Strateginen ja operatiivinen vastuullisuus

ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry
Yhteenveto
6 tuntia
Alkaen jäsenhinta
   
Helsinki, Verkossa
Koulutus
Kuvassa ruskeahiuksinen silmälasipäinen nainen katsoo läppärin näyttöä

Strateginen ja operatiivinen vastuullisuus

Koulutuksessa perehdymme vastuullisuuden johtamiseen, tavoitteisiin ja mittaamiseen sekä siihen, miten mittaaminen ja viestintä liittyvät toisiinsa. Opit, miksi yrityksellä ja organisaatiolla pitää olla vastuullisuuspolitiikka ja miten politiikka eroaa code of conductista eli eettisistä ohjeista. Avaamme myös lyhennelmän ESG (Environmental – Social – Governance) sisältöjä ja merkitystä yrityksen vastuullisuutta koskevan suorituskyvyn mittaamisessa. Laadimme askelmerkit organisaation vastuullisuusohjelmatyölle – tämän jakson jälkeen tiedät, miten ohjelma tehdään ja viedään käytäntöön myös teidän organisaatiossanne.

Pureudumme koulutuspäivän aikana tarkemmin kahteen ajankohtaiseen vastuullisuusteemaan tarkemmin erityisesti viestinnän näkökulmasta:

 • Ilmastonmuutos ja uskottava viestintä
 • Yrityksen ihmisoikeusvastuu

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Strateginen ja operatiivinen vastuullisuus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Tämä koulutuspäivä on suunnattu viestinnän asiantuntijoille, tiimeille tai esimerkiksi viestintäjohtajille, jotka haluavat oppia lisää vastuullisuuden johtamisesta, tavoitteista ja mittaamisesta.

Aikataulu

9.00–10.30

 • Organisaation vastuullisuustyön jäsentäminen
 • Vastuullisuuspolitiikasta painopisteisiin ja mittareihin
 • Mitä ESG tarkoittaa ja miten sitä mitataan?

10.45–12.00

 • Ilmastonmuutos ja uskottava viestintä
 • Ilmastokielen lyhyt oppimäärä

12.00–13.00 Lounastauko

13.00–14.15

 • Yrityksen ihmisoikeusvastuu
 • Yrityscase: Nesteen ihmisoikeustyö ja -viestintä,Nina Norjama, Head of Human Rights, Neste

14.15 Kahvitauko

14.30–15.00

 • Askelmerkit organisaatiomme vastuullisuustyön kehittämiseen
 • Fasilitoitu työskentely

Koulutuspaikka

ProComin toimisto tai etäyhteys.

Kouluttaja

Sari Kuvajaon Third Rock Finland Oy:n vastuullisuuspalvelujen johtaja, osakas ja hallituksen puheenjohtaja. Sari on toiminut vastuullisen yritystoiminnan asiantuntijatehtävissä 1990-luvun puolivälistä lähtien ja kuuluu alan edelläkävijöihin Suomessa. Hän on uransa aikana työskennellyt neuvonantajana ja vaikuttajana yritysten ja järjestöjen välimaastossa sekä konsultoinut yrityksiä niiden vastuullisuusstrategiatyössä, sidosryhmäsuhteissa sekä vastuuviestinnässä ja -raportoinnissa. Kuvaja on kokenut tietokirjailija ja kirjoittaja: hän on käsitellyt liiketoiminnan arvoja, etiikkaa ja vastuullisuutta useissa kirjoissaan ja kirjoittamissaan artikkeleissa ja kolumneissa.

Veikko Sajaniemion Third Rock Finland Oy:n ilmasto- ja luontopalvelujen johtava asiantuntija ja osakas. Veikko on toiminut yritysvastuun ja uusiutuvien materiaalien asiantuntijatehtävissä Suomessa ja kansainvälisesti vuodesta 2017. Veikon erityisosaamista on hyödyntää yritysvastuun työkaluja, kuten hiilijalanjälkilaskentaa ja kompensointia, tehokkaiden ilmastotoimien aikaansaamiseksi.

Kustannukset

Luokkahuonekoulutus (osallistuja paikan päällä)

495 eur jäsen / 655 eur ei-jäsen

Online-koulutus (osallistuja etäyhteydellä)

355 eur jäsen / 525 eur ei-jäsen

*hintoihin lisätään alv-osuus 24 %.

Mikäli koulutuspäivään osallistuu organisaatiostasi kaksi henkilöä tai useampi osallistuja, saavat kaikki koulutuksen hinnasta 10 % alennuksen. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Strateginen ja operatiivinen vastuullisuus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry

ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry

ProCom on yhteiskunnallisesti vaikuttava viestinnän ammattilaisten järjestö – verkosto, kehittäjä ja media. ProCom toimii jäsentensä osaamisen kehittäjänä, yhteistyöfoorumina ja alan vaikuttajana. Jäseninä on noin 2 600 viestinnän parissa työskentelevää ammattilaista – asiantuntijoita, viestintäpäälliköitä, viestintäjohtajia, viestintäalan yrittäjiä ja konsultteja, jotka työskentelevät...


Lue lisää kouluttajasta ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry

Kasarmikatu 23 A 5
00130 Helsinki

 Näytä puhelinnumero

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)
Perustuu 2 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Strateginen ja operatiivinen vastuullisuus täytä seuraavat tiedot: