Oy Assessio Finland Ab

Assessio on Pohjoismaiden johtava työelämän arviointien tuottaja

Assessio auttaa yrityksiä saamaan strategian toimimaan ja muutoksen onnistumaan kehittämällä organisaation käyttäytymismalleja, osaamista ja kulttuuria.

Assession ratkaisut keskittyvät mm. parantamaan henkilöstön osaamista ja tehokkuutta sekä tukemaan liiketoiminnan kannalta kriittisiä henkilövalintoja, suorituksen johtamista, kulttuurimuutosta, johtamisen kehittämistä sekä organisaation tukijärjestelmien kehittämistä.

• Yli 3.5 miljoonaa kandidaattia ja työntekijää arvioitu yli 450 työtehtävässä/roolissa 40 maassa
  • Assessio toteuttaa joka vuosi pohjoismaiden laajuisesti noin 1700 johtotason henkilöarviointia.
  • Yli 60 vuoden kokemus toimialalla.
  • Jatkuva asiakaslähtöinen innovointi kehitysyksikössä ja palveluissa.
  • Assession työpsykologiset testit (Matrigma, Map, Service First, MINT) on kehittänyt Euroopan parhaimmistoon kuuluva kehitysosasto.
  • Pohjoismainen yksinoikeus sertifiointikoulutuksiin maailman huippuluokan menetelmissä kuten Myers-Briggs Type Indicator (MBTI) ja Hogan Assessment Systems (HPI, HDS ja MVPI).
  • Liiketoimintaan tähdennetyt ja tieteellisesti todennetut, näyttöpohjaiset tuotteet
  • Työkalujen korkea laatu, DNV-sertifiointi.

Apua oikeiden ihmisten rekrytointiin

Assessio käyttää kokonaisvaltaista psykologista tietoa ratkaistakseen kaksi liiketoiminnan kannalta kriittisintä haastetta: kuinka rekrytoida oikeat ihmiset ja kuinka kehittää heidän suoriutumistaan linjassa yhtiön tavoitteisiin ja strategiaan.

Assessio tuo mitattavuutta ja läpinäkyvyyttä organisaatioihin ja auttaa sinua

1. kehittämällä ratkaisevaa osaamista ja antamalla kompetenssien ohjata rekrytointi- ja kehitystoimintaa
  2. käyttämällä tieteellisesti todistettuja menetelmiä
  3. yhdistämällä uusinta työpsykologista tietoa viimeaikaisimpaan teknologiaan
  4. Toimimalla konkreettisesti ja paikallisesti kehittääksemme ja vahvistaaksemme rakentavaa käyttäytymistä
  5. hyödyntämällä käyttäytymistilastoja seurannassa ja suoriutumisen ohjaamisessa kohti valittuja avainsuoriutumisen mittareita

Sertifiointikoulutuksia

Assessio tarjoaa sertifiointikoulutuksia ja myös syventäviä koulutuksia seuraaviin tuotteisiin:

• Rekrytointi: MAP persoonallisuus- ja työkäyttäytymisarviointi,  Matrigma-yleislahjakkuuteen liittyvä arviointi (looginen päättelykyky), MINT-integriteettiarviointi ja Service First-asiakaspalveluarviointi. Hogan Assessment Systems -tuoteperhe: HPI (Bright Side), HDS (Dark Side) ja MVPI (Motivators and Values).
  • Kehittämistyö: Myers-Briggs Type Indicator, Hogan Assessment Systems -tuoteperhe, MAP persoonallisuus- ja työkäyttäytymiskysely.

Konsultointipalvelut

Assessio antaa myös laadukasta konsultointipalvelua liittyen rekrytointeihin, henkilö-/soveltuvuusarviointeihin, erinäisiin auditointeihin (johto/myyntihenkilöstö) sekä valmentaa parempiin johtamistaitoihin ja tiimien yhteistyöhön.

Assessiolla konsultteina työskentelee vain asiantuntevimpia psykologeja. He työskentelevät auttaakseen sinua tärkeimmän pääomasi – henkilöstön – kanssa. Assession konsultit työskentelevät kehittääkseen organisaatioita yksilölähtöisesti. He takaavat, että rekrytoit oikeat henkilöt ja kehität tämänhetkiset johtajat ja työntekijät heidän täyteen potentiaaliinsa.

Assessio käyttää maailman parhaita työpsykologisia testejä, työkaluja ja järjestelmiä organisaatiosi parantamiseksi ja kehittämiseksi.

Haluatko lisätietoa Assession koulutustarjonnasta?

Löydät lisätietoa Assession koulutuksista alla olevasta koulutuslistauksesta. Täyttämällä yhteydenottolomakkeen voit pyytää lisätietoja tai tarjousta henkilöstöllesi.

Videoesittely

Katso video Hogan-koulutuksesta

Henkilöstöhallinto / HR Kesto Hinta Paikka Alkaa
Tiimien yhteistyön kehittäminen (MBTI) sopimuksen mukaan 350 EUR + alv 24 % Helsinki
Henkilöarviointi
Hogan Assessment Systems -sertifiointikoulutus (HDS) 1 päivä 1 900 EUR + alv 24 % Useita (2) sopimuksen mukaan
Hogan Assessment Systems® -sertifiointikoulutus (HPI, HDS & MVPI) 2 päivää + seurantapäivä (varataan koulutuksen aikana) 2 500 EUR + alv 24 % Useita (2) sopimuksen mukaan
Matrigma™ kykytesti rekrytointiin -sertifiointikoulutukset 3 tuntia 500 EUR + alv 24 % Helsinki
MINT™ -sertifiointikoulutukset 3 tuntia 500 EUR + alv 24 % Helsinki
Myers-Briggs Type Indicator (MBTI) henkilöstön kehittämiseen -sertifiointikoulutukset 4 päivää 1 440 EUR + alv 24 % Helsinki Useita (3)
Stressinhallinta (MBTI) 1 tunti 350 EUR + alv 24 % Helsinki
Turvallisuus
Työturvallisuus
Miten tunnistat turvallisuustietoiset työntekijät ja kehität turvallisuuskäyttäytymistä? 2 tuntia 0 EUR + alv 24 % Helsinki
  • = Videoesittely

Assessio Finland Facebookissa

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää kouluttajasta Oy Assessio Finland Ab? Täytä yhteystietosi, niin kouluttaja ottaa sinuun yhteyttä.

Unioninkatu 7

www.assessio.fi

Henrika Franck   |   22.5.2017
Metodi on paljon monipuolisempi ja rikkaampi kuin olin odottanut.
          (5)
Jenni   |   22.5.2017
Koulutus oli hyvä, mutta siitä saatu hyöty konkretisoituu varmasti myöhemmin. Itse olisin kaivannut hieman lisää tietoa liittyen MBTI:n teoreettiseen viitekehykseen, koska sitä on esitetty myös kritiikkiä. Koulutuksesta sai mukaan paksun englanninkielisen manuaalin, jota olisi voinut ehkä käydä yhteisesti läpi esim. otsikkotasolla ja kertoa, mik...
Näytä kokonaan
          (4)
Kevät   |   22.5.2017
Tiivis ja tehokas paketti MBTI:stä, mitä jäin kaipaamaan oli ryhmätyöt, koska olin ainoa osallistuja.
          (4)
          (4,2)