Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

SFS 6002 sähkötyöturvallisuus

Primaonline Oy
Yhteenveto
4 tuntia – 10 päivää omaan tahtiin
155 EUR + alv 24 %
Joustavasti 24/7
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus
SFS 6002 sähkötyöturvallisuus

SFS 6002 sähkötyöturvallisuus

Yhdeksän syytä valita Primaonline verkkokurssi:

  1. Tuhansien laadukkaaksi toteama
  2. SFS6002 -verkkokurssien edelläkävijä
  3. Helppokäyttöinen, oppimistehokas, edullinen
  4. Saat koulutuksen työpöydällesi palveltuna
  5. Työaikajoustava
  6. Paikka- ja aikariippumaton
  7. Selkokielinen ja havainnollinen
  8. Nopea ja luontoa säästävä
  9. Sähkötyöturvallisuuskortti puhelimeesi – muovikortti tilauksesta

Verkkokoulutus on nopea ja pätevä:

Koulutus sisältää yhdeksän osakurssia, harjoitustentit, kirjallisen tukimateriaalin sekä lopputentin. Kurssin voit suorittaa osakursseittain tai yhtäjaksoisesti.
Opetus annetaan puheena, tekstinä, kuvina ja graafeina. Kokonaiskestoaika 3 - 4 tuntia.

Tämä kurssi ei ole webinaari vaan napakka, tehokas ja aito verkkokurssi!

Kurssi on saatavilla toteutettuna myös aidolla brittienglannilla Safety at electrical work EN 50110 -Online Course.

Kurssille meneminen

Voit ilmoittautua kurssille vaivattomasti, joko klikkaamalla Ilmoittaudu (kouluttajan sivuilla) -nappia, tai sähköpostilla primaonline@primatest.fi. Kouluttajan sivuilta pääset kurssille nopeasti ja suoraan!

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta SFS 6002 sähkötyöturvallisuus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Kenen tulee suorittaa SFS6002-koulutus?

Sähköturvallisuuslaki edellyttää, että kaikkien sähköalan töitä tekevien henkilöiden tulee olla tehtävään ja sen sähköturvallisuutta koskeviin vaatimuksiin perehtynyt tai opastettu. Tämä yleisvaatimus koskee sekä ammattihenkilöitä, opastettuja henkilöitä että maallikoita. Perehtyminen ja opastus yleisiin sähkötyöturvallisuusvaatimuksiin annetaan sähkötyöturvallisuuskoulutuksessa. Koulutus tulee uusia enintään viiden vuoden välein. Verkkokurssimme täyttää kaikki sähkötyöturvallisuutta koskevien lakien ja asetuksien vaatimukset!

Tutkinto, todistus ym.

Kurssin hyväksytysti suorittaneelle toimitetaan todistus sähköpostiin sekä mobiilisähkötyöturvallisuuskortti puhelimeensa.

Kouluttaja

Koulutuksen on tuottanut Primaonline®. Sisällön laatijalla on yli 25 vuoden kokemus sähkötyöturvallisuuskouluttajan eri puolilla Suomea. Audiovisuaalisen osuuden ovat toteuttaneet verkkokoulutuksen ammattilaiset.

Kustannukset

Kurssin hinta on 155 € + alv – se on jopa 60% edullisempi kuin päivän kestävän luokkamuotoisen koulutuksen kustannukset kaikkine kuluineen ja tulon menetyksineen.

Ilmoittaudu kurssille tai pyydä lisätietoja

Kun haluat ilmoittautua kurssille tai tarvitset tarkempia tietoja EN-SFS 6002 sähkötyöturvallisuus -verkkokurssista, niin täytä alla oleva lomake.

Primaonline Oy

Sähkötyöturvallisuuskoulutuksia kätevästi ja pätevästi verkossa

Primaonline'n kansantajuiset ja tehokkaat sähkötyöturvallisuuden verkkokurssit mahdollistavat turvallisuusosaamisen kehittämisen ja ylläpitämisen työaikajoustavasti. Tarjolla ovat seuraavat verkkokurssit työpöydällesi palveltuna: Yleinen sähkötyöturvallisuus SFS 6002 General Safety at Electrical Work EN 50110-1/SFS 6002 (toteutettu aidolla brittienglannilla ja logalisoitu suomalaiseen työturvallisuuskäytäntöön) Tulossa on kursseja eri...


Lue lisää kouluttajasta Primaonline Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot : Primaonline Oy

Primaonline Oy


 Näytä puhelinnumero
sfs6002-koulutus.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Kun haluat ilmoittautua kurssille tai tarvitset tarkempia tietoja EN-SFS 6002 sähkötyöturvallisuus -verkkokurssista, niin täytä alla oleva lomake.