Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Haaveiletko arvostetun Aalto MBA for Executives -ohjelman suorittamisesta? Hae MBA-stipendiä 13.6. mennessä!💎

Palvelumuotoilu hoitoalalla – työkalupakki käyttäjälähtöiseen kehittämiseen

Päijät-Hämeen kesäyliopisto
Yhteenveto
22.09.2021 – 04.11.2021
385 EUR (arvonlisäverotonta)
22.9.2021
Haku päättyy: 7.9.2021
   
Lähiopetus
Lahti
Koulutus

Palvelumuotoilu hoitoalalla – työkalupakki käyttäjälähtöiseen kehittämiseen

Sisältö

Opit soveltamaan palvelumuotoilun työkalupakkia hoitotyön kehittämiseen asiakasymmärryksen keräämisestä, palveluideoiden luonnosteluun, konseptointiin, testaamiseen ja palvelujen tuotteistamiseen. Luot itsellesi käytännön esimerkkien ja pienryhmätyöskentelyn kautta palvelumuotoilun työkalupakin, jonka voit viedä työhösi. Koulutuksen jälkeen tiedät miten luoda asiakaslähtöisiä palvelu-ja nopeasti, tehokkaasti ja inspiroivasti.

Suoritustapa

Koulutus koostuu luennoista, esimerkeistä sote-sektorilta ja muualta, pohdinnoista ja konkreettisesta soveltamisesta. On toivottavaa, että osallistujalla olisi omaan työhön liittyen vähintään alustavasti kehityshaaste pohdittuna. Muodostamme näistä ideoista ensimmäisen päivän lopuksi pienryhmiä, joissa osallistujat lähtevät kartoittamaan asiakasymmärrystä. Marraskuun lähiopetuspäivät muodostavat nopean design sprintin, jossa ryhmät työstävät kartoitusvaiheen teemansa ja ideansa testattaviksi ja kokeiluihin vietäväksi palvelukonsepteiksi.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Palvelumuotoilu hoitoalalla – työkalupakki käyttäjälähtöiseen kehittämiseen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Palvelumuotoilun soveltamisesta kiinnostuneet sote-sektorin työntekijät, jotka ovat mukana tai vastuullisia toiminnan ja palvelujen kehittämisessä. Voit olla esimerkiksi tiimi- tai palveluvastaava, osastonhoitaja, hanke- tai projektipäällikkö, tai pieni projektitiimi.

Aikataulu

22.09. – 04.11.2021

22.9.2021
3.-4.11.2021

klo 9.00 – 16.00 (24 oppituntia)

Koulutuspaikka

Päijät-Hämeen kesäyliopisto, Lahden Tiedepuisto, Niemenkatu 73.

Kouluttaja

Palvelumuotoilija Sami Oinonen, Pinto Design Oy.

Sami on Suomen johtavia käyttäjälähtöisen kehittämisen kouluttajia ja yritysvalmentajia. Vuosittain hän kouluttaa noin 800 yksityisen ja julkisen sektorin toiminnankehittäjää muotoiluajatteluun.

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 385 €

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Palvelumuotoilu hoitoalalla – työkalupakki käyttäjälähtöiseen kehittämiseen? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Päijät-Hämeen kesäyliopisto

Kesäyliopisto sinua varten – ympäri vuoden

Päijät-Hämeen kesäyliopisto järjestää monipuolista ja laadukasta koulutusta eri alojen ammattilaisille, opiskelijoille ja harrastajille. Kesäyliopisto tarjoaa avointa korkeakouluopetusta, ammatillista täydennyskoulutusta, kielikoulutusta, lukiolaiskursseja sekä muuta yleissivistävää ja ajankohtaista koulutusta. Tilauskoulutusta toteutetaan räätälöitynä työyhteisöjen koulutustarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Päijät-Hämeen kesäyliopisto tarjoaa ammatillista täydennyskoulutusta...


Lue lisää kouluttajasta Päijät-Hämeen kesäyliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Päijät-Hämeen kesäyliopisto

Niemenkatu 73
15140 Lahti

 Näytä puhelinnumero
www.paijathameenkesayliopisto.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Palvelumuotoilu hoitoalalla – työkalupakki käyttäjälähtöiseen kehittämiseen täytä seuraavat tiedot: