Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Voimavarakeskeinen työnohjaajakoulutus, 60 op

Päijät-Hämeen kesäyliopisto
Yhteenveto
Kesto: 5 lukukautta
Hinta: 6 800 EUR (arvonlisäverotonta)
Haku päättyy: 16.11.2018
Aloituspäivämäärä: 24.1.2019
   
Paikkakunta: Lahti
Koulutustyyppi: Avoin koulutus

Voimavarakeskeinen työnohjaajakoulutus, 60 op

Voimavarakeskeinen työnohjaajakoulutus, 60 op / Päijät-Hämeen kesäyliopisto

Kouluttaudu voimavarakeskeiseksi työnohjaajaksi

Voimavarakeskeinen työnohjaajakoulutus antaa erinomaiset valmiudet toimia työnohjaajana tai prosessikonsulttina. Voimavarakeskeisessä työnohjaajakoulutuksessa opiskellaan asiakkaita arvostavia dialogisia lähestymistapoja, jotka yhdistettynä reflektiivisiin prosesseihin tukevat työntekijöitä ja vahvistavat koko työyhteisön toimivuutta ja tavoitteellista työntekoa. Voimavarakeskeisyys ja dialogisuus parhaimmillaan inspiroivat ja energisoivat koulutukseen osallistuvien työtä sekä koko elämää.

Koulutus täyttää Suomen Työnohjaajat ry:n kriteerit työnohjauskoulutukselle ja koulutuksen suorittaneet voivat hakea yhdistyksen jäsenyyttä.

Koulutuksen tavoite ja sisältö

Koulutuksen tavoitteena on perehdyttää osallistujat voimavarakeskeisen työskentelyn filosofiaan, teoriaan ja käytäntöön työnohjauksessa. Koulutus antaa monipuoliset valmiudet toimia itsenäisenä työnohjaajana ja prosessikonsulttina.

Koulutuksen keskeinen sisältö:

  • Sosiaalinen konstruktionismi työnohjauksen tausta-teoriana
  • Dialogisuus, narratiivisuus, ratkaisukeskeisyys ja reflektiivisyys työnohjauksessa
  • Yksilö-, ryhmä- ja työyhteisöjen työnohjaus
  • Työnohjaajan identiteetti ja etiikka

Koulutuksen laajuus ja rakenne

Koulutusohjelman laajuus on 60 opintopistettä ja se kestää 2,5 vuotta. Koulutus rakentuu 36 lähiopetuspäivästä, vertaisryhmätyöskentelystä, etäopiskelusta sekä työnohjausharjoittelusta. Koulutuksen aikana toteutetaan mahdollisesti myös isompi yhteinen työnohjaushanke.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Voimavarakeskeinen työnohjaajakoulutus, 60 op, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita toimimaan työnohjaajina ja prosessikonsultteina. Koulutus edellyttää vähintään opistoasteista peruskoulutusta ja omakohtaista kokemusta työnohjauksesta tai sitä lähellä olevasta prosessista.

Aikataulu

Koulutuksen kokonaiskesto: 24.01.2019 - 31.07.2021

Lähiopetuspäivät 2019: 24.-25.1, 5.-6.3., 26.-27.4., 28.-29.5., 15.-16.8. (erillisseminaari), 3.-4.10., 29.-30.10. ja 3.- 4.12.2019.

Vuoden 2020 ja 2021 päivät ilmoitetaan myöhemmin.

Koulutuspaikka

Päijät-Hämeen kesäyliopisto, Niemenkatu 73, 15140 Lahti

Kouluttajat

Lassi Pruuki, teologian tohtori, psykoterapeutti, perhe- ja pariterapiakouluttaja, työnohjaajakouluttaja, koulutuksen johtaja

Katri-Ina Euramaa, kasvatustieteiden kandidaatti, psykoterapeutti, perhe- ja pariterapiakouluttaja sekä työnohjaajakouluttaja

Eija-Liisa Rautiainen, psykologian tohtori, psykotera-peutti, perhe- ja pariterapiakouluttaja sekä työnohjaajakouluttaja

Koulutuksen järjestää Päijät-Hämeen kesäyliopisto ja Dialogic. Dialogic on tunnettu ja arvostettutyönohjaajakoulutuksen järjestäjä ja heidän kouluttajansa ovat alan vankkoja asiantuntijoita.

Ota yhteyttä

Täytä yhteystietosi, jos haluat tietää lisää koulutuksesta Voimavarakeskeinen työnohjaajakoulutus, 60 op.


Yhteydenottopyynnön avulla saat helposti yhteyden koulutuksen järjestäjään.


Kouluttaja ottaa sinuun yhteyttä. Saat lisätietoja, jotta voit tehdä oikean koulutuspäätöksen.


Yhteydenottopyyntö ei sido sinua mihinkään.

Errors
Vapaaehtoinen
Vapaaehtoinen
Vapaaehtoinen
Vapaaehtoinen
Vapaaehtoinen
Vapaaehtoinen

Päijät-Hämeen kesäyliopisto

Päijät-Hämeen kesäyliopisto

Päijät-Hämeen kesäyliopisto järjestää monipuolista ja laadukasta koulutusta eri alojen ammattilaisille, opiskelijoille ja harrastajille. Kesäyliopisto tarjoaa avointa korkeakouluopetusta, ammatillista täydennyskoulutusta, kielikoulutusta, lukiolaiskursseja sekä muuta yleissivistävää ja ajankohtaista koulutusta. Tilauskoulutusta toteutetaan räätälöitynä työyhteisöjen koulutustarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Päijät-Hämeen kesäyliopisto tarjoaa ammatillista täydennyskoulutusta...


Lue lisää kouluttajasta Päijät-Hämeen kesäyliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Päijät-Hämeen kesäyliopisto

Kirkkokatu 16
15140 Lahti

 Näytä puhelinnumero
www.paijathameenkesayliopisto.fi