Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

Ammattiviestijän profiili ja toiminta LinkedInissä - webinaari

ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry
Yhteenveto
1 tunti
   
Verkossa
Koulutus
 Ammattiviestijän profiili ja toiminta LinkedInissä - webinaari

Ammattiviestijän profiili ja toiminta LinkedInissä - webinaari

Ammattiviestijällä on taitavasti kirjoitettu ja visualisoitu LinkedIn-profiili. LinkedIn-päivityksissään hän kertoo työstä ja oppimisesta ja keskustelee viestinnän ja työelämän ilmiöistä verkostonsa kanssa. 

Millainen LinkedIn-profiili ja toiminta kiinnittää rekrytoijan huomion? Miten osaamiset ja aikaansaannokset sekä ainutlaatuiset vahvuudet ja kiinnostukset viestitään? Millaisten päivitysten tekoon kannattaa panostaa? Miten suorahakuammattilaisten kanssa verkostoidutaan? Miten Jobs ja Looking for Opportunities -toimintoja ja Social Selling Indexiä hyödynnetään?  Miten LinkedIn-profiili, räätälöity CV ja videoesittely pelaavat yhteen?

Jos et voi osallistua seminaariin reaaliaikaisesti, niin voit kuunnella tallenteen ja katsella esityssivut sinulle sopivaan aikaan. Parhaan hyödyn webinaarista ja tallenteesta saat, kun hyödynnät kahden näytön tekniikkaa: toisella seuraat webinaaria ja toisella LinkedIniä. Tallenne on kuunneltavissa elokuun loppuun saakka.

Webinaarikoulutus toteutetaan GoToWebinar-järjestelmän avulla.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ammattiviestijän profiili ja toiminta LinkedInissä - webinaari, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Oletpa nuori, kokenut tai johtava viestijä, niin tästä tunnin tehokkaasta webinaarista saat käytännönläheiset neuvot tavoitteelliseen ja pitkäjänteiseen toimintaan LinkedInissä. Opit toimimaan LinkedInissä siten, että jokainen minuutti jonka johtavassa ammattilaisten verkostossa käytät, vie osaamistasi, suhteitasi ja uraasi eteenpäin.

Kouluttaja

Kouluttajana toimii Johanna Tuutti.

Johanna Tuutti on uracoach, joka valmentaa erityisesti viestintäammattilaisia suunnittelemaan ja toteuttamaan merkityksellisiä ura- ja työelämätavoitteita sekä tuottamaan sisällöltään ja ilmeeltään vakuuttavia LinkedIn-profiileita ja työnhakuaineistoja.

Lisäksi hän valmentaa johtoryhmiä ja HR- ja viestintätiimejä rakentamaan työnantajakuvaa LinkedInissä. Johannalla on yli 900 uracoaching-tunnin ja 100 ryhmävalmennuksen kokemus ja ICF:n Professional Certified Coach sertifikaatti. Omakohtaista kokemusta organisaatioviestinnän asiantuntija- ja johtotehtävistä Johannalla on IBM:stä ja Metsä Groupista. Hän on ProComin pitkäaikainen jäsen ja valmentajajaoksen perustaja.

Kustannukset

Webinaarin hinta on ProComin jäsenille 40 euroa + alv. 24 %, muille 120 euroa + alv. 24 %. Hinta sisältää webinaarin ja materiaalin. Osallistumalla webinaariin sitoudut maksamaan koulutuspäivän.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ammattiviestijän profiili ja toiminta LinkedInissä - webinaari? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry

ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry

ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry

ProCom on yhteiskunnallisesti vaikuttava viestinnän ammattilaisten järjestö – verkosto, kehittäjä ja media. ProCom toimii jäsentensä osaamisen kehittäjänä, yhteistyöfoorumina ja alan vaikuttajana. Jäseninä on noin 3 000 viestinnän parissa työskentelevää ammattilaista – tiedottajia, viestintäpäälliköitä, viestintäjohtajia, viestintäalan yrittäjiä ja konsultteja, jotka työskentelevät...


Lue lisää kouluttajasta ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry

Kasarmikatu 23 A 5
00130 Helsinki

 Näytä puhelinnumero

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Ammattiviestijän profiili ja toiminta LinkedInissä - webinaari täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: