Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Kirjoittajan kesäkurssi: Kirjoittajan luonto – tekstiharjoituksia elävän ääreltä

Päijät-Hämeen kesäyliopisto
Yhteenveto
3 päivää
95 EUR (arvonlisäverotonta)
25.8.2022 17.00
   
Lähiopetus
Lahti
Koulutus

Kirjoittajan kesäkurssi: Kirjoittajan luonto – tekstiharjoituksia elävän ääreltä

Kirjoittajina olemme biologisia olentoja, mutta miten kuvaamme sitä? Osaammeko kertoa, miksi lähimetsä on tärkeä tai pelottava? Miten suhtaudumme eläviin organismeihin, jotka eivät ole söpöjä eläimiä tai kauniita kasveja? Voiko punaista auringonlaskua ja heinäkuun helteitä hehkuttaa, jos niiden takana on tietoa ilmastonmuutoksesta tai luontokadosta? Miten ylipäänsä kirjoittaa luonnosta niin, että siitä tulee luonnollinen osa kerrontaa?

Sisältö

Kurssilla teemme kirjoitusharjoituksia, joiden inspiraationa käytämme laajaa luontokuvausten sarjaa historiasta nykypäivään ja kaunokirjoista tietoteoksiin. Yksi kirjoitusharjoitus vie myös ulos luontoon – kunkin omaan luontokokemukseen.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kirjoittajan kesäkurssi: Kirjoittajan luonto – tekstiharjoituksia elävän ääreltä, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Koulutukseen voivat osallistua kaikki kirjoittamisesta kiinnostuneet, myös aloittelevat kirjoittajat.

Aikataulu

25.08. – 27.08.2022

to ja pe klo 17-19.30
La klo 10-16

Koulutuspaikka

Päijät-Hämeen kesäyliopisto, Niemenkatu 73, Lahti. Koulutus järjestetään lähiopetuksena. Sään salliessa koulutuksen aikana voidaan tehdä luontoretki koulutuspaikan läheisyyteen.

Kouluttaja

VTM Ina Ruokolainen

Ina Ruokolainen on tietokirjailija ja toimittaja, jonka elämykselliset tietokirjat ovat vieneet kirjoittajan ja lukijan mm. sienimetsiin ja pitkille pyörälenkeille luonnon äärelle. Hän on perehtynyt kirjoittajan ja luonnon suhteeseen erityisesti nykyisessä asuinpaikassaan Asikkalan Pulkkilanharjulla, Päijänteen kansallispuiston kupeessa.

Kustannukset

95 €

Päijät-Hämeen kesäyliopisto Facebookissa

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kirjoittajan kesäkurssi: Kirjoittajan luonto – tekstiharjoituksia elävän ääreltä? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Päijät-Hämeen kesäyliopisto

Kesäyliopisto sinua varten – ympäri vuoden

Päijät-Hämeen kesäyliopisto järjestää monipuolista ja laadukasta koulutusta eri alojen ammattilaisille, opiskelijoille ja harrastajille. Kesäyliopisto tarjoaa avointa korkeakouluopetusta, ammatillista täydennyskoulutusta, kielikursseja, lukiolaiskursseja sekä muuta yleissivistävää ja ajankohtaista koulutusta. Tilauskoulutusta toteutetaan räätälöitynä työyhteisöjen koulutustarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Päijät-Hämeen kesäyliopisto tarjoaa ammatillista täydennyskoulutusta...


Lue lisää kouluttajasta Päijät-Hämeen kesäyliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Päijät-Hämeen kesäyliopisto

Niemenkatu 73
15140 Lahti

 Näytä puhelinnumero
www.phkesa.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Kirjoittajan kesäkurssi: Kirjoittajan luonto – tekstiharjoituksia elävän ääreltä täytä seuraavat tiedot: