⏲️ MBA-stipendin hakuaika päättyy 14.6. – vielä ehdit hakea stipendiä! »

Koulutus
Ei arviointeja

Viestintäseminaari ProCom-päivä

Kesto
1 päivä
Kesto
1 päivä
Kysy lisätietoja koulutuksesta! 👍

Viestintäseminaari ProCom-päivä

ProCom-päivä 2023

ProCom-päivän teema on vaikuttava viestintä

ProCom-päivä on ollut vuodesta toiseen iloinen kesän aloituksen merkki viestintäammattilaisille ja erityisen tärkeä tilaisuus kollegojen tapaamiseen ja uusien tuttavuuksien luomiseen. 

ProCom-päivä keskittyy viestintäalan kaikkein keskeisimpään kysymykseen: miten viestinnällä voidaan vaikuttaa ja millaista on vaikuttava viestintä?

Haemme vastausta valovoimaisten puhujien ja kiinnostavien esimerkkien myötä. Vaikuttavaa viestintää lähestytään kolmesta näkökulmasta:

  • Yhteiskunnallisen viestinnän ja lobbauksen kautta
  • Sosiaalisen median vaikuttajien kautta
  • Informaatiovaikuttamisen ja disinformaation kautta

Poikkeukselliset vuodet ovat nostaneet viestinnän roolia ja arvostusta. Pandemia ja Ukrainan sota ovat lisänneet kansalaisten tiedon tarvetta, ja yritykset, viranomaiset ja järjestöt ovat vastanneet kysyntään. Viestintään on otettu mukaan entistä enemmän mukaan myös asiantuntijoita sekä sosiaalisen median vaikuttajia, joiden rooli esimerkiksi koronaviestinnässä oli huomattava.

Vastuullisuuden ja läpinäkyvyyden aikakausi suosii organisaatioita, joilla on tunnistettava tarkoitus ja vahva maine. Tämä vaatii vaikuttavaa viestintää eli näkemyksien, mielipiteiden ja todennetun tiedon esiintuomista.

Viestinnällä voi olla myös kyseenalaisia motiiveja. Väärää tietoa voidaan julkaista ja jakaa tietoisesti tai tiedostamatta. Disinformaatiota hyödyntävät sekä valtiolliset toimijat että poliittiset ryhmät, ja niillä pyritään vaikuttamaan mm. vaalituloksiin. Kevään eduskuntavaalit ajankohtaistavat teeman myös Suomessa.

ProCom-päivässä julkistetaan myös ProComin vertaisarvioidun julkaisusarjan ProComma Academicin uusin teos Vaikutusvaltainen viestintä, jonka artikkelit pureutuvat sosiaalisen median vaikuttajiin, ajatusjohtajiin ja viestijöihin. Kirjan päätoimittavat Hanna Reinikainen ja Salla-Maaria Laaksonen.

ProCom-päivän Hilton Helsinki Strandissa juontaa toimittaja Jussi-Pekka Rantanen. Ohjelma vahvistetaan myöhemmin. 

Seminaarin jälkeen pääsemme vaihtamaan vapaalle cocktai-iltajuhlan merkeissä, jolloin jaamme myös vuoden 2022 viestintäpalkinnot. Iltajuhla sisältyy seminaarin hintaan.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Viestintäseminaari ProCom-päivä, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Viestijöille suunnattu vuoden päätapahtuma.

Aikataulu

1.6.2023 09:00 – 19:00

Koulutuspaikka

ProCom-päivä pidetään Hilton Helsinki Strandissa.

Tapahtumaan voi osallistua myös etänä ammattistriimauksen välityksellä.

Kustannukset

Hybridiosallistuminen: 440 € jäsenille, muille 545 €

Online-osallistuminen: 390 € jäsenille, muille 495 €

Osallistuminen paikan päällä (LOPPUUNMYYTY): 590 € jäsenille, muille 695 €

*hintoihin lisätään alv-osuus 24 %.

Ryhmätarjous: Voit ilmoittaa organisaatiostasi kolme osallistujaa ProCom-päivään kahden hinnalla. Ilmoita osallistujat samalla ilmoittautumislomakkeella ja merkitse ilmoittautumislomakkeen lisätietokenttään "ryhmätarjous 2/3". Ilmoittautumislomakkeella ennen maksutietoja on lisää uusi osallistuja -painike, jolla saat lisättyä samalle lomakkeelle useamman osallistujan yhteystiedot.

Suuremmissa ryhmissä kysy räätälöity tarjous.

Huomioithan hybridi- ja live-lipun eron. Hybridilipulla saat mahdollisuuden osallistua Hilton Helsinki Strandissa normaaliin tapaan keskipäivän rinnakkaissessioihin, lounas- ja verkostoitumistaukoihin sekä iltatilaisuuteen. Aamu- ja iltapäivän keynote-alustukset puolestaan seuraat suurilta näytöiltä pääsalin viereisessä salissa. Lue lisää hybridi- ja live-lipun eroista verkkosivuilta. 

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Viestintäseminaari ProCom-päivä? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.
ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry
Kasarmikatu 23 A 5
00130 Helsinki

ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry

ProCom on yhteiskunnallisesti vaikuttava viestinnän ammattilaisten järjestö – verkosto, kehittäjä ja media. ProCom toimii jäsentensä osaamisen kehittäjänä, yhteistyöfoorumina ja alan vaikuttajana. Jäseninä on noin 2 600 viestinnän parissa työskentelevää ammattilaista – asiantuntijoita, viestintäpäälliköitä, viestintäjohtajia, viestintäalan yrittäjiä ja konsultteja, jotka työskentelevät...

Lue lisää kouluttajasta ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu