Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Voimauttava perhetyö etäkurssi

Palvelumuotoilu SOTE
Yhteenveto
1 kuukausi
181,45 EUR + alv 24 % (yht. 225 EUR)
kuun 1. päivä
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus
Voimauttava perhetyö etäkurssi

Voimauttava perhetyö etäkurssi

Voimauttavassa perhetyössä on tärkeää löytää perheen motivaatio paremman arjen luomiseksi koko perheelle. Tärkeää on huomioida jokaisen vahvuudet, kannustava puhe sekä positiivisen ilmapiirin luominen. Ammattilaisen avulla perheellä on mahdollisuus muutokseen ja uusien toimintatapojen oppimiseen haastavien tilanteiden voittamiseen. Sanallisen ja mallintamisen lisäksi käytössä myös monipuolinen materiaali, josta on hyötyä ja tukea niin perheelle kuin ammattilaisellekin.

Koulutuksen sisältö

Etäkurssi tarjoaa materiaalit Voimauttavan perhetyön toteuttamiseksi myös erityistä tukea tarvitsevissa lapsiperheissä. Etäkurssi etenee todellisen palveluprosessin mukaisesti kulkien ammattilaisen rinnalla sopimuksen tekemisestä tulevaisuuden suunnitteluun saakka. Materiaalien kopiointioikeus koskee omaa tiimiä.

Perhetyöntekijän tärkeä tehtävä on löytää ja nähdä jokaisen perheenjäsenen omia voimavaroja ja hahmottaa niihin liittyviä toimintatapoja - ja toisaalta myös muutokseen liittyvät haasteet. Omia voimavaroja voi vahvistaa tiedostamalla omia toimintatapoja ja pyrkiä tietoisesti kohti muutosta.

Etäkurssi soveltuu myös sosiaalialan yrittäjille ja sosiaalialan työntekijöille. Monipuolinen ja ammatillinen materiaalipaketti perhetyön kotikäynneille virallisen perhepalvelun prosessin mukaisesti. Kurssi antaa ammatillisia työmenetelmiä erilaisten perheiden kohtaamiseen sekä selkeän prosessikuvauksen siitä, miten perhetyö etenee prosessina aloituspalaverista loppupalaveriin. 

Koulutuksen suoritus

  • Etäkurssi verkossa
  • Itsenäistä opiskelua
  • Tulostettava /luettava materiaali
  • Konsultointi /lisäkoulutus maksullista

Kysy lisätietoja

Lähetä viestiä ja otamme sinuun yhteyttä Voimauttavan perhetyön Etäkurssista, lähiopetuksesta, lähikoulutuksesta, lisämateriaalitilauksesta tai räätälöidystä etäkurssista. Kurssi on myös mahdollista muotoilla osaksi erikoisammattitutkintoa.

Perhepalvelu Anne

Perhetyön etäkurssi soveltuu hyvin käytettäväksi moninaiseen perhetyöhön eri instansseissa. Kurssi antaa ammatillisia työmenetelmiä erilaisten perheiden kohtaamiseen sekä selkeän prosessikuvauksen siitä, miten perhetyö etenee prosessina aloituspalaverista loppupalaveriin. 

Perhepalvelu Anne 

Palvelumuotoilu SOTE™ tekee tiivistä yhteistyötä perhepalveluja muotoilevan soteyrittäjä Anne Sundstömin kanssa.

Perhepalvelu Annen taustalla on Hoivapalvelu Anne Oy, joka tuottaa voimauttavaa perhetyötä Uusimaalla. Anne Sundström on kehittynyt Perhesuhdetaitojen opettajaksi. Uusien, monipuolisten taitojen avulla perheet voivat vahvistua sekä perheen sisäisen vuorovaikutuksen että arjen strukturoinnin kannalta. Voimauttavassa perhetyössä on tärkeää löytää perheen motivaatio paremman arjen luomiseksi koko perheelle. 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Voimauttava perhetyö etäkurssi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Sopii perhetyöntekijöille, vastaaville, ohjaajille, sosiaalityöntekijöille ja yrityksille voimauttavan perhetyön toteuttamiseksi.

Aikataulu

Etäkurssi avautuu käyttöön joka kalenterikuukauden alusta ja on käytössä koko kuukauden ajan.

Koulutuspaikka

Verkkokoulutus. Etäkurssi. Itsenäinen toteutusmuoto.

Kouluttaja

Perhepalvelu Annen taustalla on Hoivapalvelu Anne Oy, joka tuottaa voimauttavaa perhetyötä Uusimaalla. Anne Sundström on kehittynyt Perhesuhdetaitojen opettajaksi nepsyvalmennuskoulutuksen myötä.

Kustannukset

Voimauttavan perhetyön Etäkurssin hinta on 225 euroa sis. alv.24%. 

Saatavilla myös tilauskoulutuksena lähiopetuksena ja kurssimuotoisena opetuksena.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Voimauttava perhetyö etäkurssi? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Palvelumuotoilu SOTE

Missiona jalkauttaa palvelumuotoilu kaikkien saataville!

Palvelumuotoilu SOTE™ auttaa sosiaali- ja terveysalalla toimivia yrittäjiä hyödyntämään palvelumuotoilua toimintansa kehittämisessä. Brändi on sosionomi AMK, tuotekehittäjä ja muutosmuotoilija Tarja Ahosen vastaus sosiaali- ja terveysalan kehittämistarpeisiin palvelumuotoilun keinoin. Palvelumuotoilu SOTE™ tarjoaa etäkursseja sekä monipuolisia materiaaleja sosiaali- ja terveysalan yrittäjille, yrittäjyydestä...


Lue lisää kouluttajasta Palvelumuotoilu SOTE ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Palvelumuotoilu SOTE


 Näytä puhelinnumero
www.palvelumuotoilusote.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Voimauttava perhetyö etäkurssi täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: