Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

Pintaa syvemmälle – Vahvana jatkuvassa muutoksessa

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri – Tays Osaamisen kehittämisyksikkö
Yhteenveto
1 päivä
105 EUR + alv 24 % (yht. 130,20 EUR)
27.10.2020 08.15
Haku päättyy: 19.10.2020
   
Lähiopetus
Tampere
Koulutus
Pintaa syvemmälle – Vahvana jatkuvassa muutoksessa

Pintaa syvemmälle – Vahvana jatkuvassa muutoksessa

Koulutuksen tavoitteena on

  • Herättää ajatuksia oman toiminnan ja valinnoistaan vastuun kantamisen vaikutuksista erilaisissa jokapäiväisissä palvelukohtaamisissa.
  • Vapauttaa innostusta ja potentiaalia esiin meistä jokaisesta mielekkään työn tekemisen ja hyvän hoidon vahvistumiseksi.

Valmennuksen sisältö

Valmennus koostuu neljästä itsenäisestä osasta, jotka etenevät alustusten, pohdintojen ja muun työskentelyn vuorotteluna.

Asiakkaiden kasvaneet odotukset ja toimintaympäristön kompleksisuus sekä muutosnopeus haastavat meitä kaikkia nykypäivänä. Miten säilyä vahvana muutoksessa?

Päivän rautaisannos avaa miksi joustavuus ja kyky elää epävarmuuden tunteiden kanssa on avain hyvinvointiin sekä menestykseen arjessa. Amerikkalainen tutkija Brenè Brown on havainnut tietynlaisen rohkeuden olevan yhteinen nimittäjä niille ihmisille sekä kulttuureille, jotka tulevaisuudessa onnistuvat. Tämä ”rohkeus” on pilkottavissa ymmärrettäviksi asioiksi ja konkreettiseksi tekemiseksi. Päivän valmennus on syväsukellus rohkeuteen – pintaa syvemmälle.

Valmennuksessa pohditaan myös miten omaa joustavuutta voi vahvistaa pienin konkreettisin muutoksin. Sivuraiteena valmentaja avaa miten vahva yhteisöllisyyden kokemus työpaikalla lisää kaikkien yhteistä kokemusta rohkeudesta sekä sitä, miten jokainen voi vahvistaa yhteisöllisyyttä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Pintaa syvemmälle – Vahvana jatkuvassa muutoksessa, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Sosiaali- ja terveysalan ammattilaiset sekä muut asiasta kiinnostuneet.

Aikataulu

8.15 Ilmoittautuminen

8.30 Valmennus alkaa

15.30 Valmennuspäivän päätös

Aamukahvi tarjoillaan joustavasti n. klo 9.45, lounasaika (omakustanteinen) n. klo 12–12.45 sekä tarvittaessa jaloittelutaukoja valmennuksen lomassa.

Koulutuspaikka

Finn-Medi 2, Syke-koulutustila, 7. krs., Biokatu 8, Tampere

Kouluttaja

Nina Rinne, valmentaja, CEO, Business Design, Sitomo Oy

Kustannukset

105 € (+ alv 24 %) / henkilö. Maksuton Taysin henkilöstölle. Osallistumismaksu laskutetaan koulutuksen jälkeen.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Pintaa syvemmälle – Vahvana jatkuvassa muutoksessa? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri – Tays Osaamisen kehittämisyksikkö

Tays Osaamisen kehittämisyksikkö

Innovatiivista ja monimuotoista täydennyskoulutusta

Tays Osaamisen kehittämisyksikkö tuottaa innovatiivista, eteenpäin katsovaa, monimuotoista täydennyskoulutusta sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisille sekä muille koulutusaiheista kiinnostuneille. Tays Osaamisen kehittämisyksikkö järjestää vuodessa yli tuhat koulutustapahtumaa ja koulutuksiin osallistuu lähes 25 000 henkilöä. Kouluttajina toimivat Taysin asiantuntijat sekä valtakunnallisesti eri alojen asiantuntijat....


Lue lisää kouluttajasta Pirkanmaan sairaanhoitopiiri – Tays Osaamisen kehittämisyksikkö ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri – Tays Osaamisen kehittämisyksikkö

Biokatu 12
33520 Tampere

 Näytä puhelinnumero
www.tays.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Pintaa syvemmälle – Vahvana jatkuvassa muutoksessa täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: