Primatest Oy – Sähköalan konsultointia ja koulutusta

Primatest kouluttaa ja konsultoi 40 vuoden kokemuksella

Primatest Oy on sähköalan konsultointiyritys 40 vuoden kokemuksella sähköalan monimuotoiselta kentältä: sähköasennuksista, -suunnittelusta ja -tarkastuksista sekä projektivalvonnasta, energiakatselmuksista ja kuntoarvioista. Tätä ammattitaitoa Primatest on jakanut eteenpäin kouluttajana 20 vuotta, ja koulutuksia ovat hyödyntäneet eri alojen työntekijät ja yritykset niin teollisuudesta, kiinteistönhoidosta, pelastusalalta, siivousalalta kuin oppilaitoksistakin.

Koulutukset toteutetaan kansantajuisesti ja tehokkaasti olennaisia asioita painottaen. Selkeästi jäsennellyt kokonaisuudet helpottavat omaksumista. Primatest tarkistaa jatkuvasti koulutustensa sisältöä niin, että ne tarjoavat sinulle viimeisimmän tiedon aiheesta.

Primaonline® – sähkökoulutuksia kätevästi verkossa

Osa Primatestin koulutustarjontaa ovat Primaonline'n sähköalan verkkokurssit. Verkkokoulutus mahdollistaa osaamisen kehittämisen ja ylläpitämisen kustannustehokkaasti ajasta ja paikasta riippumatta olitpa sitten töissä, lomalla, kotona tai ulkomailla. Verkkokoulutus on täysipainoinen vaihtoehto perinteisille luokkamuotoisille kursseille.

Seuraavat koulutukset ovat saatavilla laadukkaina verkkokursseina:
Yleinen sähkötyöturvallisuus SFS 6002
- General Safety at Electrical Work EN 50110-1/SFS 6002 (kurssi on toteutettu aidolla brittienglannilla ja logalisoitu suomalaiseen työturvallisuuskäytäntöön)

Molemmat koulutukset täyttävät täysipainoisesti Sähkö- ja käyttötöitä koskevan valtioneuvoston asetuksen 1435/2016 sekä SFS 6002 standardin koulutusvaatimukset koulutuksen sisällölle ja laadulle. Henkilökuntansa koulutustavan valitsee työnantaja - verkkokoulutuksen hyödyntäminen on siis työnantajan päätettävissä.

Perinteisiä sähkökoulutuksia myös räätälöidysti

Primatest järjestää myös luokkamuotoisia sähköturvallisuusalan koulutuksia sekä avoimina että yrityskohtaisina kursseina. Mikäli haluat juuri sinun ryhmällesi tai henkilöstöllesi räätälöidyn kurssin, jonka sisältö vastaa viimeisintä tietoa, ota rohkeasti yhteyttä Primatestiin. Yhdessä Primatestin kanssa löydätte juuri teidän tarpeisiinne sopivat koulutusratkaisut.

Haluatko lisätietoa Primatestista?

Mikäli sinulla on kysyttävää Primatestilta, voit täytää alla olevan yhteydenottopyyntölomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan Primatestille, ja he ovat sinuun yhteydessä toivomallasi tavalla.

Turvallisuus
Työturvallisuus Kesto Hinta Paikka Alkaa
EN-SFS 6002 sähkötyöturvallisuus 4 tuntia – 10 päivää omaan tahtiin 168 EUR + alv 24 % Verkossa/etänä Joustavasti 24/7
Safety at electrical work EN 50110 Online Course Self paced, 4 h – 10 d 210 EUR + alv 24 % Verkossa/etänä On demand 24/7

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää kouluttajasta Primatest Oy/Primaonline®? Täytä yhteystietosi, niin kouluttaja ottaa sinuun yhteyttä.

Primatest Oy/Primaonline®

sfs6002-koulutus.fi

Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.