Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Englannin, italian ja venäjän kielen verkkokurssit

Päijät-Hämeen kesäyliopisto
Yhteenveto
Kurssien kesto 5-11 viikkoa
Syksy 2022
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus
Maisemakuva Lontoosta puolipilvisellä säällä

Englannin, italian ja venäjän kielen verkkokurssit

Tule kehittämään englannin, italian tai venäjän kielen taitoasi Päijät-Hämeen kesäyliopiston verkkokursseille syksyllä 2022. Englannin kursseilla ei ole aikaan sidottuja verkkotapaamisia, vaan voit opiskella joustavasti oman aikataulusi mukaan. Italian ja venäjän kurssit sisältävät reaaliaikaista opetusta kerran viikossa.

Englannin kieliopin hienosäätöä ja kuuntelua verkossa

Ajankohta: 12.09. - 28.11.2022 (ei työskentelyä vkolla 43)

Kohderyhmä: Kurssi on suunnattu peruskieliopin hallitseville. Sopii myös abien kertauskurssiksi ylioppilaskirjoituksiin. Taso B1-B2.

Sisältö: Kurssilla syvennetään englannin kielen kielioppirakenteita, joiden avulla pystyy ilmaisemaan itseään monipuolisemmin sekä kehitetään kuuntelutaitoa keskitasolla. Kurssin aiheet: tulevaisuuden muodot, relatiivilauseet, lauseenvastikkeet, kysymysten ja sanomisen raportointi, sidesanat lauseita yhdistämässä, substantiivit, verbit, pronominit, adverbit ja paljoussanat. Lisäksi harjoitellaan sitä miten tekijä vaikuttaa verbin muotoon.

Hinta: 95 € 

Harjoittele englannin puhumista ja kuuntelua verkossa – Practise English Speaking and Listening Online

Ajankohta: 13.09. – 29.11.2022 (ei työskentelyä vkolla 43)

Kohderyhmä: Kurssi soveltuu kaikille, jotka haluavat harjoitella englannin kielellä kommunikointia eri tilanteissa. Taso A2-B1.

Sisältö: Kurssilla harjoitellaan arkipäivään ja matkailuun liittyviä keskustelutilanteita, puhutaan englantia sekä tehdään aiheisiin liittyviä kuunteluharjoituksia. Lisäksi käydään läpi paljon käytettyjä ja yleisiä fraaseja. Kurssin aiheet: tervehdykset, esittelytilanteet, small talk, mielipiteen ilmaiseminen, puhelimessa asiointi, varausten tekeminen eri tilanteissa (mm. hotelli, ravintola, lentoliput), lentokentän tilanteet, ravintolassa tilaaminen, ostosten tekeminen, tien neuvominen ja kysyminen, lääkärissäkäynti.

Hinta: 95 €

Harjoittele työelämän englantia verkossa – Practise Business English Speaking and Listening Online

Ajankohta: 28.09. – 09.11.2022 (ei työskentelyä vkolla 43)

Kohderyhmä: Kurssi on suunnattu henkilöille, jotka haluavat parantaa työssä tarvittavan englannin kielen taitojaan. Taso B1-B2.

Sisältö: Kurssilla harjoitellaan työelämän keskustelutilanteita kirjallisin ja suullisin harjoituksin sekä tehdään aiheisiin liittyviä kuuntelutehtäviä. Lisäksi käydään läpi paljon käytettyjä ja yleisiä fraaseja.
Käsiteltäviä aiheita: yritysesittely, työpaikkahaastattelu, kokous- ja neuvottelutilanteet, asiakaspalvelua puhelimessa, puheen pitäminen ja small talkin käyttö asiakastilaisuuksissa.

Hinta: 85 €

English for Nursing – Englantia hoitoalalle -verkkokurssi (jatkuva ilmoittautuminen)

Ajankohta: 08.08. - 16.12.2022

Kohderyhmä: Hoitoalalla työskentelevät. Kurssin sisältö sopii hyvin myös hoitoalan opiskelijoiden kielen kertaamiseen. Taso B1.

Sisältö: Verkkokurssilla harjoitellaan hoitotyön tilanteita kirjallisin ja suullisin harjoituksin, tehdään aiheisiin liittyviä kuuntelutehtäviä sekä kuunnellaan esimerkkeinä paljon käytettyjä ja yleisiä fraaseja. Kurssilla tuotetaan paljon omaa puhetta ja harjoitellaan kohteliasta ilmaisua asiakastilanteissa sekä oman toiminnan kuvaamista eri hoitotyön tilanteissa. Kurssilla käsitellään mm. seuraavat aiheet:
• potilaan vastaanotto
• osastolla työskentely
• hoitotoimenpiteistä kertominen
• puhelin- ja vuorovaikutustilanteet
• potilaan valmistelu leikkaukseen
• kotiuttaminen ja hoito-ohjeiden antaminen

Hinta: 175 €

Italian alkeiskurssi verkossa – Prima vista

Ajankohta: 21.09. – 30.11.2022, opetusta keskiviikkoisin klo 17.00-19.00 (pl. 26.10.2022)

Kohderyhmä: Italian kielen vasta-alkajat. Taso A1.

Sisältö: Kurssilla tutustumme italian kielen perusteisiin monipuolisen oppikirjan avulla. Käymme läpi kielioppia ja teemme paljon käytännönläheisiä harjoituksia tutustuen samalla maan kulttuuriin ja tapoihin. Oppikirjana Bella vista 1 (Ciro Imperato, Katri Kuusela, Sari Meurman, Giuseppe Feroldi). 

Hinta: 115 € (kirja ei sisälly hintaan) 

Letkein askelin kohti venäjän alkeita -verkkokurssi

Ajankohta: 14.09. – 07.12.2022, opetusta keskiviikkoisin klo 17.00-18.30 (pl. 26.10.2022)

Kohderyhmä: Kurssi on kohdennettu venäjän alkeista kiinnostuneille, myös pohjatiedoilla varustetut ovat hyvin tervetulleita (taso A1).

Sisältö: Askellamme Pora! 1 -oppikirjan avulla aakkosista erilaisiin kielioppiasioihin, kuten persoonapronomineihin ja substantiivien sukuihin. Rakennamme itsellemme kuitenkin ennen kaikkea käyttösanastoa sekä keskustelutilanteisiin sopivia fraasipankkeja (esim. esittäytyminen, kuulumisten vaihto) niin, että jatkossa opiskelija voi itsenäisesti käyttää ja soveltaa oppimaansa ihmisten välisessä kanssakäymisessä. Kurssilla keskitytään myös ääntämiseen, vaikkakin ihan rennoin mielin.

Hinta: 135 € (kirja ei sisälly hintaan)

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Englannin, italian ja venäjän kielen verkkokurssit, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Koulutuspaikka

Päijät-Hämeen kesäyliopisto, verkkokoulutus

Kouluttaja

Englannin kielen opettaja, MA (TESOL), FM, Maarit Pönkänen

Päijät-Hämeen kesäyliopisto Facebookissa

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Englannin, italian ja venäjän kielen verkkokurssit? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Päijät-Hämeen kesäyliopisto

Kesäyliopisto sinua varten – ympäri vuoden

Päijät-Hämeen kesäyliopisto järjestää monipuolista ja laadukasta koulutusta eri alojen ammattilaisille, opiskelijoille ja harrastajille. Kesäyliopisto tarjoaa avointa korkeakouluopetusta, ammatillista täydennyskoulutusta, kielikursseja, lukiolaiskursseja sekä muuta yleissivistävää ja ajankohtaista koulutusta. Tilauskoulutusta toteutetaan räätälöitynä työyhteisöjen koulutustarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Päijät-Hämeen kesäyliopisto tarjoaa ammatillista täydennyskoulutusta...


Lue lisää kouluttajasta Päijät-Hämeen kesäyliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Päijät-Hämeen kesäyliopisto

Niemenkatu 73
15140 Lahti

 Näytä puhelinnumero
www.phkesa.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Englannin, italian ja venäjän kielen verkkokurssit täytä seuraavat tiedot: