Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

Arvioinnit aiheesta Projekti-Instituutti

Keskiarvo: 4,3

Perustuu 547 arviointiin

Henna Pietilä, Elenia Palvelut Oy
(5)
Hyvä kouluttaja ja sisältö, toteutus toimi hienosti etänäkin. Selkeästä ja toimivasta työkalusta myös plussaa.
Marianne Rantanen, ATR Soft Oy
(4)
Hyviä näkökulmia tiimin johtamiseen, Koulutuksessa käytiin paljon muitain asioita, kuin itseohjautuvaan tiimiin liittyviä, mikä oli positiivinen yllätys. Hyviä harjoituksia ja koutuksen rakenne oli sellainen, että päivät menivät todella nopeasti aiheeseen keskittyen.
Andreea Salomaa, Kiwa Inspecta
(5)
Loistava kouluttaja, hyvät itseopiskelumateriaalit
Simo Taitto, Inspeca Tarkastus Oy
(4)
Sisältö oli tarkkaan mietty ja koulutualusta erinomainen. Kouluttajalla oli homma todella hyvin hallussa.
Jaana Juvonen, HSL
(5)
Erittäin onnistunut kokonaisuus, materiaalit selkeitä ja kattavia, kouluttaja selväsanainen ja erittäin pätevä. Koulutus sopi sekä aloittelijoille kuin hieman kokeneemmillekin.
Kati Vainio
(5)
Hyödyllinen koulutus; teoriaa ja käytäntöä sopivassa suhteessa. Kiitos paljon!
Veikko Mäkelä
(4)
Koulutus antoi hyvän yleiskuvan ketterään salkunhallintaa liittyvistä osa-alueista. Monet ketteryyden käsitteet toki olivat minulel tuttuja, mutta joitain hyviä uusia vinkkejä kurssi antoi, mm. priorisointiin. Toki olosuhteiden pakosta koulutus jäi aavistuksen suppeaksi, mutta verkkototeutus toimi kuitenkin yllättävän hyvin. Kiitos myös aktiivis...
Näytä kokonaan
Milla Ranta
(4)
Koulutuksesta tai mielestäni hyvän yleiskuvan ketterästä salkunhallinnasta, ja se herätti ajatuksia mihin tulee kiinnittää huomiota ja mitä painottaa, kun suunnittelee ketterien toimintamallien soveltamista omassa organisaatiossa.
Ilpo Tanskanen, ABB Oy
(4)
Kiitos hyvästä koulutuksesta. Koulutuksessa tuli hyvin läpikäytyä projektisalkun hallinnan kannalta olennaiset asiat ja pääsimme myös tekemään muutaman harjoituksen kuinka salkkuun voi hakea uusia projekteja. Vaikka projektien parissa olenkin työskennellyt, tämä kokonaisvaltainen salkunhallinta oli uusi asia jota tulin kurssille opiskelemaan ja...
Näytä kokonaan
Mikko Väisänen, Netox Oy
(4)
Koulutus oli hyvä ja tukee hyvin valmistautumista sertifiointikokeeseen. Antaa valmiudet itseopiskeluun.
Nina Miido, Salon kaupunki
(5)
Koulutuksessa käytiin läpi projektityön olennaisimmat sisällöt sekä kriittiset vaiheet tiiviissä, mutta helposti seurattavassa paketissa. Koulutuksesta sai erittäin hyviä ja helposti käyttöön otettavia käytännön ohjeita projektin toteuttamisen kaikkiin vaiheisiin. Koulutuksen myötä muodostui selkeämpi kuva projektin kokonaisuudesta. Ryhmätöiden ...
Näytä kokonaan
Päivi Tervo, Analyste Oy
(5)
Kiitos hyvästä koulutuksesta ! 2 hyvin jäsenneltyä ja tiivistä koulutuspäivää, sain hyvin eväitä ja uusia näkökulmia projektityöhön.
Nimim. Aina valmiina oppimaan
(3)
Hyvä kattaus perusteisiin - mukaan tarttui paljon sellaista, jota uskon voivani soveltaa käytännön työssäni. Erityiskiitokset työkalupohjista! Kehittämiskohde: kun koulutuksen kuvauksessa mainitaan, että "Ymmärrät mm. mikä rooli on tavoitteellisuudella, suunnitelmallisuudella, projektin edistymisen seurannalla ja ohjaustoimenpiteillä projekte...
Näytä kokonaan
Jani Pelto, Vaisala Oyj
(4)
Erinomainen koulutus sertifiointiin valmistautuville. Käytännön tehtäviä ja esimerkki kysymyksiä, joiden avulla hahmottaa paremmin sertifiointikokeen eri tyyppiset kysymykset ja miten niihin on ajateltu vastattavan.
Petra Kurtti
(4)
Kouluttaja osasi esitellä asiakokonaisuudet hyvin, ja purkaa syntyneet esimerkkikysymykset teorian ja viitekehyksen kautta.
Ossi Hahtela, Vaisala
(4)
Kurssi antoi hyvät valmiudet valmistautua IPMA-C sertifiontikokeeseen. Kurssin materiaali ja harjoitustehtävät olivat laajuudeltaan ja vaativuudeltaan sopiva. Myöhempää itseopiskelua varten jäi hyvät eväät.
Minna
(4)
Koulutus oli hyvä, harjoituksia olisi voinut olla enemmän.
Hannu Sairanen
(4)
Koulutuksessa oli mielenkiintoista huomata, että eri alojen ihmiset törmäävät projekteissaan samoihin asioihin. En ollut tajunnutkaan, miten samanlaisia hyvinkin erilaiset projektit loppupeleissä ovat. Tämä tuli esille myös harjoitustehtävissä. Ylipäätään valmennus herätti yhdistämään monta hyvää käytäntöä projektijohtamisen yleisiin käytäntöihi...
Näytä kokonaan
Tomi Öster
(5)
Erittäin hyvä ja tehokas paketti projektin johtamisen osa-alueista. Hyvän rakenteen takia helppo sisäistää. Antaa hyvät valmiudet sertifikaattiin ja osaamisen syventämiseen.
Heikki Pesonen, Kemijoki Oy
(5)
Pienellä panostuksella pääsi nopeasti sisään projektipäälliköiden tärkeimpiin työkaluihin.
Karoliina Waegelein, Kuusakoski Oy
(4)
Paljon hyödyllistä tietoa tiiviissä paketissa. Kurssi antaa todella hyvät eväät vaativampien projektien vetämiseen. Harjoitusten (kotona tehtävien) tekoon kannattaa varata aikaa.
Sami Kivimäki, Helen Oy
(5)
Mielestäni kurssi oli antoisa ja mielenkiinto saatiin pysymään aiheessa erinäisten ryhmätöiden ansiosta.
Tuomas Salonen
(5)
Koulutus toi selkeästi ja jäsennellysti esille projektijohtamisen perusasiat. Käytännönläheinen ja ryhmätyötä hyödyntävä koulutustapa auttoi ymmärtämään asiat syvällisesti. Koulutuksesta sain mielestäni vahvan pohjan, jonka päälle rakentaa, ja lisäksi itsevarmuutta omien projektien johtamiseen.
Suvi Mäkinen, Elenia Palvelut Oy
(5)
Kurssi oli mielenkiintoinen. Kouluttaja esitti asiat hyvin ja sain opiskelijat pysymään hereillä. Koulutus hyvin suunniteltu, tehtiin sopivassa suhteessa ryhmätöitä ja luento-opiskelua. Asiat selitettiin selkeästi ja havainnollistettiin arkikielellä niin, että ne oli mahdollista ymmärtää.
Tero Penttilä, Framery Oy
(3)
+Uusien asioiden oppiminen: tavoitepuu, projektinryhmän osallisten roolien tarkentaminen, muutos/poikkeama, sidosryhmä-analyysit, ositustekniikat, Parkinsonin laki, aikataulun edistymisen raportointi +Osallistava tapa koulutuksessa +Paljon ja hyvät materiaalit -Keskittyminen "perinteisiin" projektinjohtamisen keinoihin (mm. ketterät mallit...
Näytä kokonaan
studentum.fi
Koulutusvinkkejä suoraan sähköpostiisi?
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla! Saat koulutusvinkkejä ja tietoa ajankohtaisista teemoista osaamisen kehittämisen saralla.