Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili
Yhteenveto
1 päivä
330 EUR + alv 24 %
16.11.2021
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus
 Hakukoneoptimoinnin ABC

Hakukoneoptimoinnin ABC

Kuinka sisällöntuottaja voi varmistaa, että juuri heidän sisältönsä nousee heille oleellisissa hauissa esiin? Miksi tietyt sisällöt sijoittuvat hyvin Googlessa? Ainoastaan sisällön julkaiseminen sivustolla ei riitä, vaan sisältöjä tehdessä tulee ymmärtää myös hakukoneen logiikkaa ja kriteerejä laadukkaasta sisällöstä. Tässä koulutuspäivässä tutustumme hakukoneoptimointiin ja syvennymme siihen, kuinka sisällöntuotannon eri vaiheissa huomioidaan hakukoneiden käyttäjät sekä kuinka datan avulla luodaan parempia sisältökokonaisuuksia ja saavutetaan parempia tuloksia.

Koulutuspäivän jälkeen ymmärrät, miksi osa sisällöistä menestyy ja osa ei tuota lainkaan haluttuja tuloksia ja osaat hyödyntää avainsanadataa sekä välttää suurimpia virheitä hakukoneystävällisen sisällön tuottamisessa.

Koulutus on osa DigiPRO-koulutuskokonaisuutta.

Ohjelma

  • Tutustuminen hakukoneoptimointiin: mitä se on ja miten sitä tehdään?
  • Hakukoneiden logiikan ymmärtäminen: miksi juuri tietyt sisällöt sijoittuvat hyvin Googlessa?
  • Avainsanatutkimuksen perusteet: kuinka datan avulla saadaan sisällöistä enemmän irti?
  • Opastusta ja harjoitteita avainsanatyökalujen käyttöön.
  • Linkityksen merkitys: miksi ulkoisista ja sisäisistä linkeistä on hyötyä hakukonenäkyvyydelle?
  • Mitä sisällön julkaisun jälkeen: mitä toimenpiteitä tarvitaan seuraavaksi ja kuinka onnistumisia voidaan mitata?

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Hakukoneoptimoinnin ABC, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu viestinnän ja sisällöntuotannon ammattilaisille, jotka haluavat kehittää osaamistaan digitaalisten sisältöjen tuottamisen ja markkinoinnin saralla. Koulutus ei vaadi teknistä osaamista, maksullisia työkaluja tai etukäteisosaamista hakukoneoptimoinnista.

Koulutuspäivän jälkeen ymmärrät, miksi osa sisällöistä menestyy ja osa ei tuota lainkaan haluttuja tuloksia sekä osaat hyödyntää avainsanadataa ja välttää suurimpia virheitä hakukoneystävällisen sisällön tuottamisessa.

Kouluttaja

Juuso Kataja toimii Tulos Helsingillä hakukoneoptimoinnin konsulttina erikoistuen erityisesti sisältöjen pariin. Juuso on pitkän linjan sisältömarkkinoinnin osaaja, ja toiminut alalla jo yli kolmetoista vuotta ja kouluttanut muun muassa useita copywritereita ja inhouse-tiimejä tuottamaan hakukoneystävällistä sisältöä. Juuso on koulutukseltaan web-suunnittelija ja toiminut useiden sivustojen ja verkkokauppojen rakennuksessa, joten hän ymmärtää myös hyödyt ja haasteet sisältöjen sovittamisesta yhteen teknisen toteutuksen kanssa.

Kustannukset

  • Etänä osallistuminen, webinaari (jäsenhinta) 330 €
  • Etänä osallistuminen, webinaari (ei jäsenet) 440 €

Hintoihin lisätään alv. 24 %.

Mikäli organisaatiostasi osallistuu kaksi tai useampi, saavat kaikki koulutuksen hinnasta 15 % alennuksen. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Mikäli suoritat ProComPRO-kokonaisuutta, sisältyy koulutuspäivä kokonaisuutesi hintaan.

Viimeinen peruutuspäivä on kahta viikkoa (14 vrk) ennen tilaisuutta. Mikäli osallistuminen perutaan tämän jälkeen (3–13 vrk ennen tilaisuutta), laskutetaan 50 % tilaisuuden hinnasta. Kaksi (2) arkipäivää ennen tilaisuutta tai sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitetaan koko osallistumismaksu. Osallistujan vaihto koulutukseen on maksutonta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Hakukoneoptimoinnin ABC? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry

ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry

ProCom on yhteiskunnallisesti vaikuttava viestinnän ammattilaisten järjestö – verkosto, kehittäjä ja media. ProCom toimii jäsentensä osaamisen kehittäjänä, yhteistyöfoorumina ja alan vaikuttajana. Jäseninä on noin 3 000 viestinnän parissa työskentelevää ammattilaista – tiedottajia, viestintäpäälliköitä, viestintäjohtajia, viestintäalan yrittäjiä ja konsultteja, jotka työskentelevät...


Lue lisää kouluttajasta ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry

Kasarmikatu 23 A 5
00130 Helsinki

 Näytä puhelinnumero


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Hakukoneoptimoinnin ABC täytä seuraavat tiedot: