Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Arvioinnit aiheesta Projekti-Instituutti

Keskiarvo: 4,3

Perustuu 572 arviointiin

Elina Muuri
(5)
Koulutus antaa hyvät eväät jo hetken toimineelle ja aloittavalle projektipäällikölle. Asioiden läpikäynnillä saa uusia ajatuksia ja huomioitavia kohtia.
Josefina Riuttala, projektikoordinaattori, Tampereen kaupunki
(5)
PM Master-valmennusohjelma lisäsi ymmärrystä projektikulttuurin kehittämisestä laaja-alaisesti eri osa-alueiden kautta aina salkunhallinnasta ihmisten johtamiseen muutoksessa sekä omasta itsestään. Valmennusohjelma laittoi omat ajatukset raksuttamaan ja tarjosi monia ahaa-elämyksiä matkan varrella. Soveltamaan saatua antia pääsi jo valmennusohje...
Näytä kokonaan
John Forsell, Merima Oy
(5)
Matti ja Mia hoitivat ammattimaisesti ja asiantuntevasti koulutuksen. Sisältö oli mielekästä ja laadukasta, koulutuspäivät hyvin järjestettyjä. Pidin vierailevista esiintyjistä. jotka toivat käytännön näkökulmasta asioita hyvin esiin. Suosittelen koulutusta kaikille projektitoiminnassa mukana oleville.
Tanja Pursiainen, Istekki Oy
(5)
Erittäin hyödyllinen omassa työssäni, varsinkin aloittelevana PMO asiantuntijana antoi minulle paljon eväitä PMO:n kehittämiseen.
Tia Melava, 2M-IT
(5)
Koulutus oli todella hyvä ja antoisa. Sisältö oli aika laaja, joka aiheutti ajoittain kiireen tunnun. Ehkä koulutuspäiviä voisi lisätä, jotta kaikki tärkeät asiat ehdittäisiin rauhassa käydä läpi. Ryhmätöitä oli mukavasti ja olisi voinut olla tietysti enemmänkin. Olisi myös kiinnostanut kuulla muiden kehitystöiden etenemisestä jo koulutuksen ai...
Näytä kokonaan
P. Anttila, VM
(4)
Koulutus oli hyvä. Sain siitä hyvät perustiedot projektinhallinnasta. Olisin kaivannut enemmän käytännön esimerkkejä kouluttajalta mm. projektien aikatauluttamisesta. Materiaali oli hyvin jäsennelty ja itseopiskelu sujui niiden pohjalta erinomaisesti.
Elisa Okkonen, Gold&Green Foods Oy
(3)
Projektityön perusteet verkkovalmennus opettaa perustiedot projekteista. Hankaluus on se, että projekteja on niin monenlaisia, että kun liikutaan yleisellä tasolla, niin on välillä vaikeaa yhdistää asioita omaan työhön.
Teija Aaltonen, Fastems Oy Ab
(4)
Hyvä kurssi, verkkomuotoinen toteutus jopa yllättävän hyvä (livenä olisi ehkä saanut joistain asioista enemmän irti, kun olisi ollut mahdollisuus kysyä saman tien mieltä askarruttavista asioista). Jotkut projektinjohtamisen työkaluista ovat tosi teoreettisen tuntuisia - ehkä näitä koulutuksia pitäisi hieman suunnata erityylisille projekteille (e...
Näytä kokonaan
ANS Finland
(3)
Yleishyödyllinen aloitteleville ja ehkä kokeneimmillekin konkareille. Koulutuksessa olisi voinut olla vielä jokin konkreettinen hyöty. Esimerkiksi ohjeet ja taulukko miten kannattaa tehdä ja mihin kannattaa kiinnittää huomioita kun tekee vaikka ositusmatriisia. Seuraavalla kerralla kun tarvitsee tehdä jotain vastaavaa niin ei todennäköisesti ol...
Näytä kokonaan
Jussi Kimmo, Kouvolan kaupunki
(4)
Olen tyytyväinen koulutuksen antiin.
Heli Parikka
(4)
Hyödyllinen koulutus, jostai sai hyviä perustietoja ja työkaluja projektointia varten.
Topi Suomalainen
(4)
Opetusta ja itseopiskelua oli sopivassa suhteessa. Harjoituspalaute oli hyvä asia. Sertifiointitiedon olisin jättänyt vielä vähemmälle ajalle.
Raine Toivonen, DelSiTech Oy
(4)
Koulutuksessa käytiin läpi projektityön keskeisiä asioita IPMA määritelmien mukaan. Kouluttaja oli osaava ja selitti asiat ymmärrettävästi. Harjoitusten kautta saatiin hyvä ymmärrys projektityön vaiheista, rakenteesta ja vaatimuksista. Samalla sivuttiin myös muutamia keskeisiä työkaluja.
Ville Niemi
(4)
Varsin mainio, ei moitittavaa
Steerprop
(4)
Kouluttaja oli todella hyvä
Juha Jusi, Steerprop Oy
(5)
Hyvä ja informatiivinen koulutus. Vetäjä piti koulutuksen mielenkiintoisena erityisesti käytännön esimerkeillä. Ei ollut yhtään tylsää hetkeä, joka on kyllä harvinaista.
Mikael Johansson, CSC - Tieteen tietotekniikan keskus Oy
(5)
Koulutus sisälsi juuri oikean määrän ja aihevalikoiman kaksipäiväistä peruskurssia ajatellen. Teoria ja tehtävät toimivat mainiosti yhteen. Kouluttajan luentotyyli oli rauhallinen ja samalla innostava. Käytännön esimerkit havainnollistivat käsitteitä kiitettävällä tavalla.
Jenna Hailikari
(5)
Kouluttaja oli todella hyvä. Hän puhui selkeästi, mielenkiintoisesti ja käytti hyviä esimerkkejä. Käytännön tehtäviä tehtiin juuri sopivin väliajoin ja ne olivat mielestäni hyviä erityisesti näin etänä pienellä porukalla, kun jokainen käytti omaa käynnissä olevaa projektiaan esimerkkinään. Näin opetettavat asiat konkretisoituivat oikein kivasti.
Maija Svenfelt, Oy Raisoft Ltd
(5)
Loistava koulutus. Luennoitsija erinomainen, kävi asiat selkeästi läpi ja rauhallisesti, selvensi asioita hyvillä esimerkeillä. Koulutus oli vuorovaikutteinen ja toimi etänä hyvin. Asiat selkeytyivät ja sain käyttöön mallit, jotka voin ottaa suoraan käyttöön omassa työssäni. Hienoa myös Wolt-krediitit!
Molla Peltonen, ANS Finland
(5)
Koulutus oli hyvin toteutettu ja sisällöllisesti erittäin antoisa. Paljon antoivat myös keskustelut muiden osallistujien kanssa. Kouluttajat olivat erittäin asiantuntevia ja heitä oli ilo kuunnella. Suosittelen koulutusta lämpimästi kaikille projektitoiminnan kehittämisestä kiinnostuneille.
Susan, Fortum Oyj.
(5)
Huippu hyvät ammattilaiset kouluttamassa, joilla pitkä käytännön kokemus aiheesta. Osallistujien kanssa syntyi hyvä ryhmähenki ja käytännön esimerkeissä oli hienoa heittäytymistä. Ehdottomasti paras koulutus, johon olen osallistunut.
Hilkka Pöyhönen, HY
(4)
Hei, pidin koulutusta laadukkaana ja hyvin järjestettynä. Suuri hyöty tuli siitä, että pystyi reflektoimaan teoriaa ja muiden kokemuksia oman organisaation tilanteeseen. Pientä harmia aiheutti korona, minkä vuoksi yksi jakso toteutettiin etänä. Sillehän ei voinut mitään, mutta anti jäi ohuemmaksi. T: Hilkka
Nina Orvola
(5)
Koulutus antaa laajan ja kattavan kun organisaation kehitystoiminnan johtamiseen. Erityisesti arvostin painotusta muutoksen ja ihmisten johtamiseen, koska se on tässä teemassa haastavin ja aina vastaan tuleva kokonaisuus.
Sanna Verho, CGI Suomi Oy
(4)
Koulutus herätti osin ajattelemaan asioita ja osin vahvisti omia käsityksiä, mutta kokonaisuutena se antoi paljon työkaluja ja ajatuksia jatkaa oman organisaation kehittämistä. Suuri merkitys on verkostoitumisella ja sen toteaminen, että organisaation koosta ja kypsyystasosta huolimatta niissä on kuitenkin keskenään paljon yhteisiä elementtejä j...
Näytä kokonaan
Niko Finnilä
(5)
Sain valmennuksesta paljon uutta tietoa, näkökulmaa ja työkaluja PMO työskentelyyn sekä johtamiseen. Voin suosilla PM Master koulutusta jos haluat syventää projektiosaamistasi tai työskentelet PMO-tehtävässä.
studentum.fi
Tilaa uutiskirjeemme
Saat koulutusvinkkejä, tarjouksia ja uutisia suoraan sähköpostiisi.