Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Aivoviisas auttaja – Neurotieteesta uutta työotetta arjen auttamistyöhön

Psyko-Team
Yhteenveto
1 päivä
149 EUR + alv 24 % (yht. 184,76 EUR)
Avoin koulutus
Helsinki, Useita paikkakuntia
Alkavat koulutukset
Helsinki
2020 
149 EUR
Suomi
Sopimuksen mukaan 

Aivoviisas auttaja – Neurotieteesta uutta työotetta arjen auttamistyöhön

Aivoviisas auttaja - Neurotieteesta uutta uutta työotetta arjen auttamistyöhön

Aivoviisas auttaja - Neurotieteesta uutta uutta työotetta arjen auttamistyöhön

Auttamistyö on välillä turhauttavaa, kun ei näe oman työn tuloksia konkreettisesti. Silloin on hyvä pysähtyä neurotieteen äärelle. Monella asialla jota toteutamme toisen ihmisen kanssa on todettu merkitystä aivojen tasolla.

Neurotiede on tuonut kiinnostavaa uutta tietoa siitä, miten ihminen toimii, mutta sen käytännön soveltaminen on vielä hankalaa. Aivoviisas auttaja ymmärtää mitä aivoissa tapahtuu ja miten aivot kehittyvät ja miten sitä voi hyödyntää vuorovaikutussuhteessa. Mitä hyötyä on ihmissuhteesta aivojen näkökulmasta ja millä tavalla hermoverkkohistoria ohjaa meitä. Tai millä tavalla voimme lähestyä ja tuottaa muutosta. Ihmisen pitää olla synkronissa toiseen ihmiseen, että oppiminen ja muutos voi tapahtua.

Aivojen toiminnan kautta voimme ymmärtää myös, mikä merkitys ilolla ja suhteen laadulla on motivaation syntymiseen ja miten me ihmisinä peilauksen kautta synnytämme empatiaa ja säätelytaitoja.

Lyhytkurssilla harjoitellaan aivotaitoja ja yritetään ymmärtää ihmisen automaattista toimintaa ja sitä, miten kaikkea tätä voi hyödyntää vuorovaikutuksessa.

Kohderyhmä

Koulutus sopii kaikille ihmistyötä tekeville, mutta erityisesti sosiaali- ja terveysalalla sekä kouluissa työskenteleville.

Kouluttaja

Perheterapeutti, psykoterapeutti, kirjallisuusterapeutti ja kouluttaja Jussi Sutinen.

Kustannukset

Koulutuksen hinta on hinta 149€ (+ 24% alv).

Pyydä tarjous tilauskoulutuksesta!

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Aivoviisas auttaja – Neurotieteesta uutta työotetta arjen auttamistyöhön? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Psyko-Team

Suomen Psykologinen Instituutti

Ihminen ihmiselle – ammatillisuus

Suomen Psykologisen Instituutin tavoitteena on edistää soveltavaa psykologiaa toimialoilla, joissa toimitaan ihmisten hyväksi. Instituutti työskentelee sen eteen, että eri toimialojen ihmiset hyötyvät alan uusista tutkimuksista ja innovaatioista. Suomen Psykologisen Instituutin keskeisiä mielenkiinnon kohteita ovat esimerkiksi monitieteellinen lähestyminen ihmisen käyttäytymiseen vuorovaikutuksen...


Lue lisää kouluttajasta Psyko-Team ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Psyko-Team

Meritullinkatu 4 B 8–9
00170 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
psyk.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Aivoviisas auttaja – Neurotieteesta uutta työotetta arjen auttamistyöhön täytä seuraavat tiedot: