Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Porstua – Tule sellaiseksi kuin haluat

Kannattaa ajatella miten kannattaa ajatella

Porstua on perinteikäs yrittäjäyhteisö, joka on toteuttanut erilaisia valmennuksia ja koulutuksia jo vuodesta 1997. Yrittäjäyhteisössä työskentelee innovatiivisia, innostavia sekä eteenpäin meneviä kouluttajia ja valmentajia. Porstua järjestää mm. NLP-, Neuropsykiatrinen valmentaja- ja työnohjaajakoulutuksia. Porstua toteuttaa myös esimerkiksi työyhteisöille valmennusta ja työnohjausta.

Porstua toimii NLP:n, ratkaisukeskeisyyden sekä valmentavan työotteen viitekehyksessä. Kaikki Porstuan yrittäjät ovat sosiaalialan ammattilaisia ja Porstua tarjoaa monenlaisia lisäkoulutuksia sosiaalialan ammatillisen koulutuksen lisäksi.

Mitä on NLP?

NLP eli neurolingvistinen prosessointi on ajattelutapa ja joukko välineitä, joiden avulla on helpompi päästä haluttuihin tuloksiin siinä mitä teet. NLP auttaa onnistumaan, oppimaan, ratkaisemaan haasteita, tulemaan onnelliseksi ja menestymään. Sitä voi käyttää millä tahansa elämänalueella.

NLP:n avulla voit tutkia ja muuttaa omaa kokemustasi. NLP on tavallaan ihmismielen käyttöohje. Sen avulla voit käyttää mielikuvia, sisäistä puhetta ja kehon liikettä siirtyäksesi mielentilasta toiseen tai luodaksesi uudenlaisen suhtautumisen vaikka koko elämään.

NLP auttaa sinua saamaan viestisi perille ja sen kautta ymmärrät paremmin esim.  vuorovaikutustilanteita. NLP:n menetelmiä käyttäen luot hyvän kontaktin toisiin ihmisiin. Sen avulla voit myös muuttaa omia rajoittavia uskomuksia eteenpäin vieviksi, voimaannuttaviksi uskomuksiksi.

Mitä on valmentava työote?

Porstuassa valmennus on ajattelu- ja työskentelytapa, jossa valmentaja auttaa valmennettavaa ottamaan käyttöönsä omia voimavarojaan, löytämään keinot ja osaamisen niin, että hän voi saavuttaa tavoitteensa. Yhdessä löydetään valmennettavan potentiaali, hänen paras toimintakykynsä. Porstua uskoo, että sopivalla tuella valmennettava voi kehittyä juuri niin hyväksi kuin hän haluaa.

Porstuan koulutus- ja palvelutarjontaan kuuluvat mm.:

  • NLP-koulutukset
  • Neuropsykiatrinen valmentaja -koulutus
  • Perhevalmentaja-koulutus
  • Kouluttajakoulutus
  • Työnohjaajakoulutus
  • NLP-valmennus
  • Neuropsykiatrinen valmennus
  • Yksilö- ja yritysvalmennus
  • Työnohjaukset ryhmille sekä yksilöille

Porstuan koulutuksia ja valmennuksia on saatavilla myös tilauksesta eri toimialoille, yrityksille ja oppilaitoksille. Kysy lisää!

Haluatko saada lisätietoa Porstuan koulutuksista?

Löydät lisätietoa Porstuan koulutuksista alta löytyvästä koulutuslistauksesta. Voit myös kysyä lisätietoa suoraan Porstualta täyttämällä alta löytyvän yhteydenottolomakkeen.

Näytä kaikki koulutukset

Koulutukset

Henkilökohtainen kehitys
NLP Kesto Hinta Paikka Alkaa
NLP Practitioner -koulutus 16 lähiopetuspäivää 1 350 EUR + alv 24 % Jyväskylä 11.1.2019
Sosiaali- ja terveysala
Lastensuojelu / Perhetyö
Perhevalmennus 8 päivää 700 EUR + alv 24 % Useita (3) Useita (2)
Psykiatria / Mielenterveystyö
ADHD- / Neuropsykiatrinen valmentaja 18 lähiopetuspäivää 1 500 EUR + alv 24 % Useita (5) 1.1.2019

Näytä kaikki

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää kouluttajasta Porstua? Täytä yhteystietosi, niin kouluttaja ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot

Porstua

Mikonkatu 13 C
50100 Mikkeli

 Näytä puhelinnumero
www.porstua.fi


Arvioinnit

Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.