Ruma taide -kurssipäivä

Päijät-Hämeen kesäyliopisto
Yhteenveto
1 päivä
195 EUR (arvonlisäverotonta)
15.9.2023
Haku päättyy: 31.8.2023
   
Lähiopetus
Lahti
Koulutus
Päijät-Hämeen kesäyliopisto Ruma-taide- kurssipäivä

Ruma taide -kurssipäivä

Mitä Ruman taiteen kurssi tarkoittaa?

Ruman taiteen kurssipäivä on vastavoimaa suorittamiselle ja taiteen tuomista lähelle.

Opettaja Johanna Wahlbeckin mukaan kuvataiteellinen ilmaisu kuuluu kaikille, ei vain niille jotka kokevat ”osaavansa”. Tässä kurssipäivässä ei tarvitse ”osata” yhtään mitään ja taustasi voi olla millainen tahansa. Ruman taiteen kurssilla laitetaan aivot narikkaan ja ollaan epätäydellisyyden äärellä. Päivästä tulee rento ja mielenkiintoinen sekä tietysti luova.

Päivän aikana tehdään rumaa taidetta ja tulkitaan rumaa taidetta, eikä pelkästään omia tuotoksia. Osallistujat voivat halutessaan tuoda mukanaan jonkin taideteoskuvan tai pari, koska Ruman taiteen kurssipäivän aikana myös tutkitaan yhdessä opettajan kanssa kuvia rumina koetuista taideteoksista. Aiemmat osallistujat suosittelevat todella tuomaan jotakin tällaista materiaalia mukaan! Teokset voivat olla minkälaisia tahansa ja kuvat voi tuoda mukanaan joko printteinä tai näyttää ruudulta, tai sitten kuvailla, vaikka ihan lyhyestikin. Opettaja tuo joka tapauksessa itse esimerkkejä niin sanotuista rumista taideteoksista ja lupaa analysoida varsinkin omat esimerkkinsä perusteellisesti, mahdollisesti hauskastikin.

Taideteoreetikot ovat erityisesti lähivuosikymmeninä kaataneet korkean ja matalan taiteen raja-aitoja, mutta nyt Ruman taiteen kurssilla ne kaadetaan karnevalistisesti rumalla näkökulmalla, joka voi jopa olla joidenkin nykytaideteosten päämäärä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ruma taide -kurssipäivä, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Aikataulu

5.09.2023 klo 12.30-17.45

Koulutuspäivä sisältää omakustanteisen lounastauon.

Koulutuspaikka

Päijät-Hämeen kesäyliopisto, Lahden Tiedepuisto, Niemenkatu 73, Lahti

Kouluttaja

Kouluttaja Johanna Wahlbeck on taidefilosofi (FM), kuvataideterapeutti, työnohjaaja, yrittäjä ja taidekasvatuksen tohtorikoulutettava, joka on kehittänyt asiantuntijuutensa pohjalta erilaisia koulutuskokonaisuuksia, kuten Ruma taide.

Kustannukset

195 €

Hintaan ei lisätä arvonlisäveroa.

Koulutukseen otetaan enintään 15 osallistujaa.

Päijät-Hämeen kesäyliopisto Facebookissa

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ruma taide -kurssipäivä? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Päijät-Hämeen kesäyliopisto

Kesäyliopisto sinua varten – ympäri vuoden

Päijät-Hämeen kesäyliopisto järjestää monipuolista ja laadukasta koulutusta eri alojen ammattilaisille, opiskelijoille ja harrastajille. Kesäyliopisto tarjoaa avointa korkeakouluopetusta, ammatillista täydennyskoulutusta, kielikursseja, lukiolaiskursseja sekä muuta yleissivistävää ja ajankohtaista koulutusta. Tilauskoulutusta toteutetaan räätälöitynä työyhteisöjen koulutustarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Päijät-Hämeen kesäyliopisto tarjoaa ammatillista täydennyskoulutusta...


Lue lisää kouluttajasta Päijät-Hämeen kesäyliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Päijät-Hämeen kesäyliopisto

Niemenkatu 73
15140 Lahti

 Näytä puhelinnumero
www.phkesa.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Ruma taide -kurssipäivä täytä seuraavat tiedot: