Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Aggressiivisen asiakkaan turvallinen hallinta

Psyko-Team
Yhteenveto
225 EUR + alv 24 % (yht. 279 EUR)
Sopimuksen mukaan
   
Useita paikkakuntia
Räätälöity / Asiakaskohtainen koulutus

Aggressiivisen asiakkaan turvallinen hallinta

Agressiivisen asiakkaan turvallinen hallinta

Aggressiivisen asiakkaan turvallinen hallinta

Osaatko ennakoida haastavat asiakkaat? Suomessa väkivallalle tai sen uhalle altistuu yli 100 000 työntekijää vuosittain ja määrä on kasvussa. Hoivapalveluissa työskentelevistä jop 80% kokee vuosittain vähintään verbaalista kaltoinkohtelua. Uhkaava asiakas ja työpaikkaturvallisuus -koulutus on tarkoitettu ratkaisuksi valmistauduttaessa haastavan asiakkaan kohtaamiseen.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksessa opit haastavien asiakkaiden kohtaamista, riskien arviointia ja toimintaa uhkaavissa tilanteissa. Perehdyt aggressiivisesti ja uhkaavasti käyttäytyvän asiakkaan kohtaamiseen ennakoivasti valmistautumalla, uhkaavan tilanteen aikana ja tilanteen jälkitoimien näkökulmasta. Koulutuksessa käydään läpi myös miten ongelmallista tilannetta voi pyrkiä ohjaamaan sen jo käynnistyttyä, mitä tilanteesta voi oppia ja kuinka siitä voi toipua. Opit myös arvioimaan omaa työssäjaksamista ja tapoja sen ylläpitämiseen.

Koulutuksessa tilanteita tarkastellaan sekä yksittäisen työntekijän että organisaation näkökulmasta.

Miksi osallistua?

  • Opit ymmärtämään työpaikkaturvallisuuden kokonaisuuden sekä työntekijän ja työnantajan vastuiden suhteen että valmistautumisen, tilanteen aikana toimimisen ja jälkitoimien osalta.
  • Saat tietoa siitä, miksi asiakkaat käyttäytyvät uhkaavasti ja aggressiivisesti sekä miten voit vaikuttaa ja toimia uhkan tasoa alentavasti.
  • Pääset harjoittelemaan haastavien asiakkaiden kohtaamista roolipelien tai demonstraatioiden kautta.
  • Opit ymmärtämään työpaikkaturvallisuuden ja työssäjaksamisen yhteyttä ja mitä voi itse tehdä tilanteen parantamiseksi.
  • Pääset harjoittelemaan tapoja lisätä työssäjaksamista erilaisten harjoitusten kautta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Aggressiivisen asiakkaan turvallinen hallinta, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kouluttaja

Raul Soisalo, Kouluttajapsykoterapeutti (VET), kliininen yksilö-, pari- ja perheterapeutti (kela- ja valvirapätevyys yksilö-, pari- ja perheterapiassa), työnohjaaja, KM (kasvatuspsykologia), näyttötutkintomestari NTM, Tutkijakoulutus (kasvatuspsykologia UEF), OPO, asetuksen (986/98) mukainen kelpoisuus rehtorin virkaan, Master of Counselling Psychology, PD Integrative Psychotherapy, Sotilasilmailupedagogiikan ja ilmailupsykologian asiantuntija puolustusvoimissa tehtävänä em. substanssin kouluttaminen lentosotakoulussa sekä maanpuolustuskorkeakoulun lennonopetukseen ja -oppimiseen liittyvien akateemisten tutkielmien ohjaus ja tarkastus.

Kustannukset

225€ + alv 24%.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Aggressiivisen asiakkaan turvallinen hallinta? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Psyko-Team

Suomen Psykologinen Instituutti

Ihminen ihmiselle – ammatillisuus

Suomen Psykologisen Instituutin tavoitteena on edistää soveltavaa psykologiaa toimialoilla, joissa toimitaan ihmisten hyväksi. Instituutti työskentelee sen eteen, että eri toimialojen ihmiset hyötyvät alan uusista tutkimuksista ja innovaatioista. Suomen Psykologisen Instituutin keskeisiä mielenkiinnon kohteita ovat esimerkiksi monitieteellinen lähestyminen ihmisen käyttäytymiseen vuorovaikutuksen...


Lue lisää kouluttajasta Psyko-Team ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Psyko-Team

Meritullinkatu 4 B 8–9
00170 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
psyk.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Aggressiivisen asiakkaan turvallinen hallinta täytä seuraavat tiedot: