MBA-stipendin hakuaika on käynnissä – lue lisää ja täytä hakemus täällä »

Koulutus
Ei arviointeja

Tietosuojakoulutus yritykselle räätälöitynä

ProWork Valmennus Oy, paikassa Suomi
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kysy lisätietoja koulutuksesta! 👍

Tietosuojakoulutus yritykselle räätälöitynä

Tietosuoja-asetuksen osoitusvelvollisuus asettaa yritykselle lakisääteisen velvollisuuden kouluttaa ja ylläpitää henkilöstönsä tietosuojaosaamista.

Ei riitä, että yritys noudattaa tietosuojalakeja ja -asetuksia, vaan sen on kyettävä myös osoittamaan, että se niitä noudattaa.

Tietosuoja on juuri niin vahva kuin sen heikoin lenkki

Koska yrityksen tietosuojaa toteuttaa käytännössä sen henkilöstö, tietosuojalakeja voi noudattaa vain, jos yrityksen koko henkilöstö ymmärtää tietosuojan merkityksen ja miten henkilötietoja tulee lainmukaisesti käsitellä.

Siksi on tärkeää, ja jopa välttämätöntä, että yritys kouluttaa koko henkilöstönsä säännöllisesti.

Milloin tietosuojakoulutus tulisi järjestää?

Tietosuojakoulutus tulisi järjestää säännöllisesti. Se, mitä säännöllisyys kunkin yrityksen kohdalla tarkoittaa, vaihtelee, mutta hyvänä nyrkkisääntönä voidaan pitää koulutuksen järjestämistä vuosittain.

Säännöllisesti toteutettava tietosuojakoulutus on myös yritykselle yksi tärkeimmistä keinoista osoittaa, että se noudattaa tietosuojalakeja.

Miksi räätälöity koulutus?

Markkinoilla on paljon yleisluonteisia koulutuksia, jotka usein huonosti sopivat yrityksen tarpeisiin ja joiden joukosta on vaikeaa valita yritykselle sopivin.

Räätälöity koulutus mahdollistaa juuri teidän yrityksenne tarpeiden huomioimisen. Koulutuksessa voidaan käydä läpi johtoa tai yrityksen henkilöstöä askarruttavia kysymyksiä eikä vain yleisluonteisia periaatteita. Konkretia tuo tietosuojan osaksi arkea ja auttaa ymmärtämään, että se on osa jokapäiväistä työtä, ei mikään erillinen osa.

Koulutuspakettiin sisältyy palaveri yrityksen johdon, tietosuojavastaavan tai valitsemienne yritysten edustajien kanssa, jossa tarpeet käydään läpi. Näin varmistetaan, että saatte koulutuksesta parhaan mahdollisen hyödyn tehokkaasti, nopeasti ja vaivattomasti.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tietosuojakoulutus yritykselle räätälöitynä, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

Koulutuspaikka

Koulutus voidaan järjestää yrityksenne tiloissa tai etänä.

Kustannukset

Hinta määräytyy koulutuksen laajuuden ja keston mukaan.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tietosuojakoulutus yritykselle räätälöitynä? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

ProWork Oy Facebookissa

ProWork Valmennus Oy
Linnankatu 26 A
20100 Turku

ProWork Valmennus Oy – Enemmän tuloksia

ProWork Valmennus Oy tarjoaa kattavia palveluita yrityksille sekä yksityishenkilöille. Tarjoamme sekä valmiita että räätälöityjä koulutuksia, työnohjausta, yritysvalmennusta ja coachingia sekä psyko- ja lyhytterapiaa. Toimimme joustavasti, eettisesti ja asiakaslähtöisesti. Koulutukset, esimerkiksi lyhytterapiakoulutuksemme tarjoaa työkalut kognitiiviseen ja ratkaisukeskeiseen toimintatapaan, ja sisältää runsaasti käytännön harjoittelua...

Lue lisää kouluttajasta ProWork Valmennus Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu