Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

Arvioinnit aiheesta Projektityön perusteet

Keskiarvo: 4,3

Perustuu 284 arviointiin

Nina Miido, Salon kaupunki
(5)
Koulutuksessa käytiin läpi projektityön olennaisimmat sisällöt sekä kriittiset vaiheet tiiviissä, mutta helposti seurattavassa paketissa. Koulutuksesta sai erittäin hyviä ja helposti käyttöön otettavia käytännön ohjeita projektin toteuttamisen kaikkiin vaiheisiin. Koulutuksen myötä muodostui selkeämpi kuva projektin kokonaisuudesta. Ryhmätöiden ...
Näytä kokonaan
Päivi Tervo, Analyste Oy
(5)
Kiitos hyvästä koulutuksesta ! 2 hyvin jäsenneltyä ja tiivistä koulutuspäivää, sain hyvin eväitä ja uusia näkökulmia projektityöhön.
Nimim. Aina valmiina oppimaan
(3)
Hyvä kattaus perusteisiin - mukaan tarttui paljon sellaista, jota uskon voivani soveltaa käytännön työssäni. Erityiskiitokset työkalupohjista! Kehittämiskohde: kun koulutuksen kuvauksessa mainitaan, että "Ymmärrät mm. mikä rooli on tavoitteellisuudella, suunnitelmallisuudella, projektin edistymisen seurannalla ja ohjaustoimenpiteillä projekte...
Näytä kokonaan
Sami Kivimäki, Helen Oy
(5)
Mielestäni kurssi oli antoisa ja mielenkiinto saatiin pysymään aiheessa erinäisten ryhmätöiden ansiosta.
Tuomas Salonen
(5)
Koulutus toi selkeästi ja jäsennellysti esille projektijohtamisen perusasiat. Käytännönläheinen ja ryhmätyötä hyödyntävä koulutustapa auttoi ymmärtämään asiat syvällisesti. Koulutuksesta sain mielestäni vahvan pohjan, jonka päälle rakentaa, ja lisäksi itsevarmuutta omien projektien johtamiseen.
Suvi Mäkinen, Elenia Palvelut Oy
(5)
Kurssi oli mielenkiintoinen. Kouluttaja esitti asiat hyvin ja sain opiskelijat pysymään hereillä. Koulutus hyvin suunniteltu, tehtiin sopivassa suhteessa ryhmätöitä ja luento-opiskelua. Asiat selitettiin selkeästi ja havainnollistettiin arkikielellä niin, että ne oli mahdollista ymmärtää.
Henri Torkkola, Elenia Palvellut Oy
(4)
Koulutuksesa oli hyötyä.
Katja Luoto, Metso Minerals Oy
(5)
Ensimmäinen peruskoulutus, jossa mielenkiinto ei kadonnut liian alkeistason asioihin, eikä käytetty aikaa itsestäänselvyyksiin. Voisin helposti suositella vastaavaa koulutusta monelle organisaatiossani ja nyt lähdetäänkin innolla jalkauttamaan opittua omiin hommiin. Mia puhui sopivissa määrin harjoituksiin nähden, rönsyilemättä asian viereen. Ry...
Näytä kokonaan
Jukka Ylikulppi Lapin sairaanhoitopiiri
(5)
antoi hyvät perustiedot ja kouluttaja oli kokenut alansa osaaja.
Marina Laine, Norilsk Nickel Harjavalta Oy
(4)
+ The course was good. Everything was explained simply and clearly. It was easy to understand the material. Quite a lot of material fitted into two days. I liked the idea of group work, because the best way to learn smth new is through the experience. - I did not have chance to practise with planning and proceeding of my project, because it tu...
Näytä kokonaan
Riku Kemppainen, Admares Marine Oy
(4)
Erinomaisen hyödyllinen koulutus, mutta olisi voinut olla hieman pidempikin (kolmas päivä?). Kaikki aiheet olivat tärkeitä, ja osa piti valitettavasti käsitellä melko lyhyesti. Todellisiin projekteihin perustuvat harjoitukset ovat hyvä asia.
Anna-Karin Axell, Rederi ab Eckerö
(3)
Ei ehkä vastannut odotuksia. Kurssi oli mielestäni liian teoreettinen, kun itse käytäntö oli melko helppo kokonaisuus. Olisin toivonut, että olisimme saaneet käsitellä usempi projekti, vaikka ihan fiktiivisiä projekteja.
Juha-Matti Vääränen
(5)
Hyvin johdonmukainen ja selkeä kokonaisuus.
SM
(4)
Erittäin hyvä koulutus. Ryhmätöiden ja todellisten projektiesimerkkien avulla koulutuksesta saatiin paljon uutta näkökulmaa.
Paula
(5)
Ammattimaisesti järjestetty koulutus. Käy ennen kuin projekti on päällä! Aloittelevalle projektipäällikölle erittäin hyödyllinen. Hyvä jos edeltävästi olisi jo projektityöstä kokemusta pohjalla.
Robin Roth
(4)
Hyvä ja asioita avaava koulutus
Tommi Saaristola, Infocare Oy
(3)
Kurssista sai hyvän perustietämyksen projektien läpivientiin. Itsellä ei ainakaan vielä ole ollut isojen projektien projektipäällikkö tehtäviä, joten kurssilla oli minulle paljon "ei niin tarpeellista" asiaa. Hyvä peruskurssi kuitenkin.
NK
(4)
Koulutus antoi hyvät perustiedot projektityöskentelystä. Harjoitustehtävissä sai pohtia opetettuja asioita ryhmässä. Lisäksi olisi ehkä voinut olla malliprojekti esimerkkinä.
Petri Uotila, MeyerTurku
(5)
Erittäin hyvä koulutus ja kouluttaja oli myös ammattitaitoinen
Davie Chen, InfoCare Oy
(4)
Uutta tietoa tullut sieltä sun täältä. Parhaiten jäi mieleen pallon siirtäminen seuraavalle henkilölle/taholle ääriesimerkkitapauksena, jos ohjausryhmän toinen osapuoli on jäänyt hissiin jumiin, niin tehdyillä projektinkuvauksilla kyettävä kuka tahansa jatkamaan, mihin ollaan viimeksi jäänyt.
Finavia Oyj
(5)
Koulutus oli oikein napakka paketti, joka jakaantui kahteen päivään. Pidin paljon projekti esimerkeistä, jotka linkittyivät tosielämän tilanteisiin. Osallistuva koulutus niin kuin pitääkin, muuten mielenkiinto herpaantuisi nopeasti. Näillä tiedoilla on hyvä jatkaa hieman erilaisella otteella projektien parissa.
Heli
(4)
Hyvät perusteet projektipäällikön tehtäviin. Sopivassa suhteessa harjoitustöiden tekemistä ja teoriaa.
Sini
(3)
Sopivassa suhteessa teoriaa ja käytännön harjoituksia. Aloittelijana asiaa tuntui olevan paljon ja välillä oli vaikeaa pysyä tahdissa mukana. Parhaana antina käytännön työkalut projektien hallintaan. Scandic Aviacongressissa mielettömän hyvä ruoat :)
Olli Kinnaslampi
(5)
Koulutus oli erittäin hyvä ja hyvin järjestetty
Markus Uuppo
(5)
Kurssilla käytiin huolellisesti projektin tunnusmerkit ja määritelmät. Muun muassa projektien osittamista, aikataulutusta, riskejä yms. käytiin läpi runsaasti todellisten projektien kanssa, joten asiat konkretisoituivat hyvin koulutuksen edetessä.
studentum.fi
Koulutusvinkkejä suoraan sähköpostiisi?
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla! Saat koulutusvinkkejä ja tietoa ajankohtaisista teemoista osaamisen kehittämisen saralla.