Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Yleinen sähkötyöturvallisuus SFS 6002

Primaonline Oy
Yhteenveto
4 tuntia
155 EUR + alv 24 %
Joustavasti 24/7
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus
SFS 6002 sähkötyöturvallisuus

Yleinen sähkötyöturvallisuus SFS 6002

Kymmenen painavaa syytä valita Primaonline Oy SFS 6002 -verkkokurssi:

Primaonline Oy on SFS 6002 -verkkokurssien edelläkävijänä kokenein ja sitä myöten verkkokurssien suunnannäyttäjä Suomessa. 

Kurssimme on aito ja napakka verkkokurssi – ei siis pitkästyttävä webinaari. Pisimpään alalla toimineena, kurssimme on vuosien myötä hioutunut helppokäyttöiseksi ja oppimistehokkaaksi. Hinta/laatusuhde on markkinoiden parhaimpia! Kurssi tarjoillaan työaikajoustavasti suoraan työpöydällesi aika- ja paikkariippumattomasti.

Verkkokoulutus on nopea, kätevä ja pätevä

Koulutus sisältää yhdeksän itsenäistä osakurssia, niiden harjoitustentit, tulostettavan  tukimateriaalin, sekä lopputentin. Opetus annetaan selkokielisenä puheena, tekstinä, kuvina ja graafeina.

Kurssi on saatavilla myös aidolla brittienglannilla Safety at electrical work EN 50110 -Online Course.

Verkkokurssimme täyttää kaikki sähkötyöturvallisuutta koskevien lakien, asetuksien ja Tukesin vaatimukset! Kurssin korkean laadun ovat vuosien kuluessa "auktorisoineet" yli tuhat yritystä, sekä tuhannet kurssin käyneet. Vakuuttavampaa auktorisointia ei ole!

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Yleinen sähkötyöturvallisuus SFS 6002, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Missä työtehtävissä edellytetään sähkötyöturvallisuuskoulutus?

Sähköturvallisuuslaki ja -asetus edellyttää, että kaikkien sähköalan töitä tekevien henkilöiden tulee olla tehtävään ja sen sähköturvallisuutta koskeviin vaatimuksiin perehtynyt tai opastettu.

Tämä yleinen koulutusvaatimus koskee myös heitä, joiden työtehtävissä sähkö on käsituntumassa.

Vaadittava koulutus yleisiin sähkötyöturvallisuusvaatimuksiin annetaan sähkötyöturvallisuuskoulutuksessa. Perehdyttäminen ja opastus tulee antaa työpaikoilla. 

Tutkinto, todistus ym.

Kurssin hyväksytysti suorittaneelle toimitetaan todistus sähköpostiin sekä mobiilisähkötyöturvallisuuskortti puhelimeensa. Muovisen kortin saa tilauksesta.

Koulutuksen sisältö

Ilmoittautumisen voit tehdä, ja kurssin voit suorittaa aika- ja paikkariippumattomasti.

Kurssin voit aloittaa heti, kun olet tehnyt ilmoittautumisen sfs6002-koulutus -verkkokaupassa.

Kurssin voi suorittaa joko osakursseittain á 15 - 30 minuuttia, tai yhtäjaksoisesti, jolloin aikaa tarvitset 3-4 tuntia. Kokonaiskurssiaikaa on 14 vrk laskettuna ilmoittautumisesta.

Kurssilla voit edetä aivan omaan tahtiin keskeyttäen ja kerraten - kätevää eikös vaan.

Todistus sähköpostiin, sekä mobiilikorttilinkki puhelimeesi toimitetaan pian kurssin hyväksynnän jälkeen.

Koulutuspaikka

Verkkokurssi tarjoillaan omalle työpöydällesi tietokoneen avulla. Kurssin suorittamiseen  riittää ATK-perustaidot. Erityisiä ohjelmistoa ei tarvita - selain riittää.

Kurssialustana toimii mm. korkeakouluissa ja yliopistoissa, sekä koulutusyrityksissä kymmenien tuhansien käyttämä Discendum Priima -koulutusalusta.

Pääset suorittamaan kurssia nopeasti!

Pääset kurssille klikkaamalla Ilmoittaudu (kouluttajan sivuilla) -nappia. Täytettyäsi verkkokaupassa tilauslomakkeen, pääset saman tien aloittamaan kurssin.  Esittelysivujen verkkokaupassa voit maksaa kurssin joko verkkopankissa, tai pyytää laskun.

Voit ilmoittautua myös sähköpostilla primaonline(at)primatest.fi. Ilmoita osallistujien nimet ja emailit, GSM-numero, laskutusosoite sekä tilaatko erillishintaisen muovikortin - mobiilikortti sisältyy kurssihintaan.

Kouluttaja

Koulutuksen on tuottanut Primaonline Oy. Sisällön laatijalla on yli 25 vuoden kokemus sähkötyöturvallisuuskouluttajana eri puolilla Suomea. Audiovisuaalisen osuuden ovat toteuttaneet verkkokoulutuksen ammattilaiset.

Kustannukset

Kurssin hinta on 155 € + alv – se on jopa 60% edullisempi kuin päivän kestävän luokkamuotoisen koulutuksen kustannukset kaikkine matkakuluineen ja laskutuksen menetyksineen.

Ilmoittaudu kurssille tai pyydä lisätietoja

Kun haluat ilmoittautua kurssille tai tarvitset tarkempia tietoja EN-SFS 6002 sähkötyöturvallisuus -verkkokurssista, niin täytä alla oleva lomake.

Primaonline Oy

Sähkötyöturvallisuuskoulutuksia kätevästi ja pätevästi verkossa

Primaonline Oy:n helposti ymmärrettävät ja tehokkaat sähkötyöturvallisuuden verkkokurssit mahdollistavat turvallisuusosaamisen kehittämisen ja ylläpitämisen työaikajoustavasti. Tarjoamme seuraavat verkkokurssit työpöydällesi palveltuna: Yleinen sähkötyöturvallisuus SFS 6002 General Safety at Electrical Work EN 50110-1/SFS 6002 (toteutettu aidolla brittienglannilla, sisältö lokalisoitu suomalaiseen työturvallisuuskäytäntöön) Lähiaikoina julkaisemme uusia...


Lue lisää kouluttajasta Primaonline Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot : Primaonline Oy

Primaonline Oy


 Näytä puhelinnumero
sfs6002-koulutus.fi

Arvioinnit

Keskiarvo: 5

Perustuu 6 arviointiin

Mikko
Oikein hyvä tämä nettikurssi!
Jussi
Mielyttävä kokemus, verkkokurssi on in. Sämpylät puuttui :)
Janne
Nopea kurssin suoritus, siitä lisäpisteet!
Arvioinnit
Arvioinnit
(5,0)
Perustuu 6 arviointiin
Näytä koulutuksen arvioinnit
Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)
Perustuu 6 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Työturvallisuuskortti verkossa 60€ + alv

Työturvallisuuskortin suorittaminen verkossa on helppoa ja edullista. Koulutuksesta on mahdollista saada kuorma- ja linja-autonkuljettajan ammattipätevyysmerkintä.

Ota yhteyttä

Kun haluat ilmoittautua kurssille tai tarvitset tarkempia tietoja EN-SFS 6002 sähkötyöturvallisuus -verkkokurssista, niin täytä alla oleva lomake.