Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Kesäyliopiston LAB-ammattikorkeakoulun Sote-polkuopinnot 55 op

Päijät-Hämeen kesäyliopisto
Yhteenveto
01.09.2022 – 30.11.2023
1 650 EUR (arvonlisäverotonta)
1.9.2022 17.00
Haku päättyy: 18.8.2022
   
Hybriditoteutus
Lahti
Koulutus

Kesäyliopiston LAB-ammattikorkeakoulun Sote-polkuopinnot 55 op

Haluatko työskennellä tulevaisuudessa fysioterapeuttina, sairaanhoitajana tai sosionomin tehtävissä? Olipa tavoitteesi mikä tahansa näistä kolmesta tutkinnosta nämä polkuopinnot soveltuvat Sinulle. Voit hakea polkuopintoihin myös, jos oma alasi sosiaali- ja terveysalan kentällä ei ole vielä kirkastunut. Voit polkuopintojen myötä löytää oman tulevan ammattisi sosiaali- ja terveysalalla. Opinnot soveltuvat kaikille aikaisemmasta koulutustaustasta riippumatta ja niitä on mahdollista suorittaa myös työn ohessa, sillä opetus on pääasiallisesti iltaisin ja viikonloppuisin.

Päijät-Hämeen kesäyliopisto ja Etelä-Karjalan kesäyliopisto järjestävät LAB-ammattikorkeakoulun Sote-polkuopinnot alkaen syksyllä 2022. Opintojen laajuus on 55 opintopistettä ja ne suoritetaan syyskuu 2022 – marraskuu 2023 välisenä aikana. Opetus toteutetaan osin verkon välityksellä ja osittain lähiopetuksena pääsääntöisesti arki-iltaisin ja viikonloppuisin. Polkuopinnot suorittaneilla on mahdollisuus hakea opintojen jälkeen LAB-ammattikorkeakoulun tutkinto-opiskelijaksi fysioterapian, sairaanhoidon tai sosiaalialan tutkinto-ohjelmaan Lahteen tai Lappeenrantaan.

Kesäyliopistojen yhteistyössä järjestämiin opintoihin otetaan yhteensä korkeintaan 40 opiskelijaa. LAB-ammattikorkeakoulun opiskelupaikan saa marraskuun 2023 erillishaussa 30 kesäyliopistoryhmässä opiskellutta opiskelijaa. Valinta tehdään opintomenestyksen perusteella. Opiskelupaikkoja on kiintiöity viisi jokaiseen tutkintoon (Fysioterapia, Sairaanhoitaja ja Sosionomi) molemmilla paikkakunnilla (Lappeenrannassa ja Lahdessa).

Opinnot ovat väylä sosiaali- ja terveysalan monipuolisiin tehtäviin. Opinnoissa omaksut keskeiset sosiaali- ja terveysalan ammatilliset lähtökohdat sekä kieli- ja viestintätaidot. Saat peruskäsityksen sosiaali- ja terveysalan eri tutkintojen työkentästä ja mahdollisuuksista. Opit tutkimus- ja kehittämistyön menetelmiä sekä johtajuuden ja yrittäjyyden erityispiirteitä sosiaali- ja terveysalalla.

Tavoite

Sote-polkuopinnot ovat väylä sosiaali- ja terveysalan opintoihin ja niiden myötä voi hakeutua kolmen eri alan opintoihin. Polku-opintokokonaisuus muodostuu sosiaali- ja terveysalan yhteisistä opinnoista sekä tutkinto-ohjelmien opinnoista, jotka hyväksi luetaan osaksi opiskelijan opintosuunnitelmaa LAB-ammattikorkeakoulun tutkinto-opiskelijana.


Sisältö

Polkuopintoihin sisältyvät opintojaksot ovat:

 • Syksy 2022:
  – Asiantuntijan viestintätaidot 4 op
  – LAB-avain ja ammatillinen kasvu 2 op
  – Sosiaali- ja terveysalan ammatilliset lähtökohdat 5 op
  – Ihmisen kasvu ja kehitys 5 o
 • Kevät 2023:
  – English for Work 4 op
  – Anatomian ja fysiologian perusteet 5 op
  – Lääkehoito 5 op
  – Eri ikäinen ihminen 5 op
 • Kesä 2023:
  – Johtamis- ja yrittäjyysosaaminen sosiaali- ja terveysalalla 5 op
 • Syksy 2023:
  – Sosiaalinen osallisuus 5 op
  – Tuki- ja liikuntaelimistön anatomia 5 op
  – Tutkimus, kehittäminen ja innovaatiot sosiaali- ja terveysalalla 5 op

Jaksojen järjestys saattaa muuttua.

Lisäksi järjestetään opiskelutaitoiltoja, joissa harjoitellaan mm. esseen kirjoittamista, tenttiin lukua ja opiskelutaitoja.


Suoritustapa

Kontaktiopetusta, verkkotyöskentelyä, itsenäistä opiskelua. Opiskelun tueksi järjestetään tuutorointia.

Opinnot järjestetään verkkopainotteisesti. Tarkemmat jaksokohtaiset suoritustavat tarkentuvat.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kesäyliopiston LAB-ammattikorkeakoulun Sote-polkuopinnot 55 op, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Sosinomin, fysioterapeutin tai sairaanhoitajan tutkintoa tavoittelevat henkilöt. Opinnot soveltuvat kaikille aikaisemmasta koulutustaustasta riippumatta ja niitä on mahdollista suorittaa myös työn ohessa, sillä opetus on pääasiallisesti iltaisin ja viikonloppuisin.

Tutkinto / todistus

Suoritetuilla opinnoilla voi hakea tutkinto-opiskelijaksi LAB-ammattikorkeakoulun erillishaussa, joka on avoinna kaksi kertaa vuodessa. Marraskuun 2023 hakuun on kiintiöity kesäyliopiston polkuopinnot suorittaneille 18 opiskelupaikkaa.

Jos harkitset ilmoittautumista sosiaali- ja terveysalan polkuopintoihin, huomioithan, että opiskelu ja ammatissa toimiminen sosiaali- ja terveysalalla edellyttävät riittävää fyysistä, psyykkistä ja sosiaalista toimintakykyä.

Aikataulu

01.09.2022 – 30.11.2023

Kaikille avoin ja maksuton infotilaisuus järjestetään 4.5.2022 klo 17-18 verkossa. Tilaisuudessa kerrotaan Sote-polkuopintojen sisällöstä ja opiskelusta sekä siitä mihin tutkintoon voit hakea opintojen suorittamisen jälkeen. Ilmoittautumiset: avoin(at)phkesa.fi.

Polkuopinnot alkavat 1.9.2022 klo 17-19 aloitustilaisuudella.

Opintojen muut ajankohdat tarkentuvat.

Koulutuspaikka

Verkkopainotteinen opetus verkko-oppimisalustoja hyödyntäen. Lähiopetus Lahdessa osoitteessa Niemenkatu 73 tai Mukkulankatu 19.

Kustannukset

1650 euroa (sis. 55 op)

Päijät-Hämeen kesäyliopisto Facebookissa

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kesäyliopiston LAB-ammattikorkeakoulun Sote-polkuopinnot 55 op? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Päijät-Hämeen kesäyliopisto

Kesäyliopisto sinua varten – ympäri vuoden

Päijät-Hämeen kesäyliopisto järjestää monipuolista ja laadukasta koulutusta eri alojen ammattilaisille, opiskelijoille ja harrastajille. Kesäyliopisto tarjoaa avointa korkeakouluopetusta, ammatillista täydennyskoulutusta, kielikursseja, lukiolaiskursseja sekä muuta yleissivistävää ja ajankohtaista koulutusta. Tilauskoulutusta toteutetaan räätälöitynä työyhteisöjen koulutustarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Päijät-Hämeen kesäyliopisto tarjoaa ammatillista täydennyskoulutusta...


Lue lisää kouluttajasta Päijät-Hämeen kesäyliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Päijät-Hämeen kesäyliopisto

Niemenkatu 73
15140 Lahti

 Näytä puhelinnumero
www.phkesa.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Päivitä ensiaputaitosi nyt!

Punaisen Ristin laadukkaat ensiapukurssit saatavilla omiin ja yrityksesi tarpeisiin lähikoulutuksena, verkkokoulutuksena ja yhdistelmäkoulutuksena.

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Kesäyliopiston LAB-ammattikorkeakoulun Sote-polkuopinnot 55 op täytä seuraavat tiedot: