaattisuuden ansiosta.

Koulutus antaa työnohjaajan pätevyyden.

Miten?

Koulutus sisältää lähiopetusta (30 pv), vertaisryhmätyöskentelyä, omaa työnohjausharjoittelua ryhmien ja yksilöiden kanssa sekä niihin liittyvää ryhmätyönohjausta. Lisäksi opiskelijat perehtyvät alan kirjallisuuteen ja laativat niistä pohdintoja sekä reflektoivat omaa kehittymistään oppimispäiväkirjan muodossa. Koulutuksen loppuvaiheessa työstettävä opinnäytetyö antaa mahdollisuuden syventää tietämystä/osaamista itse valitusta aiheesta. Jokainen opiskelija käy myös läpi omaa yksilötyönohjausta ratkaisukeskeiseltä toimijalta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ratkaisukeskeinen työnohjaajakoulutus, 70 op (2025-2027), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

17 helmikuuta, 2025

  • Lähiopetus
  • Oulu
  • Viimeinen ilmoittautumispäivä: 31.12.2024

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu ohjaus- ja kehittämistehtävistä kiinnostuneille ammattilaisille, jotka haluavat kehittää osaamistaan pitkäjänteisesti moniammatillisessa ryhmässä. Alan tehtävissä jo toimiville koulutus tarjoaa uuden tehokkaan lähestymistavan ja mahdollisuuden saada ohjausta ajankohtaisiin ammatillisiin haasteisiin. Koulutus antaa hyvät eväät myös johtotehtävissä toimiville.

Aikataulu

20.04.2023-31.05.2025

Kouluttaja

Pääkouluttajina toimivat sosiaalipsykologi/YTM, esimiesten ja johdon työnohjaaja, työyhteisövalmentaja ja ratkaisukeskeinen psykoterapeuttiSari Ridell ja työ- ja organisaatiopsykologi (PsL), ratkaisukeskeinen työnohjaaja/valmentaja ja integratiivinen psykoterapeutti (6/22) Terhi Mets. Koulutustoteutukseen osallistuu pääkouluttajien ohella muita keskeisiä alan asiantuntijoita Suomesta.

Kustannukset

Koulutusmaksu on 6 000 euroa + ALV sisältäen opetuksen ja koulutusmateriaalin
sähköisessä muodossa (ei kirjoja). Koulutusmaksu laskutetaan kymmenessä tasaerässä kaksi kertaa lukukaudessa. Yhden erän suuruus on 600 euroa + ALV.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ratkaisukeskeinen työnohjaajakoulutus, 70 op (2025-2027)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.

Oulun yliopiston täydennyskoulutuspalvelut somessa

Arvioinnit

Keskiarvo: 4,4

Perustuu 14 arviointiin
Arvioinnit julkaistaan ​​arviointikäytäntömme mukaisesti.
Kirjoita arviointi
5/5
Koulutukseen osallistunut
25 kesä 2019
Ratkaisukeskeinen työnohjaaja-valmentaja, 70op

Harjoitustyönohjaukset, vertaisryhmätyöskentely ja ryhmän TOTO, lähiopiskelupäivät, kirjallisuus, oma työnohjaus.

4/5
Koulutukseen osallistunut
25 kesä 2019
Tammeaidin kokonaisuus

Pidin erityisesti Tammeaidin kokonaisuudesta, jossa pidin työelämään kiinnittymisestä.

4/5
Koulutukseen osallistunut
25 kesä 2019
Ratkaisukeskeinen työnohjaaja-valmentaja, 70op

Harjoitusohjaukset, lähipäivät, totot.

Oulun yliopiston täydennyskoulutuspalvelut
PL 7910
90014 OULUN YLIOPISTO

Vahvista asemaasi ja kilpailukykyäsi työmarkkinoilla!

Oulun yliopisto tarjoaa tutkimuslähtöistä akateemista täydennyskoulutus- ja kehittämisosaamista vuosikymmenten kokemuksella. Toiminnassa yhdistyy uusin tutkimustieto vahvaan käytännön osaamiseen. Täydennyskoulutusta toteutetaan sekä lyhyinä että pitkinä ohjelmina joustavasti siten, että opiskelu onnistuu työn ohessa. Jatkuvan oppimisen yliopisto - elämänmittainen kumppani oppimisessa! Ota yhteyttä....

Lue lisää kouluttajasta Oulun yliopiston täydennyskoulutuspalvelut ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu