»Point College somessa

Point College

Point College – Porvoo International College

Point College (Porvoo International College) on yksityinen oppilaitos, jossa opiskelee sekä nuoria että aikuisia. Point Collegessa keskitytään liiketalouteen ja luonnontieteisiin sekä sosiaali- ja terveysalaan. Nuorille suunnattuun ammatilliseen peruskoulutukseen hakeudutaan yhteishaussa. Aikuisille suunnattuihin koulutuksiin on jatkuva haku.

Point College, Aikuiskoulutus, toimii Porvoon keskustassa WSOYTALOssa ja tarjoaa seuraavia tutkintoja: merkonomi, datanomi ja lähihoitaja. Lisäksi Point College tarjoaa liiketalouden, yrittäjyyden, tietotekniikan, taloushallinnon ja sosiaali- ja terveysalan lisäkoulutusta, kuten yrittäjän ammattitutkinto, taloushallinnon ammattitutkinto, tieto- ja viestintätekniikan ammattitutkinto, myynnin ammattitutkinto, jalkojenhoitajan ammattitutkinto sekä lähiesimiestyön ammattitutkinto.

Tarjolla on myös yrityskohtaisesti räätälöityjä koulutuksia.

Oppisopimuksella pätevyys työtä tekemällä

Oppisopimusopiskelijalle laaditaan henkilökohtainen opiskeluohjelma, jossa huomioidaan alalta jo hankitut tiedot ja taidot. Solmit opiskelusta oppisopimuksen työnantajasi kanssa. Oppisopimus on määräaikainen työsopimus. Työpaikaltasi nimetään sinulle työpaikkakouluttaja. Työssäoppimista täydennetään tietopuolisilla opinnoilla Point Collegessa. Opiskeluohjelman perustana ovat Opetushallituksen vahvistamat tutkinnon perusteet. Tarvittava koulutus suunnitellaan yhteistyössä Point Collegen, opiskelijan ja työnantajan kanssa vastaamaan opiskelijan ja työnantajan tarpeita.

Myös yrittäjä voi kouluttautua oppisopimuksella omassa yrityksessään. Työpaikkakouluttajana (mentorina) toimii tällöin koulutettavan alan hyvin tunteva, kokenut yrittäjä. Oppisopimuskoulutus sopii kaikkiin ammatillisiin tutkintoihin, niin perus- kuin ammattitutkintoihin ja soveltuu sekä nuorille että aikuisille.

Oppisopimuskoulutuksella osaamista organisaatioon

Oppisopimusopiskelu on palkallista työtä ja opiskelijalle maksutonta. Työnantajalle maksetaan ohjaamisesta koulutuskorvausta. Työnantaja voi joissain tapauksissa myös hakea TE-toimistosta palkkatukea. Oppisopimuskoulutus on hyvin työelämälähtöistä, sillä valtaosa koulutuksesta tapahtuu työpaikalla.

Point Collegella on oma oppisopimustoimisto

Point College hoitaa puolestasi oppisopimuksen solmimisen kaikki paperityöt, etsii sopivan koulutuksen ja sille rahoituksen, auttaa koulutuksen räätälöinnissä ja tekee tarvittaessa koulutuskartoituksen henkilöstöllesi.

Lisätietoja Point Collegen koulutusvaihtoehdoista saat täyttämällä yhteydenottopyyntölomakkeen ja sinuun otetaan henkilökohtaisesti yhteyttä.

Videoesittely

IT / Tietoliikenne
ICT - Ammattilaiset Kesto Hinta Paikka Alkaa
Tieto- ja viestintätekniikan ammattitutkinto Porvoo Jatkuva haku
Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto, datanomi 0,5–2 vuotta 0 EUR + alv 0 % Useita (2) Jatkuva haku
Johtaminen
Johtamisen tutkinnot
Lähiesimiestyön ammattitutkinto 1 vuosi 550 EUR + alv 0 % Porvoo Jatkuva haku
Kasvatus / Ohjaus
Työnohjaus
Työnohjaajakoulutus n. 2 vuotta 2 650 EUR + alv 0 % Porvoo 9.4.2018
Kauneus
Jalkahoito
Jalkojenhoidon ammattitutkinto noin 1,5 vuotta 595 EUR + alv 0 % Porvoo 8.5.2018
Liiketoiminta
Yrittäjyys
Yrittäjän ammattitutkinto Henkilökohtaisen opintosuunnitelman mukaan Porvoo Jatkuva haku
Markkinointi / Viestintä
Digitaalinen markkinointi
Digimarkkinoinnin mestari 1,5 vuotta 985 EUR + alv 0 % Porvoo
Myynti
Liiketalouden perustutkinto, merkonomi, oppisopimuskoulutus 1 - 2 vuotta Porvoo Jatkuva haku
Asiakaspalvelu
Grundexamen inom företagsekonomi, merkonom, informations- och bibliotekstjänst Porvoo Hösten 2017
Liiketalouden perustutkinto, asiakaspalvelun ja myynnin merkonomi 1,5 – 2 vuotta Porvoo Jatkuva haku
Kaupan ala
Kansainvälisen kaupan osaaja Kysy Porvoo Kysy lisätietoja
Sosiaali- ja terveysala
Seksuaaliohjaajakoulutus n. 6–7 kuukautta 80 EUR + alv 0 % Porvoo Useita (2)
Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, lähihoitaja, oppisopimus 2 vuotta Porvoo Jatkuva haku
Muistisairaudet / Dementia
Muistihoitajakoulutus, 25 osp 1 vuosi 495 EUR + alv 0 % Porvoo Syksy 2018
Päihdetyö / Riippuvuusongelmat
Päihdetyön asiantuntijakoulutus 1 vuosi 395 EUR + alv 0 % Porvoo
Vanhustyö / Kotihoito
Osaamisalaopinnot oppisopimuksella 1 vuosi Useita paikkakuntia Sopimuksen mukaan
Talous / Rahoitus
Taloushallinto
Taloushallinnon ammattitutkinto oppisopimuskoulutuksena Noin 1-1,5 vuotta Porvoo Jatkuva haku
  • = Videoesittely

Yhteydenottopyyntö

Täytä yhteystietosi, jos haluat tietää lisää kouluttajasta Porvoo International College.

Yhteydenottopyynnön avulla saat helposti yhteyden koulutuksen järjestäjään.

Kouluttaja ottaa sinuun yhteyttä. Saat lisätietoja, jotta voit tehdä oikean koulutuspäätöksen.

Yhteydenottopyyntö ei sido sinua mihinkään.

Errors
Vapaaehtoinen