Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Miten työpaikallasi opitaan uutta? 🧩 Vastaa kyselyyn ja voita leffaliput ➡

IPMA C sertifiointivalmennus | sertifioitu projektipäällikkö

Projekti-Instituutti
Yhteenveto
2 päivää
1 500 EUR + alv 24 %
Koulutus
Vantaa, Verkossa
Alkavat koulutukset
Vantaa
1 500 EUR
9.3.2022

Vantaa
1 500 EUR
10.5.2022

Verkossa
1 500 EUR
20.1.2022

Verkossa
1 500 EUR
13.4.2022
IPMA C -sertifiointivalmennus

IPMA C sertifiointivalmennus | sertifioitu projektipäällikkö

Valmennuksessa opit projektinhallinnan keskeisimmät menetelmät ja harjoitusten kautta saat hyvän perustan soveltaa niitä käytännössä. Valmennuksessa tutustutaan projektin johtamisen osaamisalueisiin IPMA:n jäsentelyn (Individual Competence Baseline 4.0 (ICB) avulla. Valmennus antaa sinulle hyvät eväät suorittaa IPMA C-tason sertifikaatti. 

Koulutuksen työskentelytavat

Kokenut valmentaja perehdyttää sinut aiheeseen sekä ohjaa keskustelujen lisäksi runsaasti konkreettisia menetelmä- ja laskentaharjoituksia projektin suunnittelun ja ohjauksen eri vaiheisiin. Osallistujat saavat kotitehtäviä omatoimista harjoittelua varten sekä harjoituskokeen. IPMA C -sertifiointikokeeseen menevien tulee varata riittävästi aikaa omatoimiseen harjoitteluun ja kertaamiseen ennen koetta.

  Kiinnostuitko koulutuksesta?

  Jos haluat lisätietoa aiheesta IPMA C sertifiointivalmennus | sertifioitu projektipäällikkö, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

  Kohderyhmä

  Projektipäälliköt ja muut projektityön ammattilaiset, jotka ovat jo keränneet muutaman vuoden verran kokemusta projektinhallinnasta, projektin johtamisen tehtävistä ja haluavat todentaa osaamisensa kansainvälisesti tunnustetulla IPMA:n C-tason sertifikaatilla. IPMA C sertifioitumistilaisuuden järjestää Projektiammattilaiset ry., jonka sivulla oleviin IPMA C-tason sertifiointivaatimuksiin on suositeltavaa tutustua etukäteen.

  Huomaathan, että sertifiointiin vaaditaan vähintään kolmen vuoden kokemus normaalien projektien johtamisesta tai vähintään kolmen vuoden kokemus vastuullisessa projektinjohdollisessa roolissa projektipäällikön apuna vaativassa projektissa viimeisen kuuden vuoden ajalta.

  Tutkinto, todistus ym.

  Valmennuksen päätteeksi saat digitaalisen osaamismerkin, jonka voit julkaista esimerkiksi LinkedIn -profiilissasi.

  Kustannukset

  1500 € (+ alv)

  Jos organisaatiostanne ilmoittautuu:

  2 henkilöä / alennus -10% per osallistuja

  3-4 henkilöä / alennus -15% per osallistuja

  Osallistumalla ansaitset 5 000 Finnair Plus -pistettä!

  Projekti-Instituutti

  Projekti-Instituutti on projektityön kehittäjä

  Leipälajimme on projektityön ja projektitoiminnan kehittämisen sekä ketterän kehittämisen valmennukset, osaamisen arvioinnit sekä sertifiointi.  Jos organisaatiossanne tehdään projekteja tai kehitetään toimintaa, löytyy koulutuskalenteristamme oikeat projektitoiminnan ja ketterän kehittämisen valmennukset sinulle ja kaikille organisaationne projekti- tai kehittämistyöhön osallistuville. Valmennamme yli 30 vuoden kokemuksella organisaatioiden...


  Lue lisää kouluttajasta Projekti-Instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

  Yhteydenottopyyntö

  Haluatko tietää lisää koulutuksesta IPMA C sertifiointivalmennus | sertifioitu projektipäällikkö? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

  Yhteystiedot : Projekti-Instituutti

  Projekti-Instituutti

  Metsänneidonkuja 6
  02130 Espoo

   Näytä puhelinnumero
  www.projekti-instituutti.fi


  Arvioinnit

  Keskiarvo: 4,2

  Perustuu 97 arviointiin

  Teemu Kolkka, Pesmel Oy
  Koulutuksen harjoitustehtävät ja niiden kautta keskustelu oli oppimismielessä todella positiivinen ja asiat ymmärrettäväksi tekevä. Vielä enemmän case-esimerkkejä ja käytäntöä olisin kaivannut. Ehkä enempi sitä kuin siinä alussa aikaa käytettiin lähes 2h sertifiointiprosessiin ja mitä mistäkin löytyy. Se pitäisi olla jokaisen osallistujan vastuu...
  Näytä kokonaan
  Antti Seppänen, KEHA-keskus
  Projektipäällikkö kurssin sisältö oli juuri sitä mitä nyt työn osalta ajattelinkin tarvitsemani. Paljon asiaa ja paljon vielä luettavaa/opiskeltavaa. Materiaalia on paljon ja opettaja osasi hyvin poimia oleellisia asioita käsiteltäväksi vaaditussa ajassa. Tauotus oli oikea-aikaista ja paikallaan. Ainoa pieni kehitettävä asia liittyi esitysmat...
  Näytä kokonaan
  Steerprop
  Arvioinnit
  Arvioinnit
  (4,2)
  Perustuu 97 arviointiin
  Näytä koulutuksen arvioinnit
  Arvioinnit kouluttajasta
  (4,3)
  Perustuu 501 arviointiin
  Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
  Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

  Investoi koulutusseteleihin!

  Hanki nyt koulutusseteleitä ja saat vuoden lisäaikaa koulutuspäätöksille. Koulutusseteleillä saat myös koulutukset edullisemmin kuin yksittäin tilattuna.

  Ota yhteyttä

  Saadaksesi lisätietoa aiheesta IPMA C sertifiointivalmennus | sertifioitu projektipäällikkö täytä seuraavat tiedot: