Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Vaikuttavan esiintymisen ABC

ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry
Yhteenveto
6 tuntia
330 - 475 EUR + alv 24 %
Koulutus
Helsinki, Verkossa
Alkavat koulutukset
Helsinki
475 EUR
17.8.2022

Verkossa
330 EUR
17.8.2022
ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry

Vaikuttavan esiintymisen ABC

Sinua pyydetään esiintymään. Hihkaisetko ilosta vai alatko välittömästi jännittää? Mieleen voi tulla kokemus mediahaastattelusta, satapäisestä live-yleisöstä, henkilöstötilaisuudesta, virtuaalilähetyksestä studiolta tai tärkeästä neuvottelutilanteesta.

Esiintyminen on oleellinen osa asiantuntijan ja johtajan ammattitaitoa. Onnistuminen ei vaadi poikkeuksellista karismaa, vaan valmistautumista, läsnäoloa, itseluottamusta ja harjoittelua.

Tämä koulutuspäivä auttaa sinua onnistumaan erilaisissa esiintymistilanteissa. Valmennus tarjoilee vinkkejä ja välineitä, joilla saat yleisösi kuuntelemaan, kiinnostumaan, innostumaan ja toimimaan. Parhaimmillaan esiintymistilanne vakuuttaa ja herättää luottamusta sekä auttaa viestin perillemenoa, ja sen myötä organisaatiosi strategisten tavoitteiden toteutumista.

Paneudumme myös mediayhteistyöhön ja haastattelutilanteisiin. Miten saada huomiota, kun ääntä ja mölyä on niin paljon? Miten vakuuttaa ja herättää luottamusta haastattelussa? Mitä sanoa ja olla sanomatta?

Kuten viime ajat ovat osoittaneet, erityisen kipeästi luottamusta herättävää esiintymistä kaivataan kriisin ja epävarmuuden keskellä. Tämän koulutuspäivän jälkeen seisot yleisösi edessä vakaammin myös kriisin horjuttaessa.

KOULUTUKSEN SISÄLTÖ:

  • Vakuuttavan ja luottamusta herättävän esiintymisen elementit
  • Nonverbaalisen viestinnän merkitys ja keinot
  • Mediahaastattelu esiintymistilanteena
  • Kriisitilanteen erityispiirteet
  • Vinkit mieleenpainuvan esityksen suunnitteluun ja toteutukseen

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Vaikuttavan esiintymisen ABC, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Kaikille organisaatioiden viestijöille, asiantuntijoille ja johtajille.

Aikataulu

12.4.2022 09:00 – 12.4.2022 15:00

Koulutuspaikka

ProComin toimisto / Zoom

Kouluttaja

Anna Sorainen on viestinnän ja liikkeenjohdon strateginen neuvonantaja, sovittelija, valmentaja, puhuja ja moderaattori. Hänellä on lähes 30 vuoden kokemus mediasta, viestinnästä ja johtamisesta.

Anna on hiljattain perustanut uuden yhtiön No Draman, joka keskittyy konfliktien ratkaisuun ja sovitteluun, ihmisten ja työyhteisöjen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin sekä strategiseen viestintään. Anna työskentelee johtajien ja asiantuntijoiden kanssa erityisesti vaativissa muutos- ja kriisitilanteissa sekä strategiatöissä. Hän myös käsikirjoittaa ja moderoi kotimaisia ja kansainvälisiä tapahtumia.

Vuonna 2005 Anna perusti oman viestintätoimiston Ground Communicationsin, jossa hän jatkaa edelleen neuvonantajana. Matkan varrelle mahtuvat myös muun muassa McLaren Racing -pesti Kimi Räikkösen mediavastaavana, Olympiakomitean viestintäpäällikön tehtävät ja Publicis Helsinki -mainostoimiston viestintäjohtajuus. Annan ura alkoi Yleisradion TV1:n toimituksista uutis-, ajankohtais- ja urheilutoimittajana.

Anna oli ProCom ry:n puheenjohtaja vuosina 2008 – 2011. Vuonna 2019 hänet valittiin Vuoden viestintäammattilaiseksi ja vuonna 2015 Vuoden puhujaksi Suomessa (Evento Awards). Lokakuussa 2018 hän julkaisi kriisiviestintään ja -johtamiseen keskittyvän kirjan ”SORI – johtaja ja julkisuus kriisissä” (Alma Talent, 2018).

Kustannukset

Luokkahuonekoulutus (osallistuja paikan päällä)

475 eur jäsen / 625 eur ei-jäsen

Online-koulutus (osallistuja etäyhteydellä)

330 eur jäsen / 440 eur ei-jäsen

*hintoihin lisätään alv-osuus 24 %.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Vaikuttavan esiintymisen ABC? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry

ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry

ProCom on yhteiskunnallisesti vaikuttava viestinnän ammattilaisten järjestö – verkosto, kehittäjä ja media. ProCom toimii jäsentensä osaamisen kehittäjänä, yhteistyöfoorumina ja alan vaikuttajana. Jäseninä on noin 3 000 viestinnän parissa työskentelevää ammattilaista – tiedottajia, viestintäpäälliköitä, viestintäjohtajia, viestintäalan yrittäjiä ja konsultteja, jotka työskentelevät...


Lue lisää kouluttajasta ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry

Kasarmikatu 23 A 5
00130 Helsinki

 Näytä puhelinnumero

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Vaikuttavan esiintymisen ABC täytä seuraavat tiedot: