Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

ProCom PROFESSIONAL – Johtamisviestinnän ammattilaisuus I Koulutuskokonaisuus

ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry
Yhteenveto
12 kuukautta
1 980 - 2 250 EUR + alv 24 %
Koulutus
Helsinki, Verkossa
Alkavat koulutukset
Helsinki
2 250 EUR
Vuositilaus alk. 1.2.2022

Verkossa
1 980 EUR
Vuositilaus alk. 1.2.2022
Kaksi naista kommunikoivat ja työskentelevät yhdessä

ProCom PROFESSIONAL – Johtamisviestinnän ammattilaisuus I Koulutuskokonaisuus

Johtamisviestinnän koulutuskokonaisuus pureutuu alueille, joilla johtaminen, viestintä, strateginen ajattelu ja asiantuntijuus kietoutuvat yhteen. Strateginen johtaminen, viestinnän suunnittelu ja johtaminen, vastuullisuus, maineenhallinta ja kriisit, muutosviestintä sekä datalla johtaminen – muun muassa näihin kaikkiin saat tuoretta näkökulmaa ja vahvaa osaamista johtamisviestinnän koulutuksessa.

Koulutuskokonaisuuden sisältö ja hyöty

 • Liiketoimintalähtöinen viestintä
 • Viestinnän johtaminen
 • Vastuullisuus ja etiikka
 • Esiintyminen mediassa
 • Organisaatiokulttuuri ja sisäisen viestinnän johtaminen
 • Maineenhallinta ja kriisiviestintä
 • Muutosviestintä
 • Datalla johtaminen – viestinnän mittaaminen ja vaikuttavuus
 • Asiantuntijoiden rooli ja sitouttaminen viestintään

Viestintä on liiketoiminnan ytimessä ja yksi tärkeimmistä tekijöistä organisaatioiden onnistumisessa. Viestintä ja yhteiskuntasuhteet kietoutuvat tiiviisti toisiinsa, ja johtaminen itsessään on viestintää. Viestinnän johtamisen tulee olla strategista, suunnitelmallista ja vaikuttavaa. Suunta on vahvasti myös se, että viestintätiimi rohkaisee ja valmentaa koko organisaatiota vuorovaikutukseen ja vastuulliseen viestintään.

Koulutuspäivissä syvennytään viestinnän rooliin muutoksen kasvun ja muutoksen tekijänä organisaatioissa. Koulutuspäivät tarjoavat työkaluja viestinnän ammattilaisen henkilökohtaiseen kehittymiseen.

Toteutus

Ilmoittautumalla koulutuskokonaisuuteen saat käyttöösi 12 kuukauden opinto-oikeuden ja voit osallistua halutessasi kaikkiin koulutuspäiviin. Vuoden aikana teemasta järjestetään 8 koko päivän koulutusta. Mikäli haluat koulutuksestasi todistuksen, tulee sinun suorittaa vähintään 6 koulutuspäivää sekä tehdä hyväksytysti oppimispäiväkirja, joka palautetaan ProComille siinä vaiheessa, kun koulutukset on suoritettuna. Todistuksessa käy ilmi koulutuskokonaisuutesi teema, laajuus sekä koulutuspäivät.

Vaihtoehtoisesti voit myös ilmoittautua johtamisviestinnän yksittäisiin koulutuspäiviin.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta ProCom PROFESSIONAL – Johtamisviestinnän ammattilaisuus I Koulutuskokonaisuus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus on sinulle viestinnän ammattilainen, joka haluat oppia ymmärtämään viestinnän roolia laaja-alaisesti eri näkökulmista. Saat valmiuksia toimia strategisella tasolla kasvattaen osaamistasi johtamiseen, strategiseen ajatteluun, talousviestintään, vastuullisuuteen ja muutokseen.

12 kuukauden opinto-oikeuden voi hyödyntää:

 • Yksittäinen opiskelija, joka saa oikeuden kaikkiin kahdeksaan koulutukseen.
 • Yksittäinen opiskelija saa viisi päivää suoritettuaan ja oppimispäiväkirjan tehtyään todistuksen. Halutessasi voit sisällyttää valitsemaasi kokonaisuuteen yhden koulutuksen myös toisesta teemasta.
 • Organisaatio, joka ostaa opinto-oikeuden tiimilleen. Organisaatio voi ostaa opinto-oikeuden kahdeksaan koulutukseen esimerkiksi viestintätiimilleen, jolloin koulutuspäivissä voi käydä kuka tahansa tiimin jäsen, kuitenkin niin, että koulutuksissa voi olla yksi organisaation jäsen kerrallaan.

Koulutuspaikka

Paikka riippuu siitä, ostatko luokkahuonekoulutuksen vai online-koulutuksen.

Luokkahuonekoulutuksen ostajalla on mahdollisuus osallistua paikan päällä tai verkkoyhteydellä.

Online-koulutuspakettiin sisältyy ainoastaan verkko-opetus.

Kustannukset

12 kk Luokkahuonekoulutus (osallistuja paikan päällä tai halutessaan online)

 • JÄSENHINTA  2250 € + alv. 24 %
 • NORMAALIHINTA 2990 € + alv. 24 %

12 kk Online-koulutus (osallistuja etäyhteydellä)

 • JÄSENHINTA 1980 € + alv. 24 %
 • NORMAALIHINTA 2650 € + alv. 24 %

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta ProCom PROFESSIONAL – Johtamisviestinnän ammattilaisuus I Koulutuskokonaisuus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry

ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry

ProCom on yhteiskunnallisesti vaikuttava viestinnän ammattilaisten järjestö – verkosto, kehittäjä ja media. ProCom toimii jäsentensä osaamisen kehittäjänä, yhteistyöfoorumina ja alan vaikuttajana. Jäseninä on noin 3 000 viestinnän parissa työskentelevää ammattilaista – tiedottajia, viestintäpäälliköitä, viestintäjohtajia, viestintäalan yrittäjiä ja konsultteja, jotka työskentelevät...


Lue lisää kouluttajasta ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry

Kasarmikatu 23 A 5
00130 Helsinki

 Näytä puhelinnumero

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Haluatko parempia tuloksia?

Kehitä myyntiä ja johtamista, ja saavuta parempia tuloksia Uranon kanssa. Koulutukset järjestetään verkossa tai räätälöidysti paikan päällä.

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta ProCom PROFESSIONAL – Johtamisviestinnän ammattilaisuus I Koulutuskokonaisuus täytä seuraavat tiedot: