Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Haaveiletko arvostetun Aalto MBA for Executives -ohjelman suorittamisesta? Hae MBA-stipendiä 13.6. mennessä!💎

Räätälöidyt viestintäkoulutukset

ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
Kysy lisätietoja
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Koulutus
Räätälöidyt viestintäkoulutukset

Räätälöidyt viestintäkoulutukset

ProCom tarjoaa kattavaa viestintäkoulutusta, jotka on suunniteltu jäsenistön toiveita kuunnellen ja räätälöity viestinnän alan ammattilaisten tarpeisiin. Avoimet koulutukset kokoavat lähes viikoittain yhteen viestinnän ammattilaisia eri organisaatioista ympäri Suomen. Palaute kaikista ProComin koulutuksista on hyvää, vuonna 2020 osallistujista 95 % suosittelee webinaarimuotoisia koulutuksia kollegalleen!

PRO-ohjelmat - päivitä viestintäosaamista avoimissa koulutuksissa

PRO-ohjelmat tarjoavat viestinnän ammattilaisille mahdollisuudet kehittää osaamistaan valitsemallaan aihealueella. Viisi koulutuspäivää sisältävän ohjelman avulla syvennät tietojasi ja taitojasi. Kokonaisuuden käytyäsi saat todistuksen osaamisestasi.

Teemoina: Digitaalinen viestintä – DigiPRO, Markkinointiviestintä – MarComPRO sekä Viestintä liiketoiminnan ytimessä, KasvuPRO.

Räätälöidyt viestintäkoulutukset omalle tiimille - suunnittele ProComin kanssa teille sopiva kokonaisuus

ProCom tarjoaa myö syksittäisille yrityksille tai organisaatiolle omia koulutuskokonaisuuksia – toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Oman organisaation tiimille suunniteltu ja toteutettu koulutuskokonaisuus voi rakentua muutamasta tunnista useampaan päivään ja se voi sisältää niin teoriaa kuin harjoitusta. Aihesisältönä voi olla mikä tahansa viestintäalan kehittymistarve, kuten esimerkiksi somemarkkinointi, vaikuttajamarkkinointi, viestinnän mittaaminen, strateginen viestintä, viestinnän vuosikellon suunnittelu tai vastuullinen viestintä. Kouluttajina toimivat laajan verkoston alan ammattilaiset, joilla on kattava kokemus viestinnän ja markkinoinnin työtehtävistä.

Koulutukset järjestetään tällä hetkellä verkko-opetuksena. ProCom käyttää mm. GoToWebinar-alustaa, Zoomia sekä Teamsiä. Käytössä on myös viihtyisät koulutustilat ProComin toimistolla Helsingin ydinkeskustassa osoitteessa Kasarmikatu 23. Tiloihin mahtuu noin 25 henkilöä, mutta näin pandemia-aikana ProCom ei tarjoa lähiopetusta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Räätälöidyt viestintäkoulutukset, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Räätälöidyt viestintäkoulutukset? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry

ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry

ProCom on yhteiskunnallisesti vaikuttava viestinnän ammattilaisten järjestö – verkosto, kehittäjä ja media. ProCom toimii jäsentensä osaamisen kehittäjänä, yhteistyöfoorumina ja alan vaikuttajana. Jäseninä on noin 3 000 viestinnän parissa työskentelevää ammattilaista – tiedottajia, viestintäpäälliköitä, viestintäjohtajia, viestintäalan yrittäjiä ja konsultteja, jotka työskentelevät...


Lue lisää kouluttajasta ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry

Kasarmikatu 23 A 5
00130 Helsinki

 Näytä puhelinnumero


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Räätälöidyt viestintäkoulutukset täytä seuraavat tiedot: