Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

Palvelumuotoilu sotessa Etäkurssi verkossa

Palvelumuotoilu SOTE
Yhteenveto
2 kuukautta
247 EUR + alv 24 %
Joustavasti
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus
Palvelumuotoilua sotessa etäkurssi

Palvelumuotoilu sotessa Etäkurssi verkossa

Tarvitseeko yrityksesi lisäosaamista liiketoiminnan ja asiakaspalvelun kehittämiseen?

Tiedätkö, mitä kautta asiakkaat löytävät yrityksesi palvelut tai mitä he palveluilta haluavat? Osaatko kertoa, mitä osaamista yrityksessäsi on ja miten osaaminen on toiminnassa hyödynnetty? Tiedätkö, onko liiketoiminnassasi turhaa toimintaa eli toimia, jotka maksavat, mutta joita ilmankin yritystoiminta pyörisi? Osaatko kertoa palvelupolun, jota pitkin asiakkaat kulkevat ja jonka mukaisesti palveluja tulisi kehittää?

Palvelumuotoilussa kehitetään rinnakkain asiakaspalvelua sekä palvelujen tuottamista ja tarjoamista, minkä vuoksi sen avulla tehokkaiden sekä liiketaloudellisesti tuloksellisten palvelujen kehittäminen on tehokasta. Palvelumuotoilu sotessa Etäkurssi tarjoaa selkeän ohjeistuksen siihen, miten voit itse toteuttaa yrityksessäsi palvelumuotoilun! Saat käyttöösi ammatilliset työpohjat erilaisten työmenetelmien toteuttamiseen liiketoimintaa ja asiakaspalvelua kehittämiseen.

Koulutuksen sisältö

Tämä etäkurssi tarjoaa ohjatun palvelumuotoiluprosessin lisäksi selkeät, tehokkaat ja ammatilliset materiaalit asiakaspalvelun ja liiketoiminnan kehittämiseksi itse – ilman palvelumuotoilijan palkkaamista!

Etäkurssilla etenet palvelumuotoilun prosessin mukaan etäkurssin selkeän ohjauksen ja laadukkaiden materiaalien avulla. Käytössäsi on monipuolinen materiaali sisältäen mm. videoita, kuvia ja tulostettavia materiaaleja. Saat kahden kuukauden oikeuden kaikkiin etäkurssin materiaaleihin sekä tältä ajalta myös 10% alennuksen Palvelumuotoilu Sote™ tuotteisiin!

Kurssi toimii loistavasti:

 • Palvelumuotoilun peruskurssina pk-yrittäjille ja palvelumuotoilusta kiinnostuneille
 • Palvelumuotoiluprosessi tutuksi
 • Tärkeimmät palvelumuotoilun työmenetelmät tutuiksi + soveltamiseen omaan työhön
 • Asiakaspalvelun /asiakastyytyväisyyden lisääjänä ja uusien palvelujen luomisessa
 • Liiketoiminnan kasvun tehostajana /edistäjänä 

Esimerkiksi:

 • Uusien palvelujen luomisessa /toiminnassa olevien palvelujen kehittämisessä 
 • Liiketoiminnan tehostamisessa ja näin tuloksen parantamisessa ilman leikkauksia 
 • Asiakaskyselyissä nousseiden epäkohtien korjaaminen
 • Työn toimintojen sujuvoittaminen
 • Työtyytyväisyyden lisäämiseksi ja työntekijöiden valtauttamiseksi (palvelupolut)
 • Liiketoiminnallisten visioiden kohdentamiseksi ja suunnitelmien jalkauttamiseksi
 • Ammatillisten työpohjien saamiseksi liiketoiminnan kehittämiseen
 • Ammatillisten työpohjien saamiseksi palvelumuotoiluprosessin avulla kehittämiseksi

Mihin koulutus perustuu?

Palvelumuotoilua sotessa etäkurssi perustuu Tarja Ahosen vuonna 2017 kirjoittamaan kirjaan: Palvelumuotoilu sotessa - palvelumuotoilun käsikirja sosiaali- ja terveysalan palvelujen kehittämiseen. Kirja on myynyt jo reippaasti yli 500 kappaletta ja sitä myydään laajasti verkkokaupoissa. Kirja löytyy myös monista kunnan ja oppilaitoksen kirjastosta ja toimii virallisena opetuksen lähteenä AMK- ja YAMK -opinnoissa.

Palvelumuotoilu sotessa -kirja esittelee erityisesti sosiaali- ja terveysalalle soveltuvan palvelumuotoiluprosessin ja työmenetelmiä, joiden avulla palvelumuotoilua voidaan toteuttaa. Kirjassa esitellään myös hyödyllisiä työmenetelmiä käytännönläheisesti, sosiaali- ja terveysalan näkökulmasta käsin. Selkeä prosessin esittely ja prosessiin sopivien palvelumuotoilun työmenetelmien nimeäminen ja kuvaus on saanut suurta suosiota. Tämän kirjan sekä Palvelumuotoilu sotessa Etäkurssin avulla voi itsekin toteuttaa palvelumuotoiluprojektin omassa yrityksessä, osastolla tai muussa työssä, sillä tottahan on, että jokaisessa meissä asuu pieni Palvelumuotoilija <3 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Palvelumuotoilu sotessa Etäkurssi verkossa, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Etäkurssi sopii yritystoimintaa sosiaali- ja terveysalalla suunnitteleville, toimintaa kehittäville yrittäjille sekä palvelumuotoilusta kiinnostuneille /palvelumuotoilua opiskeleville. Sopii myös hyvin liiketoimintaa kehittäville yrittäjille /yrityksille sekä tehokkaita ja ammatillisia työpohjia etsiville. Etäkurssi toimii myös palvelumuotoilun peruskurssina.

Aikataulu

Etäkurssilaiset ovat oikeutettuja kaikkeen materiaaliin 2 kuukauden ajan. Etäkurssi koostuu monipuolisista, laadukkaista ja ammatillisista materiaaleista, jotka etäkurssilainen saa omaan ja lähitiiminsä (1–5 hlöä) käyttöön.

Kouluttaja

Kouluttajana toimii Tarja Ahonen. Tarja on tuotekehittäjä sekä pitkän linjan lähihoitaja ja sosionomi, joka tietää sotealan kiemurat.

Kustannukset

Kurssin hinta on 247 euroa + alv 24%, verollinen myyntihinta on 325 euroa. Hinta sisältää etäkurssin materiaalin käyttöoikeuden kerrotuin ehdoin 2 kuukauden ajan sekä oikeuden edullisempaan (30min á 30e) konsultaatioon Tarja Ahoselta.
 

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Palvelumuotoilu sotessa Etäkurssi verkossa? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Palvelumuotoilu SOTE

Palvelumuotoilu SOTE

Missiona jalkauttaa palvelumuotoilu kaikkien saataville!

Palvelumuotoilu SOTE™ auttaa sosiaali- ja terveysalalla toimivia yrittäjiä hyödyntämään palvelumuotoilua toimintansa kehittämisessä. Brändi on sosionomi AMK, tuotekehittäjä ja muutosmuotoilija Tarja Ahosen vastaus sosiaali- ja terveysalan kehittämistarpeisiin palvelumuotoilun keinoin. Palvelumuotoilu SOTE™ tarjoaa etäkursseja sekä monipuolisia materiaaleja sosiaali- ja terveysalan yrittäjille, yrittäjyydestä...


Lue lisää kouluttajasta Palvelumuotoilu SOTE ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Palvelumuotoilu SOTE


 Näytä puhelinnumero
www.palvelumuotoilusote.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Palvelumuotoilu sotessa Etäkurssi verkossa täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Psykoterapeuttikoulutukset Oulun Yliopistosta

Oulun yliopistosta löydät: Perhe- ja paripsykoterapeutti, traumapsykoterapeutti- ja psykodynaaminen psykoterapeutti -koulutukset.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: