Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Webinaaripäivän 20.5. aiheina projektinhallinta, johtaminen ja coaching. Ilmoittaudu mukaan maksutta! 💻✨

Kesäyliopiston LUT-kauppakorkeakoulun väyläopinnot 60 op 2021-2023, verkko-opinnot

Päijät-Hämeen kesäyliopisto
Yhteenveto
syyskuu 2021 – toukokuu 2023
1 950 EUR (arvonlisäverotonta)
17.9.2021
Haku päättyy: 31.8.2021
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus
Kesäyliopiston LUT-kauppakorkeakoulun väyläopinnot 60 op, 2021-2023, verkko-opinnot

Kesäyliopiston LUT-kauppakorkeakoulun väyläopinnot 60 op 2021-2023, verkko-opinnot

Hae kauppakorkeakouluun väyläopintojen kautta


Etelä-Karjalan kesäyliopisto ja Päijät-Hämeen kesäyliopisto järjestävät LUT kauppakorkeakoulun väyläopinnot alkaen syksyllä 2021. Opintojen laajuus on 60 opintopistettä ja ne suoritetaan syyskuu 2021 – toukokuu 2023 välisenä aikana. Opetus toteutetaan kokonaisuudessaan verkon välityksellä.

Kesäyliopistojen yhteistyössä järjestämiin opintoihin otetaan yhteensä korkeintaan 60 opiskelijaa. LUT kauppakorkeakoulun opiskelupaikan saa 30 kesäyliopistoryhmässä opiskellutta opiskelijaa, mikäli he ovat suorittaneet toukokuun 2023 loppuun mennessä 60 opintopistettä vähintään keskiarvolla 3 (asteikolla 1-5). Jos kesäyliopistojen yhteisessä ryhmässä (Lappeenrannassa ja Lahdessa) hyväksytysti opintoja suorittaneita on yli 30 henkilöä, opintopaikan saa 30 parhaimman keskiarvon suorittanutta opiskelijaa.

Kauppatieteet

Kauppatieteiden opinnot ovat väylä liike-elämän monipuolisiin tehtäviin. Opinnoissa omaksut keskeiset talouteen ja liike-elämään liittyvät käsitteet ja teoriat. Saat kattavat perustiedot liiketalouden eri aloilta, kuten laskentatoimesta, markkinoinnista, hankintatoimesta, yritysjuridiikasta ja kansantaloustieteestä. Opit johtamaan yrityksen toimintoja, prosesseja ja ihmisiä. Myös yhteistyö- ja vuorovaikutustaitosi kehittyvät.

LUT:n kauppatieteiden koulutuksessa ja tutkimuksessa korostuu yrityksen kestävä arvonluonti, eli tekijät, jotka auttavat yrityksiä menestymään kansainvälisessä kilpailussa ja samalla toimimaan taloudellisesti, ekologisesti ja sosiaalisesti kestävällä tavalla.

Opintojaksot

Väyläopintoihin sisältyvät opintojaksot:

- Johdatus kauppatieteiden opiskeluun 3 op
- Rahoituksen perusteet 6 op
- Hankintatoimen perusteet 6 op
- Markkinoinnin perusteet 6 op
- Yritysjuridiikan perusteet 6 op
- Kirjanpidon peruskurssi 6 op
- Laadulliset tutkimusmenetelmät 6 op
- Taloustieteiden matematiikka 6 op
- Johtamisen ja yrittäjyyden perusteet 6 op
- Kansantaloustieteen perusteet 3 op
- Mikroteoria 6 op

Tutustu opintojaksojen sisältöihin Päijät-Hämeen kesäyliopiston sivuilta (klikkaa Lue lisää -painiketta sivun ylälaidassa).

Käytännön toteutus

Suoritustavat ja läsnäolovaatimukset ovat kurssikohtaisia. Opinnot koostuvat verkkoluennoista ja -harjoituksista, itsenäisestä työskentelystä sekä verkkotenteistä.

Opinnot järjestetään Päijät-Hämeen kesäyliopiston (Lahti) ja Etelä-Karjalan kesäyliopiston (Lappeenranta) yhteistyönä LUT kauppakorkeakoulun opintovaatimusten mukaisesti.

Verkon välityksellä järjestettävä reaaliaikainen kontaktiopetus järjestetään pääsääntöisesti arki-iltaisin ja lauantaisin. Verkkotentit järjestetään arki-iltaisin. Osassa jaksoja voi olla valmiiksi nauhoitettuja luentoja, jotka opiskelijan tulee katsoa itsenäisesti.

Opintoihin hakeminen

Ilmoittautuminen 31.8.2021 mennessä.

Opiskelijat valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Lappeenrannan ryhmään otetaan korkeintaan 30 henkilöä ja Lahden ryhmään korkeintaan 30 henkilöä.

Yksittäisille opintojaksoille ilmoittautuminen on mahdollista, mikäli jaksolla on vapaita opiskelupaikkoja.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kesäyliopiston LUT-kauppakorkeakoulun väyläopinnot 60 op 2021-2023, verkko-opinnot, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Opintoihin voivat osallistua kaikki aiheesta kiinnostuneet.
Avoimen väylässä ovat hakukelpoisia hakijat, jotka ovat suorittaneet väyläopinnot kunkin koulutusohjelman vaatimusten mukaisesti ja täyttävät seuraavat kriteerit:

  • Hakijalla ei ole voimassa olevaa perustutkinto-opiskelijan opinto-oikeutta jossakin yliopistossa
  • Muiden kuin suomen kielellä koulusivistyksensä saaneiden hakijoiden on toimitettava todistus suomen kielen taidostaan. Poikkeuksena ne hakijat, joiden äidinkieli on suomi. Kielitaidon todistamiseksi hyväksytään yleisen kielitutkinnon taitotaso 4 kaikista osa-alueista tai valtionhallinnon suullisen ja kirjallisen kielitaidon kokeet hyvällä taitotasolla. Hakijan on osoitettava suomen kielen taitonsa hakuajan loppuun mennessä.

Lisäksi avoimen väylän haussa ei huomioida:

  • mihinkään toiseen tutkintoon kuuluvia opintoja
  • 7 vuotta vanhempia opintosuorituksia

Aikataulu

17.09.2021 - 31.05.2023

Katso tarkemmat aikataulut Päijät-Hämeen kesäyliopiston sivuilta (klikkaa Lue lisää -painiketta sivun ylälaidassa). Aikataulut päivitetään kesän aikana.

Opintojen aloitustilaisuus on:
- 16.9.2021 klo 16.15 – 19.15 Lappeenrannan ryhmä
- 17.9.2021 klo 16.30 – 19.30 Lahden ryhmä

Koulutuspaikka

Päijät-Hämeen kesäyliopisto, verkko-opinnot

Kustannukset

1950 euroa (sisältää 60 opintopistettä)
Laskutetaan lähtökohtaisesti 4 erässä (syyskuu 2021, tammikuu 2022, syyskuu 2022, tammikuu 2023)

Yksittäisten jaksojen hinta 200 euroa / jakso.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kesäyliopiston LUT-kauppakorkeakoulun väyläopinnot 60 op 2021-2023, verkko-opinnot? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Päijät-Hämeen kesäyliopisto

Kesäyliopisto sinua varten – ympäri vuoden

Päijät-Hämeen kesäyliopisto järjestää monipuolista ja laadukasta koulutusta eri alojen ammattilaisille, opiskelijoille ja harrastajille. Kesäyliopisto tarjoaa avointa korkeakouluopetusta, ammatillista täydennyskoulutusta, kielikoulutusta, lukiolaiskursseja sekä muuta yleissivistävää ja ajankohtaista koulutusta. Tilauskoulutusta toteutetaan räätälöitynä työyhteisöjen koulutustarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Päijät-Hämeen kesäyliopisto tarjoaa ammatillista täydennyskoulutusta...


Lue lisää kouluttajasta Päijät-Hämeen kesäyliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Päijät-Hämeen kesäyliopisto

Niemenkatu 73
15140 Lahti

 Näytä puhelinnumero
www.paijathameenkesayliopisto.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Kesäyliopiston LUT-kauppakorkeakoulun väyläopinnot 60 op 2021-2023, verkko-opinnot täytä seuraavat tiedot: