Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Palvelumuotoilun perusopinnot 25 op

Päijät-Hämeen kesäyliopisto
Yhteenveto
kevät 2020 - syksy 2021
Haku päättyy: 6.1.2020
   
Lahti
Avoin koulutus

Palvelumuotoilun perusopinnot 25 op

Palvelumuotoilun perusopinnot

Tutustu palvelumuotoiluun perusopintojen kautta

Opintokokonaisuus tarkastelee muotoiluprosessia ja visuaalista viestintää liiketalouden, johtamisen ja palvelumuotoilun näkökulmasta. Palvelumuotoilu 25 op muodostaa kokonaisuuden, jossa edetään muotoiluajattelun ja palvelujen tutkimuksen ymmärtämisestä käytännönläheiseen osaamisen soveltamiseen ja yrityskuvan sekä palvelujen suunnitteluun. Tavoitteena on oppia projektityöskentelyä sekä monialaista palvelujen kehittämistä luentojen, itsenäisten tehtävien sekä erityisesti ryhmätyöskentelyn kautta.

Emoyliopistona toimii Lapin yliopisto.

Kurssit

Kokonaisuuteen sisältyy muotoilun, markkinoinnin ja johtamisen kursseja sekä oppiainerajat ylittävinä ryhmätöinä suoritettavia palvelumuotoilun alueelle painottuvia yritysprojekteja.

Palvelumuotoilun perusopinnot 25 op

  • Johdanto muotoiluajatteluun 2 op
  • Palvelujen markkinointi 5 op
  • Brändi ja visuaalisuus 3 op
  • Palvelumuotoilun prosessi ja menetelmät 3 op
  • Muotoilu liiketoiminnassa 4 op
  • Julkisten palvelujen muotoilu 4 op
  • Palvelumuotoilun johtaminen 4 op

Kokonaisuus alkaa johdantokurssilla, joka tutustuttaa opiskelijat aiheeseen ja kokonaisuuden struktuuriin. Seuraavan kahden kurssin aikana opiskelijat hahmottavat palvelujen merkityksen liiketoiminnassa ja yhteiskunnassa sekä soveltavat tietoa yritysten ja yhteisöjen visuaaliseen viestintään. Kokonaisuuden neljä seuraava kurssia opettavat ensin opiskelijalle palvelumuotoilun kehittämisprosessin ja menetelmät, joita sen jälkeen sovelletaan projekteihin liiketoiminnassa, julkisissa palveluissa sekä johtamisessa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Palvelumuotoilun perusopinnot 25 op, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Aiheesta kiinnostuneet, ei esitietovaatimuksia.

Aikataulu

18.01. - 31.12.2020

Opetuksen jo tiedossa olevat aikataulut löydät Päijät-Hämeen kesäyliopiston nettisivuilta kunkin alajakson kohdalta. Puuttuvat aikataulut päivitetään ohjelmaan mahdollisimman pian.

Koulutuspaikka

Lahden Tiedepuisto, Niemenkatu 73, 15140 Lahti

Kustannukset

650 €

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Palvelumuotoilun perusopinnot 25 op? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Päijät-Hämeen kesäyliopisto

Päijät-Hämeen kesäyliopisto

Kesäyliopisto sinua varten – ympäri vuoden

Päijät-Hämeen kesäyliopisto järjestää monipuolista ja laadukasta koulutusta eri alojen ammattilaisille, opiskelijoille ja harrastajille. Kesäyliopisto tarjoaa avointa korkeakouluopetusta, ammatillista täydennyskoulutusta, kielikoulutusta, lukiolaiskursseja sekä muuta yleissivistävää ja ajankohtaista koulutusta. Tilauskoulutusta toteutetaan räätälöitynä työyhteisöjen koulutustarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Päijät-Hämeen kesäyliopisto tarjoaa ammatillista täydennyskoulutusta...


Lue lisää kouluttajasta Päijät-Hämeen kesäyliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Päijät-Hämeen kesäyliopisto

Niemenkatu 73
15140 Lahti

 Näytä puhelinnumero
www.paijathameenkesayliopisto.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Palvelumuotoilun perusopinnot 25 op täytä seuraavat tiedot: