Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Webinaaripäivä tulee jälleen to 23.9. Katso ohjelma ja ilmoittaudu ➡

Tulevaisuuden tapahtumasuunnittelu – parempia tapahtumia nopeammin

ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry
Yhteenveto
1 päivä
330 EUR + alv 24 %
5.10.2021
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus
Tulevaisuuden tapahtumasuunnittelu

Tulevaisuuden tapahtumasuunnittelu – parempia tapahtumia nopeammin

Virtuaalitapahtumien yleistyessä tapahtumien tekeminen on muuttanut muotoaan ja monissa organisaatioissa joudutaan nyt miettimään uudelleen kuinka tärkeimpien kohderyhmien sitouttamista tullaan jatkamaan uudella hybriditapahtumien aikakaudella. Yritysten ja organisaatioiden on löydettävä uusia tapoja tuoda ihmisiä yhteen, vaihtaa ajatuksia ja luoda yhteenkuuluvuuden tunnetta.

Kun tapahtumaa tuotetaan samanaikaisesti live- ja online-yleisölle, korostuvat tapahtuman ennakkosuunnittelun merkitys ja strategisuus entisestään. Tulevaisuuden viestijän on kyettävä ymmärtämään hybriditapahtumien mahdollisuudet ja luomaan erottuvia ja tuloksellisia tapahtumasisältöjä.

Tulevaisuuden tapahtumasuunnittelu on täsmäkoulutus sinulle, joka haluat:

  1. Ymmärtää ja hyödyntää muuttuneen tapahtumaympäristön uudet mahdollisuudet
  2. Oppia tehokkaan ideointiprosessin, jonka avulla luot laadukkaita tapahtumaideoita nopeasti
  3. Oppia rakentamaan tuloksellisia tapahtumakonsepteja ja auttaa omaa yritystäsi erottumaan tapahtumien avulla?

Kaksivaiheisen koulutuksen (2 x 3 tuntia) aikana opit suunnittelemaan uuden ajan tapahtumia yksinkertaisen ja tehokkaan tapahtumasuunnittelumallin avulla. Koulutus toteutetaan käytännönläheisesti suunnittelusprinttinä, jossa kurssilaisten on mahdollista työstää uusia tai tulevia tapahtumiaan kouluttajien ohjauksessa. Koulutuksen jälkeen voit soveltaa oppimaasi omassa yrityksessäsi, uusien ja entistä vaikuttavampien tapahtumien luomiseksi.

Samasta organisaatiosta voi tulla useampi osallistuja, jolloin koulutuspäivän ryhmätyötä pääsee tekemään oman organisaation tapahtuman tiimoilta. Muussa tapauksessa osallistuja saa kouluttajilta esimerkkitehtävän, jota ryhmätyöosuudessa pääsee työstämään. Mikäli yhdestä organisaatiosta tulee kaksi osallistujaa, toinen pääsee mukaan -50 % hinnalla. Koulutukseen mahtuu mukaan 16 ensimmäistä ilmoittautunutta

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tulevaisuuden tapahtumasuunnittelu – parempia tapahtumia nopeammin, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu kaikille viestinnän ammattilaisille, jotka osallistuvat organisaatioidensa sisäisten tai ulkoisten tapahtumien toteuttamiseen ja haluavat laajentaa osaamistaan virtuaalisten ja fyysisten tapahtumakokemusten suunnittelusta.

Kouluttaja

Kouluttaja toimivat Erno Ovaska ja Lasse Sakara Architect of WOW Oy:sta.

Erno Ovaska on yrittäjä, tapahtumasuunnittelija, tuottaja ja kouluttaja, joka on yli 20-vuotisen uransa aikana työskennellyt lukuisten yritysten kanssa kuten mm. Nordic Business, Nordea, Coca-Cola, PwC ja Moët & Chandon sekä kouluttanut satoja tapahtuma-ammattilaisia ympäri maailman.

Erno Ovaska on 14 maassa toimivan Event Design Collectiven sertifioima kouluttaja ja lisensiaatti.

Lasse Sakara on yrittäjä, tapahtumasuunnittelija, musiikillinen tuottaja ja kouluttaja. Lasse Sakara on työskennellyt tapahtuma-alalla yli 20 vuotta ja toiminut tapahtumasuunnittelu- ja koulutustyönsä lisäksi kapellimestarina Antti Tuiskulle, Kaija Koolle ja Pyhimykselle.
Sakara on 14 maassa toimivan Event Design Collectiven sertifioima kouluttaja.

Architects of WOW Oy on 10-vuotias kansainvälinen tapahtumasuunnittelutoimisto, joka auttaa asiakkaittaan suunnittelemaan parempia tapahtumia nopeammin, edistyneitä suunnittelumalleja hyödyntäen.

Kouluttajasta sanottua

“We are very passionate about our product and developing it. In this process AOW´s event design workshops play an essential role each year.” — Jyri Lindén, Nordic Business Forum

“Working with AOW was very inspiring and pleasant. They facilitated Tikkurila's workshop with outstanding professionalism and got the participants to be inspired by our strategy in a completely new way. You could see the professionalism and years of experience in everything they did, not forgetting the smooth cooperation.” — Heidi von Bell, Tikkurila

Kustannukset

Molemmat aamupäivät

  • Etänä osallistuminen, webinaari (jäsenhinta) 330 €
  • Etänä osallistuminen, webinaari (ei jäsenet) 440 €

Hintoihin lisätään alv. 24 %.

Samasta organisaatiosta voi tulla useampi osallistuja, jolloin koulutuspäivän ryhmätyötä pääsee tekemään oman organisaation tapahtuman tiimoilta. Muussa tapauksessa osallistuja saa kouluttajilta esimerkkitehtävän, jota ryhmätyöosuudessa pääsee työstämään.

Mikäli yhdestä organisaatiosta tulee kaksi osallistujaa, toinen pääsee mukaan -50 % hinnalla. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Mikäli suoritat ProComPRO-kokonaisuutta, sisältyy koulutuspäivä kokonaisuutesi hintaan.

Peruutusehdot

Viimeinen peruutuspäivä on kahta viikkoa (14 vrk) ennen tilaisuutta. Mikäli osallistuminen perutaan tämän jälkeen (3–13 vrk ennen tilaisuutta), laskutetaan 50 % tilaisuuden hinnasta. Kaksi (2) arkipäivää ennen tilaisuutta tai sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitetaan koko osallistumismaksun. Osallistujan vaihto koulutukseen on maksutonta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tulevaisuuden tapahtumasuunnittelu – parempia tapahtumia nopeammin? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry

ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry

ProCom on yhteiskunnallisesti vaikuttava viestinnän ammattilaisten järjestö – verkosto, kehittäjä ja media. ProCom toimii jäsentensä osaamisen kehittäjänä, yhteistyöfoorumina ja alan vaikuttajana. Jäseninä on noin 3 000 viestinnän parissa työskentelevää ammattilaista – tiedottajia, viestintäpäälliköitä, viestintäjohtajia, viestintäalan yrittäjiä ja konsultteja, jotka työskentelevät...


Lue lisää kouluttajasta ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry

Kasarmikatu 23 A 5
00130 Helsinki

 Näytä puhelinnumero


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Tulevaisuuden tapahtumasuunnittelu – parempia tapahtumia nopeammin täytä seuraavat tiedot: