Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Webinaaripäivä tulee jälleen to 23.9. Katso ohjelma ja ilmoittaudu ➡

Coaching valmentavan johtajan työkaluna

ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry
Yhteenveto
1 päivä
475 EUR + alv 24 %
21.9.2021
   
Lähiopetus
Helsinki
Koulutus
Coaching valmentavan johtajan työkaluna

Coaching valmentavan johtajan työkaluna

Coaching-taidoista on hyötyä kenelle tahansa työelämän vuorovaikutustilanteisiin, ja varsinkin johtajille haasteellisten tilanteiden hallintaan. Coaching-taitojen ytimessä ovat luottamuksen rakentaminen, läsnäolo, aktiivinen kuuntelu, palautteen antaminen sekä tunteiden hallinta. Tässä koulutuspäivässä pääset kehittämään coaching-taitojasi! Tämä koulutuspäivä koostuu napakoista teoriaosuuksista ja virtuaalisista harjoittelusessioista.

Coaching-taidoista on hyötyä kenelle tahansa työelämän vuorovaikutustilanteisiin, ja varsinkin johtajille haasteellisten tilanteiden hallintaan. Coaching-taitojen ytimessä ovat luottamuksen rakentaminen, läsnäolo, aktiivinen kuuntelu, palautteen antaminen sekä tunteiden hallinta. Tässä koulutuspäivässä pääset kehittämään coaching-taitojasi!

Tämä koulutuspäivä koostuu napakoista teoriaosuuksista ja virtuaalisista harjoittelusessioista. Koulutus on suunnattu ensisijaisesti viestintäjohtajille ja muille johtajille, jotka haluavat perehtyä coachingiin ja kokeilla taitoja käytännössä. Koulutus soveltuu myös kaikille esihenkilöille, jotka tekevät paljon töitä organisaatiomuutosten ja haasteellisten työelämän tilanteiden parissa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Coaching valmentavan johtajan työkaluna, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu ensisijaisesti viestintäjohtajille ja muille johtajille, jotka haluavat perehtyä coachingiin ja kokeilla taitoja käytännössä. Koulutus soveltuu myös kaikille esimiehille, jotka tekevät paljon töitä organisaatiomuutosten ja haasteellisten työelämän tilanteiden parissa.

Aikataulu

Koulutuksen aikataulu klo 9–16

Klo 09:00 Esittäytyminen

Klo 09:30 Työelämän coaching ja valmentava johtaminen

 • mitä coaching on ja mihin tilanteisiin se sopii
 • valmentava johtaja muutoksen läpiviejänä ja työyhteisön eheyttäjänä

Klo 10:00 Luottamuksen rakentaminen

 • miten parhaiten rakennan luottamusta tiimissä
 • käytännön harjoitus

Klo 11:00 Tauko

Klo 11:15 Aktiivinen kuuntelu

 • miten kuuntelen toista syvemmin
 • käytännön harjoitus

Klo 12:15 Lounas

Klo 13:00 Palautteen antaminen

 • vahvistava ja rakentava palaute
 • käytännön harjoitus

Klo 13:45 Tunteiden hallinta

 • kokonaisena ihmisenä työpaikalla
 • kokemusten jakaminen

Klo 14:30 Tauko

Klo 14:45 Valmentavan keskustelun käyminen

 • miten vien läpi valmentavan keskustelun

Klo 15:45 Yhteenveto ja palaute

Klo 16:00 Päivän päätös

Kouluttaja

Päivän kouluttajan toimii KTM Kaija Pohjala, joka on Cocomms Oy:n toimitusjohtaja ja yrittäjäomistaja, viestinnän mentori sekä sertifioitu liikkeenjohdon coach.

Kaija on työskennellyt 30 vuotta viestinnän ja yhteiskuntasuhteiden sekä kansainvälisten asiakkaiden parissa teknologia-, finanssi- ja lääke- ja kuluttajasektoreilla sekä julkishallinnossa. Hänen erityisosaamistaan ovat liikkeenjohdon valmennus ja coaching, strateginen konsultointi, yritys- ja muutosviestintä, media- ja kriisiviestintä, media- ja viestintävalmennukset sekä kansainvälinen viestintä.

Kustannukset

 • Livenä osallistuminen (jäsenhinta) 475 € + alv. 24 %
 • Livenä osallistuminen (ei jäsenet) 625 € + alv. 24 %

Mikäli organisaatiostasi osallistuu kaksi tai useampi, saavat kaikki koulutuksen hinnasta 15 % alennuksen. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Mikäli suoritat ProComPRO-kokonaisuutta, sisältyy koulutuspäivä kokonaisuutesi hintaan.

Viimeinen peruutuspäivä on kahta viikkoa (14 vrk) ennen tilaisuutta. Mikäli osallistuminen perutaan tämän jälkeen (3-13 vrk ennen tilaisuutta), laskutetaan 50 % tilaisuuden hinnasta. Kaksi (2) arkipäivää ennen tilaisuutta tai sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitetaan koko osallistumismaksu. Osallistujan vaihto koulutukseen on maksutonta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Coaching valmentavan johtajan työkaluna? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry

ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry

ProCom on yhteiskunnallisesti vaikuttava viestinnän ammattilaisten järjestö – verkosto, kehittäjä ja media. ProCom toimii jäsentensä osaamisen kehittäjänä, yhteistyöfoorumina ja alan vaikuttajana. Jäseninä on noin 3 000 viestinnän parissa työskentelevää ammattilaista – tiedottajia, viestintäpäälliköitä, viestintäjohtajia, viestintäalan yrittäjiä ja konsultteja, jotka työskentelevät...


Lue lisää kouluttajasta ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry

Kasarmikatu 23 A 5
00130 Helsinki

 Näytä puhelinnumero

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Coaching valmentavan johtajan työkaluna täytä seuraavat tiedot: