Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

Kielikoulutusta Lahdessa syksyllä 2020

Päijät-Hämeen kesäyliopisto
Yhteenveto
Kurssien kesto 4-7 viikkoa
Syksy 2020
   
Lähiopetus
Lahti
Koulutus

Kielikoulutusta Lahdessa syksyllä 2020

Kielikurssit Lahdessa

Tule opiskelemaan uutta kieltä tai vahvistamaan kielitaitoasi!

Päijät-Hämeen kesäyliopisto järjestää syksyllä 2020 ilta-aikaan lähiopetuksena seuraavat kielikurssit:

Italian alkeiskurssi – Prima vista

Ajankohta: 17.8.-16.9.2020 klo 17.00-19.00 (23 oppituntia)

Kohderyhmä: Italian kielen vasta-alkajat

Sisältö: Kurssilla tutustumme italian kielen perusteisiin monipuolisen oppikirjan ja materiaalin avulla. Käymme läpi kielioppia ja teemme paljon käytännönläheisiä keskustelu- ja kuunteluharjoituksia tutustuen samalla maan kulttuuriin ja tapoihin.
Oppikirjana Bella vista 1 (Ciro Imperato, Katri Kuusela, Sari Meurman, Giuseppe Feroldi). Oppikirja ei sisälly kurssimaksuun. Taso A1.

Kouluttaja: Susanna Vainionpää

Hinta: 110 €


Nykykreikan kielen ja kulttuurin perusteet

Ajankohta: 7.9.3-2.10.2020 klo 17.30-19.30 (26 oppituntia)

Kohderyhmä: Kreikan kielen vasta-alkajat ja henkilöt, jotka haluavat kerrata kreikan alkeitaan

Sisältö: Aloitetaan nykykreikan kielen aakkosista ja harjoitellaan hyödyllistä arkielämän ja matkailun kieltä sekä sanontoja erilaisissa vuorovaikutustilanteissa. Käytetään tilanteisiin sopivaa sanastoa ja ilmauksia rutiininomaisissa keskusteluissa. Opetellaan kertomaan itsestä, tutuista ihmisistä, asioista ja lähiympäristöstä sekä kyselemään muista ihmisistä ja heidän elämästään. Luetaan ja kirjoitetaan lyhyitä viestejä, etsitään tietoa esitteistä ja ohjelmista sekä täytetään lomakkeita. Käytetään vuorovaikutuksessa tarvittavia sopivia rakenteita ja kielioppia. Lisäksi tutustutaan kreikkalaiseen tapakulttuuriin ja paikallisiin toimintatapoihin.
Opiskelu painottuu puhuttuun kieleen ja sen tuottamiseen. Opiskelijalta toivotaan aktiivista osallistumista tunneilla. Käytetään pääasiassa opettajan laatimaa ja kokoamaa materiaalia. Taso A1-A2.

Kouluttaja: Kirsti Mäkelä

Hinta: 125 €

Espanjan alkeiskurssi – ¡Vamos! Aprendemos español

Ajankohta: 23.9.-15.10.2020 klo 16.30-19.00 (24 oppituntia)

Kohderyhmä: Espanjan kielen vasta-alkajat

Sisältö: Tervetuloa aloittamaan espanjan kielen opinnot. Kurssilla käydään läpi kielioppia ja opetellaan ymmärtämään kieltä erilaisissa arkipäiväisissä tilanteissa. Harjoittelemme sanastoa, puhumista ja kirjoittamista sekä tutustumme espanjalaiseen tapakulttuuriin ja historiaan.
Opetuksessa käytetään opettajan laatimaa materiaalia. Taso A1.

Kouluttaja: Maria Gonzalez

Hinta: 115 €

Espanjaa alkeista eteenpäin – Continuamos aprendiendo español

Ajankohta: 28.10.-19.11.2020 klo 16.30-19.00 (24 oppituntia)

Kohderyhmä: Espanjan alkeet hallitsevat

Sisältö: Kurssin tavoitteena on kehittää edelleen suullista kielitaitoa. Laajennetaan sanavarastoa ja harjoitellaan puhumista niin arkipäivän tilanteista kuin Espanjan kulttuurista. Tutustutaan perfektin ja preteritin käyttöön monipuolisten harjoitusten avulla. Opetuksessa käytetään opettajan laatimaa materiaalia. Taso A2.

Kouluttaja: Maria Gonzalez

Hinta: 115 €


Työelämän saksaa – Deutsch im Berufsleben

Ajankohta: 5.10.-18.11.2020 klo 16.30-18.15 (24 oppituntia)

Kohderyhmä: Kurssi on tarkoitettu saksaa jo joskus opiskelleille, mutta jos opinnoista on jo muutama tovi vierähtänyt, niin ei hätää, kurssilla kerrataan ja vahvistetaan jo opittua kielioppia ja sanastoa.

Sisältö: Kurssilla syvennytään saksan kieleen työelämän näkökulmasta. Käydään läpi talouselämään ja Saksassa matkustamiseen liittyviä tavallisia käytäntöjä, kuten tervehtimistä, kirjallista ja suullista viestimistä (esim. sähköpostitse ja puhelimitse), neuvottelemista, esittämistä, myyntiä, small talkia sekä esimerkiksi Saksassa liikkumista, kuten julkisilla kulkuneuvoilla matkustamista. Osallistujien omia toiveita otetaan myös huomioon kurssin aikana. Kurssilla käytetään opettajan laatimaa materiaalia.

Kouluttaja: FM Tiina Törmä

Hinta: 125 €


Järjestämme myös verkko-opetuksena useita englannin kursseja sekä venäjän alkeet. Lue lisää kielikursseista Päijät-Hämeen kesäyliopiston nettisivuilta (> Koulutustarjonta > Kielikoulutukset)

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kielikoulutusta Lahdessa syksyllä 2020, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Koulutuspaikka

Päijät-Hämeen kesäyliopisto, Lahden Tiedepuisto, Niemenkatu 73, Lahti

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kielikoulutusta Lahdessa syksyllä 2020? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Päijät-Hämeen kesäyliopisto

Päijät-Hämeen kesäyliopisto

Kesäyliopisto sinua varten – ympäri vuoden

Päijät-Hämeen kesäyliopisto järjestää monipuolista ja laadukasta koulutusta eri alojen ammattilaisille, opiskelijoille ja harrastajille. Kesäyliopisto tarjoaa avointa korkeakouluopetusta, ammatillista täydennyskoulutusta, kielikoulutusta, lukiolaiskursseja sekä muuta yleissivistävää ja ajankohtaista koulutusta. Tilauskoulutusta toteutetaan räätälöitynä työyhteisöjen koulutustarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Päijät-Hämeen kesäyliopisto tarjoaa ammatillista täydennyskoulutusta...


Lue lisää kouluttajasta Päijät-Hämeen kesäyliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Päijät-Hämeen kesäyliopisto

Niemenkatu 73
15140 Lahti

 Näytä puhelinnumero
www.paijathameenkesayliopisto.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Kielikoulutusta Lahdessa syksyllä 2020 täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Kielikoulutusta lähi- ja verkko-opetuksena

Kieli- ja kommunikaatiokoulutusta yrityksille ja yksityisille – nyt kaikki koulutukset saatavina myös verkossa. Tutustu vaihtoehtoihin!

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: