Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Perho PRO Beer Level 3

Perho PRO | Perho Liiketalousopisto
Yhteenveto
Kesto: 60 tuntia
Hinta: 745,97 EUR + alv 24 %
Koulutuskieli: suomi
Haku päättyy: 30.7.2018
Aloituspäivämäärä: 4.9.2018 15:00
   
Paikkakunta: Helsinki

Perho PRO Beer Level 3

PRO Beer Level 3 -kurssilla opit

…hallitsemaan oluen oikeaoppisen säilytyksen ja tarjoilun erinomaisella tasolla
    …esittelemään ja kertomaan eri oluttyyleistä
    …oluen valmistusprosessin vaiheiden ja keskeisten raaka-aineiden vaikutuksen oluen makuun
    …erittelemään ja kuvailemaan oluen makuja ja aromeja sekä tunnistamaan yleisimmät virhemaut
    …yhdistämään oluen ja ruuan

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Perho PRO Beer Level 3, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Edeltävät opinnot
Perho PRO Beer Level 2 tai Cicerone Certified Beer Server. Myös muu vastaava osaaminen voidaan tapauskohtaisesti hyväksyä.

Tutkinto / todistus

Osallistujat saavat Perho PROn todistuksen

Aikataulu

Koulutus alkaa syksyllä 2018.

Kouluttajat

PRO Beer -kouluttajana toimii arvostettu olutasiantuntija, Certified Cicerone® ja lukuisissa oluen tarjoiluun sekä valmistukseen liittyvissä kilpailuissa palkittu SAMPO JÄRVI. Hän on työskennellyt merkittävissä suomalaisissa olutravintoloissa ja on koulutukseltaan restonomi sekä Suomen historian kandidaatti. Keväällä 2018 Sampo valmistuu Turun yliopistosta kasvatustieteen maisteriksi opettajan pätevyyksin.

Koulutuspaikka

Perho PRO, Perhonkatu 11, 00100 Helsinki

Koulutusohjelman eteneminen

PRO Beer Level 3 -kurssiin sisältyy kontaktiopetusta 60 tuntia sekä välikokeet opiskeltavista aiheista sekä kontaktiopetuskerroilla maistettavat oluet.

• Aistinvaraisen arvioinnin käytännön harjoittelu, makujen ja aromien analyyttinen ja systemaattinen kuvaaminen, virhemakujen tunnistaminen ja niiden syiden pohtiminen.
• Oluttyylien numeeriset ja aistinvaraiset erot, tyylien tunnistaminen, historia ja esittely.
• Eri maltaisiin ja humalalajikkeisiin perehtyminen, valmistusprosessin eri vaiheiden ja erilaisten valmistuskäytänteiden teorian opiskelu.
• Säilytys- ja tarjoilulämpötilat, hygienia, lasivalinnat, tarjoilu pullosta ja hanasta.
• Oluen ja ruuan yhdistämisen teoria ja käytännön toteutus.

Lisäksi on vapaaehtoinen omakustanteinen opintomatka, jonka kohde ja kesto sovitaan osallistujien kesken.

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 925 € + alv 24 %

Ota yhteyttä

Täytä yhteystietosi, jos haluat tietää lisää koulutuksesta Perho PRO Beer Level 3.


Yhteydenottopyynnön avulla saat helposti yhteyden koulutuksen järjestäjään.


Kouluttaja ottaa sinuun yhteyttä. Saat lisätietoja, jotta voit tehdä oikean koulutuspäätöksen.


Yhteydenottopyyntö ei sido sinua mihinkään.

Errors
Vapaaehtoinen
Vapaaehtoinen
Vapaaehtoinen
Vapaaehtoinen
Vapaaehtoinen
Vapaaehtoinen

Perho PRO | Perho Liiketalousopisto

Perho PRO

Perho PRO sosiaalisessa mediassa » 

Perho PRO tarjoaa valmennuksia, koulutusta ja kehittämisyhteistyötä ravintola-, matkailu- ja liiketalouden ammattilaisille sekä yrityksille. Olitpa sitten päivittämässä omaa osaamistasi tai kehittämässä organisaatiosi liiketoimintaa, Perho PRO tarjoaa ratkaisun! Osaava henkilöstö on menestyvän liiketoiminnan edellytys alalla kuin alalla. Ammatilliset näyttötutkinnot ja täsmävalmennukset ovat...


Lue lisää kouluttajasta Perho PRO | Perho Liiketalousopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Perho PRO Twitterissä ja Facebookissa

Yhteystiedot

Perho PRO | Perho Liiketalousopisto

Perhonkatu 11
00100 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
perho.fi