Organisaatiokulttuuri ja johtajan henkiset taidot

ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry
Yhteenveto
6 tuntia
Alkaen jäsenhinta
   
Helsinki, Verkossa
Koulutus
ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry

Organisaatiokulttuuri ja johtajan henkiset taidot

Työyhteisöt heijastelevat monella tavalla yhteiskunnallisia ilmiöitä ja keskustelukulttuuria, haasteineen ja mahdollisuuksineen. Tunnistamme julkisuudesta ja ympäriltämme muun muassa yleisen epävarmuuden ja turvattomuuden tunteen, tunteen voiman, vastakkainasettelun, herkkyyden ja ahdistuksen, fake newsit, asioiden käsittelyä koskevat mittakaavaharhat, mielenterveysongelmat ja populismin.

Tämä kaikki näkyy ja tuntuu useimmissa työyhteisöissä. Meillä itsellämme – jokaisella työyhteisössä – on vapaus valita, mihin me keskitymme, mistä ja miten keskustelemme, millaista arvopohjaa elämme todeksi ja millaisia merkityksiä välitämme.

Miten johtaja voi omassa työssään tunnistaa herkemmin toimintaympäristön ilmiöt ja niiden vaikutukset organisaatiokulttuuriin? Miten hän voi paremmin pitää huolta sekä omista että työntekijöidensä voimavaroista? Miten olla jämäkkä mutta inhimillinen? Miten varmistaa omassa työssä ja työpaikan kulttuurin kehittämisessä keskinäinen arvostus sekä diversiteetin ja inklusiivisuuden vaaliminen?

Koulutus perustuu valmentajan kokemukseen ja näkemykseen johtajien työstä ja sen kiperimmistäkin hetkistä. Anna Ståhle on tehnyt yhteistyötä satojen johtajien kanssa strategisessa viestinnässä, muutosten ja kriisien johtamisen apuna sekä henkilökohtaisten kriisien hetkillä. Anna on täydentänyt osaamistaan sovittelijan koulutuksella ja opiskelee parhaillaan myös logoterapiaa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Organisaatiokulttuuri ja johtajan henkiset taidot, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Kaikille organisaatioiden viestijöille, asiantuntijoille ja johtajille

Kouluttaja

Anna Ståhle on viestinnän ja kriisijohtamisen asiantuntija, sovittelija, valmentaja, puhuja, moderaattori ja logoterapiaopiskelija. Hänellä on 30 vuoden kokemus mediasta, viestinnästä ja johtamisesta.

Omassa yrityksessään No Dramassa Anna keskittyy strategiseen viestintään, konfliktien ratkaisuun ja sovitteluun sekä ihmisten ja työyhteisöjen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Anna työskentelee johtajien ja asiantuntijoiden kanssa erityisesti vaativissa muutos- ja kriisitilanteissa sekä henkilökohtaisten kriisien hetkillä. Hän myös käsikirjoittaa ja moderoi kotimaisia ja kansainvälisiä tapahtumia.

Aiemmin Anna johti lähes 15 vuoden ajan vuonna 2005 perustamaansa viestintätoimisto Groundia. Matkan varrelle mahtuvat myös muun muassa McLaren Racing -pesti Kimi Räikkösen mediavastaavana, Olympiakomitean viestintäpäällikön tehtävät ja Publicis Helsinki -mainostoimiston viestintäjohtajuus. Annan ura alkoi Yleisradion TV1:n toimituksista uutis-, ajankohtais- ja urheilutoimittajana.

Anna oli ProCom ry:n puheenjohtaja vuosina 2008 – 2011. Vuonna 2019 hänet valittiin Vuoden viestintäammattilaiseksi (ProCom) ja vuonna 2015 Vuoden puhujaksi Suomessa (Evento Awards). Lokakuussa 2018 hän julkaisi kriisiviestintään ja -johtamiseen keskittyvän kirjan ”SORI – johtaja ja julkisuus kriisissä” (Alma Talent, 2018).

Kustannukset

Luokkahuonekoulutus (osallistuja paikan päällä)

495 eur jäsen / 655 eur ei-jäsen

Online-koulutus (osallistuja etäyhteydellä)

355 eur jäsen / 525 eur ei-jäsen

*hintoihin lisätään alv-osuus 24 %.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Organisaatiokulttuuri ja johtajan henkiset taidot? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry

ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry

ProCom on yhteiskunnallisesti vaikuttava viestinnän ammattilaisten järjestö – verkosto, kehittäjä ja media. ProCom toimii jäsentensä osaamisen kehittäjänä, yhteistyöfoorumina ja alan vaikuttajana. Jäseninä on noin 2 600 viestinnän parissa työskentelevää ammattilaista – asiantuntijoita, viestintäpäälliköitä, viestintäjohtajia, viestintäalan yrittäjiä ja konsultteja, jotka työskentelevät...


Lue lisää kouluttajasta ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry

Kasarmikatu 23 A 5
00130 Helsinki

 Näytä puhelinnumero

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)
Perustuu 2 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Organisaatiokulttuuri ja johtajan henkiset taidot täytä seuraavat tiedot: