Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Luontohoiva-ohjaajakoulutus 10 op (sis. Luonnosta Virtaa -ohjaajapätevyyden)

Päijät-Hämeen kesäyliopisto
Yhteenveto
01.09. - 28.11.2022
1 050 EUR (arvonlisäverotonta)
1.9.2022 09.00
Haku päättyy: 7.8.2022
suomi
   
Lähiopetus
Lahti
Koulutus

Luontohoiva-ohjaajakoulutus 10 op (sis. Luonnosta Virtaa -ohjaajapätevyyden)

Luontoperustainen interventio (Luonnosta Virtaa -kuntoutus) hyvinvoinnin ja kuntoutuksen tukemiseen. Koulutus sisältää LuoVi-ohjaajakoulutuksen. LuoVi-ohjaajapätevyyden voi saada sote-alan ammattilainen.

Koulutuksen tavoitteena on antaa tietoa luontoperustaisista menetelmistä (erityisesti Luonnosta Virtaa/LuoVi -kuntoutusmenetelmistä) sekä valmiudet ja pätevyyden ohjata niitä käytännön asiakastyössä (LuoVi-ohjaaja pätevyys sote-alan ammattilaisille). Tavoitteena on myös lisätä tietoa ja ymmärrystä luonnon hyvinvointivaikutuksien ammattimaisesta hyödyntämisestä osana omaa ja työyhteisön ammatillisuutta, missä luontoa käytetään tavoitteellisesti asiakkaiden ja oman hyvinvoinnin edistämiseksi ja ylläpitämiseksi.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Luontohoiva-ohjaajakoulutus 10 op (sis. Luonnosta Virtaa -ohjaajapätevyyden), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

• sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilainen: esim. ikääntyvien, muistisairaiden, päihde- ja mielenterveyskuntoutujien, kuntouttavan työtoiminnan asiakkaiden, pitkäaikaistyöttömien, vammaisten, terapia-asiakkaiden ym. kanssa työskentelevä
• luontoalan yrittäjä
• vapaaehtoistyöntekijä tai
• aiheesta kiinnostunut ammattilainen tai opiskelija

joka haluat kehittää osaamistasi luontoperustaisen menetelmien käyttöön asiakastyössä. Koulutussisällöistä ja menetelmistä saat tukea myös oman hyvinvointisi tueksi.

Aikataulu

Koulutus toteutetaan monimuoto-opintoina.

Etäopetuspäivät Zoomissa:
1. osio to 1.9.2022
2. osio pe 2.9.2022
3. osio to-pe 22.-23.9.2022

klo 9.00-16.00

Lähiopetuspäivät Lahdessa (pääosin ulkona luonnossa):

4. osio ma-ti 10.-11.10.2022
ma klo 10.00-17.00 ja ti 9.00-16.00

5. osio ma 28.11.2022 klo 10.00-18.00

Koulutuspaikka

Päijät-Hämeen kesäyliopisto, Lahden Tiedepuisto, Niemenkatu 73.
Lahden luontokohteet.

Etäopetuspäivinä Zoom-verkkoalusta

Kouluttaja

Koulutuskokonaisuuden kouluttajina toimivat Green Care -toiminnan, luontoperusteisen tutkimustiedon sekä luontoavusteisten menetelmien kokeneet asiantuntijat ja kouluttajat:

Kirsi Salonen
Eko- ja ympäristöpsykologi, PsT, tutkijatohtori, psykoterapeutti, Green Care Finland ry -laatulautakunnan puheenjohtaja

Jane-Veera Paakkolanvaara
Psykologi (PsM), psykologian aineenopettaja, väitöstutkija, Green Care Finland ry -laatulautakunnan jäsen, Psykologiliiton eko- ja ympäristöpsykologian ammatillisen työryhmän varapuheenjohtaja

Kustannukset

1050 €, laskutetaan 2 erässä (syyskuu ja marraskuu). Koulutusmaksu sisältäen koulutuksen, koulutusmateriaalin sähköisenä sekä lounaan ja kahvit lähiopetuspäivinä.

(koulutuksen hintaan ei lisätä arvonlisäveroa)

Päijät-Hämeen kesäyliopisto Facebookissa

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Luontohoiva-ohjaajakoulutus 10 op (sis. Luonnosta Virtaa -ohjaajapätevyyden)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Päijät-Hämeen kesäyliopisto

Kesäyliopisto sinua varten – ympäri vuoden

Päijät-Hämeen kesäyliopisto järjestää monipuolista ja laadukasta koulutusta eri alojen ammattilaisille, opiskelijoille ja harrastajille. Kesäyliopisto tarjoaa avointa korkeakouluopetusta, ammatillista täydennyskoulutusta, kielikursseja, lukiolaiskursseja sekä muuta yleissivistävää ja ajankohtaista koulutusta. Tilauskoulutusta toteutetaan räätälöitynä työyhteisöjen koulutustarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Päijät-Hämeen kesäyliopisto tarjoaa ammatillista täydennyskoulutusta...


Lue lisää kouluttajasta Päijät-Hämeen kesäyliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Päijät-Hämeen kesäyliopisto

Niemenkatu 73
15140 Lahti

 Näytä puhelinnumero
www.phkesa.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Luontohoiva-ohjaajakoulutus 10 op (sis. Luonnosta Virtaa -ohjaajapätevyyden) täytä seuraavat tiedot: