Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

PM Master® -valmennusohjelma projektitoiminnan kehittäjille ja PMO-ammattilaisille

Projekti-Instituutti
Yhteenveto
8,5 päivää
6 700 EUR + alv 24 %
29.1.2021
   
Lähiopetus
Pääkaupunkiseutu
Koulutus
PM MasterⓇ -valmennusohjelma projektitoiminnan kehittäjille ja PMO-ammattilaisille

PM Master® -valmennusohjelma projektitoiminnan kehittäjille ja PMO-ammattilaisille

Oletko projektitoimiston asiantuntija tai johtaja, projektisalkunhallinnan tehtävissä toimiva tai onko projektitoiminta ja sen kehittäminen muuten sinulle tuttu?

PM Master™ -projektitoimintakoulutus antaa sinulle valmiudet kehittää organisaatiosi projektinjohtamismalleja ja projektisalkunhallintaa sekä johtaa ja tukea strategiaa toteuttavaa muutosta organisaatiossa. Osallistujat syventävät myös erilaisten ihmisten johtamisen ja motivoimisen sekä viestinnän ja vuorovaikutuksen taitojaan.

Valmennusohjelman toteutus

Ohjelmaan kuuluu puolen päivän orientaatiotilaisuus sekä 4 kahden päivän valmennusjaksoa. Valmennuspäivien aikana käsittelemme projektikulttuurin kehittämisen eri osa-alueita asiantuntijavalmentajien johdolla keskustellen ja pienryhmissä työstäen. Valmennuspäivillä vierailee myös casepuhujia kertomassa kokemuksistaan projektitoiminnan kehittämisestä edustamissaan yrityksissä.

Osallistujat valmistautuvat kunkin valmennusjakson aiheisiin ennakkotehtävien ja -keskustelujen avulla helppokäyttöisessä REAL-verkkotyötilassa. Valmennusjaksojen välissä he myös vievät oppimiaan asioita käytäntöön tai eteenpäin kehitettäväksi omassa organisaatiossaan sekä työstävät projektitoiminnan kehittämistyötään, joka myös muodostaa osan CPMO -sertifioinnista.

PM Master -projektitoimintakoulutuksen tavoitteet ja hyödyt

Valmennusohjelma antaa osallistujille valmiudet kehittää organisaation projektinjohtamismalleja, projektisalkunhallintaa ja kehitystoimintaa sekä projektiliiketoimintaa nykyaikaisilla toimintamalleilla.

Tärkeä osa valmennusta on auttaa osallistujia johtamaan ja tukemaan strategiaa toteuttavaa muutosta organisaatiossa. Osallistujat syventävät myös erilaisten ihmisten johtamisen, motivoimisen sekä vuorovaikutuksen taitojaan. Valmennusohjelman yhteydessä on mahdollisuus suorittaa Certified PMO Manager -sertifikaatti (CPMOⓇ).

PM Master -valmennusohjelmaan osallistumalla...

  • laajennat näkemystäsi ja kykyäsi kehittää organisaatiosi projektikulttuuria ja johtaa muutosta
  • kasvatat projektijohtamisen ja -salkunhallinnan tietämystäsi sekä kykyäsi soveltaa niitä strategian toteuttamisessa tai projektiliiketoiminnassa
  • kehität omaa johtajuuttasi muuttuvassa ja vaativassa sidosryhmäympäristössä
  • vahvistat valmiuksiasi toimia vastuullisissa tehtävissä organisaation projektitoimistossa (PMO)
  • saat käsityksen kansainvälisten standardien (ISO 21500, IPMA, OGC, PMI) soveltamisesta organisaation projektitoimintaan
  • suoritat samalla halutessasiCertified PMO Manager -sertifikaatin
  • jaat kokemuksia ja parhaita käytäntöjä muiden osallistujien kanssa

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta PM Master® -valmennusohjelma projektitoiminnan kehittäjille ja PMO-ammattilaisille, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

PM Master™ -valmennusohjelma on tarkoitettu projektitoimiston asiantuntijoille ja johtajille, projektisalkunhallinnan tehtävissä toimiville ja projektitoiminnan kehittämiseen osallistuville henkilöille. Valmennusohjelma antaa osallistujille valmiudet kehittää organisaation projektinjohtamismalleja ja projektisalkunhallintaa sekä johtaa ja tukea strategiaa toteuttavaa muutosta organisaatiossa. Osallistujat syventävät myös erilaisten ihmisten johtamisen ja motivoimisen sekä viestinnän ja vuorovaikutuksen taitojaan.

Kustannukset

Valmennusohjelman hinta on 6700 €, julkisten organisaatioiden osallistujille 6300 €. 

ABC Projektimalli-asiakkaat saavat 10% alennuksen hinnasta.

Osallistumalla ansaitset 15 000 Finnair Plus -pistettä!

Hintaan sisältyvät lähiopetuspäivät, koulutusmateriaalit, etäopiskelun ohjaus, projektitöiden ohjaus, lähiopetuspäivien lounas- ja kahvitarjoilut sekä internaattijaksoilla myös illallinen. Hintaan eivät sisälly yöpymiskulut internaattijaksoilta.

Projekti-Instituutti

Projekti-Instituutti  – projektijohtamisen koulutusta ja konsultointia.

Projekti-Instituutti on projektityön kehittäjä

Leipälajimme on projektityön ja projektitoiminnan kehittämisen sekä ketterän kehittämisen valmennukset, osaamisen arvioinnit sekä sertifiointi.  Jos organisaatiossanne tehdään projekteja tai kehitetään toimintaa, löytyy koulutuskalenteristamme oikeat projektitoiminnan ja ketterän kehittämisen valmennukset sinulle ja kaikille organisaationne projekti- tai kehittämistyöhön osallistuville. Valmennamme yli 30 vuoden kokemuksella organisaatioiden...


Lue lisää kouluttajasta Projekti-Instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää koulutuksesta PM Master® -valmennusohjelma projektitoiminnan kehittäjille ja PMO-ammattilaisille? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot : Projekti-Instituutti

Projekti-Instituutti

Metsänneidonkuja 6
02130 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.projekti-instituutti.fi


Arvioinnit

Keskiarvo: 4,5

Perustuu 20 arviointiin

Molla Peltonen, ANS Finland
(5)
Koulutus oli hyvin toteutettu ja sisällöllisesti erittäin antoisa. Paljon antoivat myös keskustelut muiden osallistujien kanssa. Kouluttajat olivat erittäin asiantuntevia ja heitä oli ilo kuunnella. Suosittelen koulutusta lämpimästi kaikille projektitoiminnan kehittämisestä kiinnostuneille.
Susan, Fortum Oyj.
(5)
Huippu hyvät ammattilaiset kouluttamassa, joilla pitkä käytännön kokemus aiheesta. Osallistujien kanssa syntyi hyvä ryhmähenki ja käytännön esimerkeissä oli hienoa heittäytymistä. Ehdottomasti paras koulutus, johon olen osallistunut.
Hilkka Pöyhönen, HY
(4)
Hei, pidin koulutusta laadukkaana ja hyvin järjestettynä. Suuri hyöty tuli siitä, että pystyi reflektoimaan teoriaa ja muiden kokemuksia oman organisaation tilanteeseen. Pientä harmia aiheutti korona, minkä vuoksi yksi jakso toteutettiin etänä. Sillehän ei voinut mitään, mutta anti jäi ohuemmaksi. T: Hilkka
Arvioinnit
Arvioinnit
(4,5)
Perustuu 20 arviointiin
Näytä koulutuksen arvioinnit
Arvioinnit kouluttajasta
(4,2)
Perustuu 556 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta PM Master® -valmennusohjelma projektitoiminnan kehittäjille ja PMO-ammattilaisille täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: