Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Vahva yrittäjä – osaamisilla ja voimavaroilla tulosta mikroyrityksiin

Oulun yliopiston täydennyskoulutuspalvelut
Yhteenveto
Omaan tahtiin
345 EUR + alv 24 % (yht. 427,80 EUR)
Omaan tahtiin
Haku päättyy: 31.5.2025
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus
Vahva yrittäjä – osaamisilla ja voimavaroilla tulosta mikroyrityksiin

Vahva yrittäjä – osaamisilla ja voimavaroilla tulosta mikroyrityksiin

Vahva yrittäjä osaa johtaa paitsi liiketoimintaa, myös hyvinvointiaan muuttuvassa maailmassa. Tervetuloa vahvistumaan yrittäjänä!

Koulutuksen sisältö

Tällä kurssilla opit tunnistamaan liiketoimintaosaamisen yhteyden yrityksen tuottavuuteen ja kannattavuuteen. Lisäksi opit ennakoimaan liiketoimintaympäristösi muutoksia. Kurssilla tunnistetaan arvojen merkitys johtamisessa ja yrityksen tavoitteissa sekä opitaan johtamaan osaamisia. Kattavasta Yrittämisestä virtaa! -paketista saat eväitä työkyvyn ja työhyvinvoinnin parantamiseen.

Kurssi koostuu neljästä osiosta:

  1. Arvot ja tavoitteet mikroyrityksissä
  2. Tulevaisuuden johtaminen: ennakointitaidot ja muutosvalmius, megatrendit ja yritysvastuu.
  3. Osaamisen johtaminen: työn imu ja motivaatio, tiedolla johtaminen ja osaamiskartoitukset.
  4. Yrittämisestä virtaa! Yrittäjän ammatin vaikutukset ja vaatimukset työkyvylle ja palautumiselle, työhyvinvoinnin kehittämissuunnitelma.

Osaamistavoitteet

Opintojakson suoritettuasi

  • tunnistat omat arvosi ja tavoitteesi yrittäjänä
  • osaat johtaa yritystäsi suunnitelmallisesti muuttuvassa maailmassa haluttuun suuntaan
  • osaat tunnistaa omaan työkykyyn ja palautumiseen liittyvät tekijät ja laatia oman työhyvinvoinnin kehittämissuunnitelman

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Vahva yrittäjä – osaamisilla ja voimavaroilla tulosta mikroyrityksiin, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Ei esitietovaatimuksia.

Kurssi on tarkoitettu yrittäjille ja yrittäjyydestä kiinnostuneille henkilöille. Se antaa käytännön kehittämistyökaluja myös yritysneuvojille. Sisältö soveltuu myös oman osaamisen kehittämisestä kiinnostuneille esimerkiksi tiimin- ja projektienjohtajille sekä esimiehille.

Aikataulu

Kurssi toteutetaan itsenäisenä opiskeluna (arvioitu kokonaistyöaika 132h). Kurssin videoluennot ja Moodle-alustan tektiaineisto: 15h. Podcastit 2h. Itsenäistä opiskelua (kurssimateriaalin lukeminen): 35h. Osaamis- ja voimavarasalkun tehtävät 80h.

Kurssin pakollinen opiskelumateriaali on Moodle-alustalla oleva aineisto, luentovideot sekä MY Studio-podcastit.

Kurssille voit ilmoittautua milloin vain ja suorittaa sen kokonaan verkossa, haluamassasi ajassa, 6kk:n sisällä aloituksesta.

Kouluttaja

Anna-Mari Simunaniemi, FT, Oulun yliopiston Mikroyrittäjyyskeskus MicroENTREn tutkimusjohtaja

Anna-Mari haluaa edistää yrittävää kulttuuria koko yhteiskunnassa. Mikroyrittäjyyden tutkijana hän haluaa tuoda yhteiskunnalliseen keskusteluun mikroyrittäjien omaa näkökulmaa ja erityispiirteitä esimerkiksi yrittämisen monista tavoitteista ja motivaatioista pelkän kasvukeskustelun monipuolistamiseksi. Tutkijana Anna-Mari on työskennellyt vuodesta 2015 alkaen, tutkimusaiheina erityisesti eri toimialojen mikro- ja pienyritysten kasvujohtaminen ja verkostot, mikroyrittäjien työhyvinvointi sekä muutoskyvykkyys erilaisissa toimintaympäristöissä.

Kustannukset

345€ + alv. 24%

Ota yhteyttä

Lisätietoja koulutuksesta löydät klikkaamalla Lue lisää -painiketta tai Oulun yliopiston sivuilta osoitteesta https://www.oulu.fi/taydennyskoulutus/

Oulun yliopiston täydennyskoulutuspalvelut somessa

Oulun yliopiston täydennyskoulutuspalvelut

Vahvista asemaasi ja kilpailukykyäsi työmarkkinoilla!

Oulun yliopisto tarjoaa tutkimuslähtöistä akateemista täydennyskoulutus- ja kehittämisosaamista vuosikymmenten kokemuksella. Toiminnassa yhdistyy uusin tutkimustieto vahvaan käytännön osaamiseen. Täydennyskoulutusta toteutetaan sekä lyhyinä että pitkinä ohjelmina joustavasti siten, että opiskelu onnistuu työn ohessa. Jatkuvan oppimisen yliopisto - elämänmittainen kumppani oppimisessa! Ota yhteyttä....


Lue lisää kouluttajasta Oulun yliopiston täydennyskoulutuspalvelut ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Oulun yliopiston täydennyskoulutuspalvelut

PL 7910
90014 OULUN YLIOPISTO

 Näytä puhelinnumero


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,4)
Perustuu 42 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Lisätietoja koulutuksesta löydät klikkaamalla Lue lisää -painiketta tai Oulun yliopiston sivuilta osoitteesta https://www.oulu.fi/taydennyskoulutus/