Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

Englannin ja venäjän kielen verkkokurssit

Päijät-Hämeen kesäyliopisto
Yhteenveto
Kurssien kesto 6-11 viikkoa
Syksy 2020
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus

Englannin ja venäjän kielen verkkokurssit

Englannin kielen verkkokurssit

Opiskele kieliä omaan tahtiisi verkossa!

Syksyllä 2020 järjestetään Päijät-Hämeen kesäyliopistossa englannin ja venäjän verkkokurssit:

Englannin keskeistä kielioppia ja kuuntelua verkossa

Ajankohta: 15.9.-1.12.2020 (ei opetusta viikolla 43)

Kohderyhmä: Kurssi on suunnattu henkilöille, jotka haluavat parantaa kielioppi- ja kuuntelutaitojaan. Taso A2.

Sisältö: Kurssilla harjoitellaan englannin kielen perusrakenteita, joiden avulla pystyy ilmaisemaan itseään selkeämmin, sekä kehitetään peruskuuntelutaitoa.
Kurssin aiheet: artikkeleiden käyttö, ajan ja paikan prepositiot, muodollinen subjekti, pronominit, genetiivi, kaikki aikamuodot, ehtoa ilmaisevat lauseet, passiivi ja sanajärjestys.

Kouluttaja: Englannin kielen opettaja, MA (TESOL), FM, Maarit Pönkänen

Hinta: 115 € 

Harjoittele englannin puhumista ja kuuntelua verkossa – Practise English Speaking and Listening Online

Ajankohta: 16.9.-2.12.2020 (ei opetusta viikolla 43)

Kohderyhmä: Kurssi soveltuu kaikille, jotka haluavat harjoitella englannin kielellä kommunikointia eri tilanteissa. Taso A2-B1.

Sisältö: Kurssilla harjoitellaan arkipäivään ja matkailuun liittyviä keskustelutilanteita, puhutaan englantia sekä tehdään aiheisiin liittyviä kuunteluharjoituksia. Lisäksi käydään läpi paljon käytettyjä ja yleisiä fraaseja. Kurssin aiheet: tervehdykset, esittelytilanteet, small talk, mielipiteen ilmaiseminen, puhelimessa asiointi, varausten tekeminen eri tilanteissa (mm. hotelli, ravintola, lentoliput), lentokentän tilanteet, ravintolassa tilaaminen, ostosten tekeminen, tien neuvominen ja kysyminen, lääkärissäkäynti.

Kouluttaja: Englannin kielen opettaja, MA (TESOL), FM, Maarit Pönkänen

Hinta: 115 €

Harjoittele työelämän englantia verkossa - Business English Speaking and Listening Online

Ajankohta: 1.10.-12.11.2020 (ei opetusta viikolla 43)

Kohderyhmä: Kurssi on suunnattu henkilöille, jotka haluavat parantaa työssä tarvittavan englannin kielen taitojaan. Taso B1-B2.

Sisältö: Kurssilla harjoitellaan työelämän keskustelutilanteita kirjallisin ja suullisin harjoituksin sekä tehdään aiheisiin liittyviä kuuntelutehtäviä. Lisäksi käydään läpi paljon käytettyjä ja yleisiä fraaseja.
Käsiteltäviä aiheita: yritysesittely, työpaikkahaastattelu, kokous- ja neuvottelutilanteet, asiakaspalvelua puhelimessa, puheen pitäminen ja small talkin käyttö asiakastilaisuuksissa.

Kouluttaja: Englannin kielen opettaja, MA (TESOL), FM, Maarit Pönkänen

Hinta: 95 €

Letkein askelin kohti venäjän alkeita -verkkokurssi

Ajankohta: 22.9.-15.12.2020 (ei opetusta viikolla 43)

Kohderyhmä: Kurssi on kohdennettu venäjän alkeista kiinnostuneille, myös pohjatiedoilla varustetut ovat hyvin tervetulleita.

Sisältö: Askellamme Pora! 1 -oppikirjan avulla aakkosista erilaisiin kielioppiasioihin, kuten persoonapronomineihin ja substantiivien sukuihin. Rakennamme itsellemme kuitenkin ennen kaikkea käyttösanastoa sekä keskustelutilanteisiin sopivia fraasipankkeja (esim. esittäytyminen, kuulumisten vaihto) niin, että jatkossa opiskelija voi itsenäisesti käyttää ja soveltaa oppimaansa ihmisten välisessä kanssakäymisessä. Kurssilla saa vinkkejä myös ääntämiseen!

Kouluttaja: FM Arina Myllyoja

Hinta: 130 €

Järjestämme myös lähiopetuksena italian, espanjan ja nykykreikan sekä työelämän saksan kurssit. Lue lisää kielikursseista Päijät-Hämeen kesäyliopiston nettisivuilta (> Koulutustarjonta > Kielikoulutukset)

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Englannin ja venäjän kielen verkkokurssit, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Englannin ja venäjän kielen verkkokurssit? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Päijät-Hämeen kesäyliopisto

Päijät-Hämeen kesäyliopisto

Kesäyliopisto sinua varten – ympäri vuoden

Päijät-Hämeen kesäyliopisto järjestää monipuolista ja laadukasta koulutusta eri alojen ammattilaisille, opiskelijoille ja harrastajille. Kesäyliopisto tarjoaa avointa korkeakouluopetusta, ammatillista täydennyskoulutusta, kielikoulutusta, lukiolaiskursseja sekä muuta yleissivistävää ja ajankohtaista koulutusta. Tilauskoulutusta toteutetaan räätälöitynä työyhteisöjen koulutustarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Päijät-Hämeen kesäyliopisto tarjoaa ammatillista täydennyskoulutusta...


Lue lisää kouluttajasta Päijät-Hämeen kesäyliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Päijät-Hämeen kesäyliopisto

Niemenkatu 73
15140 Lahti

 Näytä puhelinnumero
www.paijathameenkesayliopisto.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Englannin ja venäjän kielen verkkokurssit täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: